Přejít na výpis diskuzí
Spekulace: nový Xbox má problémy s výrobou, hrozí odklad
6.9.2012 | Adam Homola
93 příspěvků
-
Stále se tu nachází lidé co stále nedokážou pochopit, že každá konzole má své PRO a PROTI. Trochu bych torozvedl: Výhody PS3- Blue-Ray ( Kdysi abnormální výhoda, jelikož Blue-Ray nebyl tak rozšířen a ten od PS3 byl nejlepší na světě) Ted už asi ne když jsou i 3D že jo ? *3* ) , Internet zcela zadarmo, Velké množství herních titulů: Resistance, Killzone, God of War, Uncharted, nová free to play FPS DUST 514, Little Big Planet, The Lost of Us které vypadá fakt super a jiné moc dobré tituly. Určitě si vzpomenete na jiné parádní hry, konec konců k čemu je internet *3* . Bezdrátový nabíjecí ovladač ( není na baterie oproti XBoxu ), PS MOVE nemá sice velkou nabítku her, ale za to třeba takový Killzone 3 se SharpShootrem nemá chybu a je to fakt paráda.
Nevýhody PS3: Hry nejsou v 1080p ale v 720p- není v tom skoro žádný rozdíl, ale SONY to přece slíbila a nedodržela ( škoda ). Hry nejsou vyhlazené, ale naopak se nesekají což je velké + , ( ještě aby se sekali že jo ? ) . Jinak jsem na žádné nenarazil. Kdyby měl PS3 ohodnotit od 1 do 10 dal bych 8/10, protože mě na tom hrát baví a hlavně si u toho můžu lehnout a nemusím sedět ( pak mě z toho bolí prd*l *1* ) Ted k tématu XBOX: Výhody XBOXu: hezké provedení, Kinect, jinak pro mě asi nic *1* Neurážím Xboxkáře, ale jenom mě to prostě nechytlo *4* , každý si najde to, co mu líbí více a bude ho to bavit *3* . Nevýhody u XBOXu: ( alespon pro mě ) Placení za hraní po iternetu: To je neuvěřitelně podělané zasrte MÍNUSNechápu jak toto mohl XBOX připustit, aby dal za konzoly 6000 Kč, k tomu nějakou hru, třeba Battlefield 3 za 1399 s PREMIUM, který chci hrát po internetu a ejhle já musím zaplatit, AHA super, v tom docvakne mnoha lidem : prostě si to musím zaplatit a na tom XBXOX zarábí těžké prachy.. Ale zase naopak s dobré stránky je, že ta služba je velice kvalitní což asi u PS3 takové uplně super nebude *3* Kinect je na tom asi stejně jako PS MOVE- nedostatek titulů atd.. Nejhorši na tom je že PS3 aspon má ten Killzone 3 a Resistance 3 naopak XBOX ani jednu FPS. Největší Hit na XBOX kinect bude RPG RISE které dělá studio CRYTEK a trailer vypadá naprosto božsky ( doporučuji se mrnout na YouTube ) *3* A poslení věc u XBOXu je pro mě nedostatek titulů, kterých je pouze jen pár a to je: HALO, Forza a Gears of War. Aspon já o jiných nevím ( slavných ). XBOX 360 bych ohodnotil 7,5/10 za to že se snaží konkurovat PS3 což taky dělá ale pro mě zatím na PS3 nemá ( můj názor ). Takhle já vidím globální situaci XBOXu a PS3. XBOX je rozšířen v Americe a v ČR PS3 takhle to prostě už je. PS: děkuji za přečtení mého příspěvku. Like velmi potěší *3* -
Já se považuju za PCčkáře kůží i kostí (masa moc na rozdávání nemám). I když na obě konzole bych taky nedal dopustit. Ale to co píše, to bych nenapsal, ani kdyby mi spadly všechny konzole na hlavu a na nohu.... :) Btw. Forza i třeba GT5 labradore... Než jsem si pošteloval volant, něco pojezdil, zkusil pár silnějších aut, uteklo něco času a nějaký závěr šel dělat až tak po týdnu hraní (např.) A jo, na iRacing to třeba simulací možná nemá, ale fyzika rozhodně neurazí, naopak to jsou kurevsky! (hehe antifiltr funguje) zábavné hry (a to myslím oboje) No a Uncharted na Xboxu? :) Tak to já jsem pak hrál System Shock 3 v 1080p na svém polostarém telefoňe :D
-
Beztak si MS nechal patentovat RROD. *1*
-
Aspon to sa ti musi uznat že ked napíšeš hovadinu tak si vieš posypat popol po hlave, to sa ceni. Každopádne hrám na pc tak ako na ps3 a musim uznať, že hry sú stale viac a viac rovnaké a je to jedno na akú platformu to zrovna je. Rozhodne si myslím že ti to konzolová komunita odpusti teda až na ten Uncharted no:) to som si teda nie moc istý
-
Tak znáš to první dojem je většinou nejdůležitější a u mě se dostavilo to co jsem už napsal. Hry a celková atmosféra mě prostě nedokázala ohromit svou kvalitou. Ale jak už jsem v jednom příspěvku psal každý na to má jiný názor a jiné priority i když jsem to napsal trochu útočně za což se konzolové menšině omlouvám.
-
Vidíš a mě zas ty vaše konzole...
-
mne prišiel krok spat tvoj prispevok... ale pre ludstvo...
Ja beriem to ked ludia nemaju radi konzole a vedia argumentovat vtedy maximálne napišem to, že nech si hrá každy na čom chce, ostatne to je pravda každému vyhovuje iné ale snažit sa o hate konzolí... a argumentovat Uncharted 3 na xbox... a tým že si hral xbox jedno dopoledne a uviedol si aspon 10 titulov a potom si dodal že ta žiadna hra nebavila dlhšie ako hodinu a to ako si vo Forze 4 váááálel... nehnevaj sa na mna proste nemozem na to napisat nič iné ako som napisal. -
Tohle platilo možná tak před 8 lety,né teď.Seš trochu pozadu.
-
Tak, že je ubohý? to se ti ani nedivím když patříš přesně do opačné kategorie :D Jinak proč závist, že mě xbox nechytl tak Vám ho závidím? ale no tak....Pro mě je to prostě krok zpět!
-
Šunt,nešunt,Mircrosoftu se díky rychlejšímu vydání své konzole podařilo vyrovnat Sony a stát se rovnoceným soupeřem,o čem v případě prvního xboxu a PS2 nemohla být ani řeč.
Takže ano,jim se to vyplatilo a myslím si,že i Sony si je toho moc dobře vědoma a znovu stejnou chybu opakovat nebude chtít. -
Nabudúce ked prídeš kydať na konzoly tak si zisti fakty pre boha toto je dost ubohe... poznám hromadu normálnych PCčkárov ale ty medzi nich rozhodne nepatríš:D toto je jednoznačne závisť (aj ked nechápem prečo ) voči konzolistom a z príspevku je vidiet že o xbox alebo ps3 si vživote ale naozaj vživote nezavadil ani pohladom pretože určite by si nenapísal, že si hral na xbox cele doobedie ( to by som ti ešte veril ) ale že si na tom hral tolko hier za tak málo času ... a uplne si svoju doverihodnost zabil tvojou perlou o tom aký je UBOHY UNCHARTED 3 NA XBOXE!!!!! smekám si adept na príspevok roka:D:D:D:D
Edit: patri k prispevku Labradora
Edit 2: prečítal som si tvoj príspevok znova a fakt sa smejem:) takto ubohý príspevok som už nevidel hoooooodne dloho:D -
A když tě u kamaráda Uncharted na Xboxu 360 nebavil, tak to hádám že i u God of War jsi vydržel max. těch 10 minut. A neříkej že néé *3*
-
Kill yourself.
-
A je, tak to prvni xboxy budou zase smejdy. Ale byt prvni na trhu i kdyz se suntem je taktika microsoftu, ktera se mu uz nekolikrat vyplatila, takze jim to za to asi stoji.
-
No pokud hodnotite vyherce podle prodeju, tak je prvni Wii. Viz. zde http://www.vgchartz.com/analysis/platform_totals/
-
Zeptej se ho za kolik proda Uncharted na xbox rad bych ho videl *1* .
-
No s tím uncharted maš pravdu, bylo to něco tomu podobného..Nicméně toto je moje pravdivá zkušenost s touto krabičkou. Každý má na to samozřejmě jiný názor, nikomu ho neberu.
-
Schovávanie za múrikom zožralo konzole a tie šíria túto pliagu aj na PC.
-
hh uncharted na xbox 360 :D a teď tu o karkulce ...
-
Hochu je videt ze meles fakt ho#na. Byt uncharted na xbox tak bych si ps3 asi nekoupil