Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amiga neni a nikdy nebyla konzole, tedy krom Amigy 32 to je konzole *3*
  • takze bude mit i gta 5 spozdeni
  • Psychotic
    Tak to máš teda kliku, mně se to stává. Zdaleka nejhorší byl v tomhle ohledu Fallout: New Vegas, který se seknul každé cca. tři hodiny hraní - celkově hry od Bethesdy jsou rizikové, jednorázově se to ale stává v mnoha hrách. A to jsem vystřídal tři PSka a bylo to u každého.
  • calwin
    stalo sa mi to konkrétne na bete battlefieldu 3 dobre to vtedy blbo... ale ináč sa mi to nikde nestalo tak neviem aké "2x za deň" tu kto videl
  • walltar
    Ne protože když byla amiga tak nebyl nikdo, kdo by ji koupil. Ale bratránek měl amigu a musím říct že sem u něho byl skoro furt.
  • RodneY55
    on samozrejme myslel problematiku akumulatoru vs. tuzkove baterie *1* a do xboxoveho ovladače existuje akumulator, ktery lze dobijet kabelem, ktery je pripojen do xboxu, a podle potreby ovladac odpojit a pokracovat bezdratove... stejne jako u PS3...
  • ok,kousnuí hry. Jaký je v tom rozdíl ? Na konzoli obvykle hraješ pokuď vím... Musíš se zvednout a vypnout konzoli.
  • Dlouho jsem odmítal konzole a byl jsem PC hráč only. Je to asi 14 dní, co jsem koupil ojetý PS3 právě kvůli několika málo konzol (všeobecně) a PS3 only hrám. Například tvou zmiňovaný Heavy Rain je dle mého názoru nejlepší hra, co jsem kdy hrál. Každopádně jsem za tuto drobnou investici rád.
  • Takže Amigu vlastníš ?
  • :) Jistě kompatibilitu zachovají , jen si totéž budeš muset koupit znovu , když se jim to teď s HD remaky tak osvědčilo ... *10*
  • "Bezdrátový nabíjecí ovladač ( není na baterie oproti XBoxu )" - Prásk kozu do vazu ... a na co asi je když ne na baterie ? Sony Nokii nepředběhlo pokud vím *7*
  • To čeho si všíml já , je že s permanentním online připojením , klesly požsadavky SONY na kvalitu prezentovaného produktu . Ty tam jsou obstrukce od Sony kvůli malichernostem .... a pak nemá PS3 padat , mít problémy s frameratem a pořádnými tituly .

Dřív jsem vždycky po nějakém konzolovém ONLY titulu toužil i jako PC hráč . Dneska ... dneska mi Uncharted , Peace Walker či Resistance vážně nechybí .
  • Kousnuti systemu na PS3 jsem za dva roky nezazil ani jednou. Vyjimecne zatuhne nejaka hra a konzole se musi zrestartovat, ale to je jen parkrat do roka. Kousnuti nekolikrat za den je imho blbost. A jestli, tak to dela jedna konkretni hra a neni to obecny problem.
  • Vždyt to pisu, microsoftu se tohle vyplatilo nejen u konzoli.
  • S vypnutými asistenty jen s automat. převodovkou a nejtěžší obtížnost soupeřů na gamepadu, ten mi taky dělal největší problém :) Ale jo bojoval jsem o vítězství.
    Jinak určitě lidé na předních příčkám žebříčku musí být asi o hodně lepší než AI, alespoň to většinou u her co znám bývá.
  • RodneY55
    to labrador: pokud jsi opravdu jezdil ve forze za 10 minut suverene se spojkou, manualni prevodovkou, s vypnutymi asistenty a se souperi na nejvyssi obtiznost, tak jsi pro me tedy buh a musis mi ukazat, co delam spatne... zkus si zajet nejakej okruh a zkus se alespo zdaleka PRIBLIZIT casu, ktery zajel nejaky hrac na prednich prickach zebricku
  • RodneY55
    ono to placeni xbox live neni tak horke jak kazdy rve... ja si napriklad kupuju 48hodinovy gold jen na vikend, ktery me stoji na aukru 9kc... kdybych hraval po netu vic koupil bych si drazsi kupon na delsi dobu... ale takhle, kdyz nemam moc cas, jenom o vikendech, tak me tech 9kc nezabije... pri koupi vice mesicu naraz to vychazi treba 60-70kc / mesic, coz neni nijak zavratna suma.
  • No,ikdyž je to offtopic,tak si tu taky hodím názor na současné konzole (jako mnozí jiní ).
    Ps3 jsem koupil rok po xboxu a po vychvalování snad každého ps3 majitele jak je skvělej,boží a hlavně lepší než xbox,jsem opravdu čekal víc.
    1.Grafika : Každej mele o nadvládě ps3 a jak má lepší grafiku,ale na metrové televizi jsou průměrné rozdíly u exkluzivek opravdu minimální oproti xboxu. Je to lepší,ale zas ne o tolik že bych zažil "wow" efekt. Slavné uncharted je pěkné,ale nesouhlasím s tím,že nějak zvlášt extra. Prostě jen trochu. Naopak multiplatformovky sráží celou tu krásu ps3 do kytek a v průměru vede xbox. Na co je mi.... nevím ,dejme tomu třeba 10 her lepší grafiky na ps3 když jich dalších 50 vypadá hůře ?
    2. Stabilita systému a rychlost. Jednoznačně vyhrává a to na plné čáře xbox. Každý kdo má možnost a má obě konzole,musí jednoznačně vidět znatelný rozdíl v rychlosti systému. Než naběhne konzole,než se pustí hra... vše je na xboxu rychlejší . Mnozí známí,včetně mě,zažívají i několikrát za den "kousnutí" systému a musí restartovat ps3.Toto jsem zažil na xboxu cca 3x za 2 roky.Nemluvě o instalaci her na hdd a tedy svižnějším loadingům na xboxu.
    3. updaty,updaty,updaty : Ps3 má naprosto šílený updaty her. Chci si sednout a hrát a né že budu čekat několik (desítek) minut (v těch nejhorších případech) až se mi aktualizuje hra GT mluví za vše a není to vyjímka,uncharted má taky famozní updaty,mluvím tu o gigabitech dat ! Neaktualizuješ ? nepříhlásíš se na internet s danou hrou viz GT5...

Ale zas abych jen nekřivdil sony. Děkuji sony za výborné hry,které prostě na xboxu nejsou (např. heavy rain - pro mě nejlepší hra této generace).Sony více riskuje,MS dělá hry víc na jistotu a pro americké hráče.

V další generaci doufám bude opět z čeho vybírat a byl bych rád kdyby i u MS. Mám pocit že pro maximální možný zážitek z hraní by člověk musel v každé generaci koupit každou konzolu (MS,sony,big N),což je masakr.
  • Ja si myslím, že sme všetci na jednej lodi... jak pc, tak konzoly to že hry su aké sú je bohužial trend, pre niekoho dobrý pre niekoho už tak moc nie, ja som tak medzi.
  • Pekný príspevok, ešte dodám, že vojna medzi Sony a Xboxom je ale nie tak znatelná a neprijemná ( čo sa týka ludi a diskusii ) ako medzi konzolov a PC to je proste niečo nevýdane. Kazdopádne kde sa hádaju konzolisty tak tam je to smutne ... sme predsa na jednej lodi no nie?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit