Přejít na výpis diskuzí
Spekulace: nový Xbox má problémy s výrobou, hrozí odklad
6.9.2012 | Adam Homola
93 příspěvků
-
Popravdě, celkem nedávno jsem poprvé hrál na Xboxu 360 celé odpoledne u kamaráda, dost her jsem viděl a zkusil. Musím říct a optat se co na té konzoli vidíte tak zajímavého. Zkusil jsem spoustu top titulů (forza4,uncharted 3 ruzné bojovky pro dva atd.) ano bavilo mě to, ale tak hoďku každý titul. Jenom jsem se utvrdil v tom, že konzoli nikdy v momentální formě nechci.
Forza4 prej nejlepší simulátor na konzole (na konzole bohužel ano) jízdní model tak primitivní, nepoddajný a stejný u každého auta, za 10min sem jezdil na nejtěžší obtížnost suveréně, o uncharted raději nemluvím. Ok nechci se vytahovat nehrál jsem samo všechny tituly co xbox nabízí, ale první dojem katastrofální.
Tím chci říct, že konzoláci kteří nadávají na PC u něj nikdy pořádně neseděli a PCčkářů kteří přešli na konzole si myslím moc nebude.
Jediná snad výhoda konzolí je, že můžeš sedět v obřím pro*raném křesle, protože o nějakém kulturním spojení nemůže být ani řeč. -
normálny debil, nieje iních slov...
-
JJ uvidime ... ja mam xbox od 2007/2008 tak uplne ty zacatky nepamatuju. Hlavne at zachovaji achievementy/trofeje s prenositelnym uctem - aspon predpokladam ze toto nezamasli jak Sony, tak Mrkvosoft:) Ja budu stejne jeste hodne let hrat na X360 ptze me ta grafika uplne staci a her co jsem nehral, ale chtel bych je taky hodne ... stejne bude prvni roky oboji nehorazne drahy a her par .... za 3-5 let az budu resit jestli X720 nebo PS4 uz bude situace min metafyzicka:)
-
Co tim chtel basnik asi rici ? Ze je zaujatej ? Nebo za to mozna ani nemuze on ,ale jeho mentalni stav ? Kdo vi . *3*
-
No, to bych si uplně nebyl jistý. Jak pro Microsoft, tak Sony nebyla kompatibilita na prvnim místě a třeba u X360 taky přišla pořádně až s updaty. Takže kompatibilita možná bude, ale možná taky nebude zcela funkční hned při uvedení konzole. Ale uvidíme.
-
Aha ... diky za info. Mozna budu mit starou PS3 kvuli Demon souls ... no ted uz je novych her co vysly mraky, takze je to asi vetsine lidi jedno - ale kdyz byly soucasny konzole v plynkach, tak hodne lidi nadavalo, prave na to, ze tam kompatibilita s PS2 neni ... Kazdopadne az vyleze X720 a PS4, tak doufam budou mit toto podchyceny a kompatibilita tam bude u obou ...
-
Jak píšu nahoře, PS3 je plně kompatibilní s PS1 a s PS2 jen skrze digitálně zakoupené hry z PSN.
-
Cože? Já si vždy myslel, že u PS3 je zpětná kompatibilita s PS2 a PS1.
What the fu*k Sony? -
Hry z PS1 jedou na PS3 normálně. Jak digitálně koupené z PSN, tak přímo na disku, tam žádné omezení není. U současných PS3 je jen omezená emulace PS2, kdy hry z origo disků nefungují, ale fungují hry, které se dají koupit přibližně za 200kč z PSN, což je 1:1 emulace.
-
To sis myslim trosku popletl paac gamesy z Ps,Ps2 nejedou na Ps3 ne? jediny co muzes je si je koupit znovu jako remaster .... Slo to tusim jedine u nejaky prvni varky PS3. Naopak zpetna kompatibilita funguje u Xboxu. Exkluzivity uz jsou samozrejme na strane PS3 ... to musi uznat i clovek majici X360 (jakoze ja) *1*
-
jasné a nainštaluj si tam 7mičku a hneď si o triedu nižšie než je schopná vytiahnuť konzola...
ak by bol hardware aktuálny samozrejme -
Dobrá kravina.. chtěl bych vidět PC, který je rok od koupě za zenitem. Možná nějakej kancelářskej šrot za 8000, co už je ale za zenitem už v době koupě. *7*
-
Otázka....kolikrát je v článku slovo wafer? *1*
-
No.
Vzhledem k tomu, že nové konzole už měly být rok v regálech, je odložení velice nepříjemná záležitost.
Ne, že by Xbox byl k něčemu. Jediná dobrá volba je PlayStation, protože ten, narozdíl od Xboxu, má nějaké exkluziviní tituly, kvůli kterým by stálo za hřích si konzoli pořídit a připočtu-li k tomu zpětnou kompatibilitu her z PS2 a PS1 + hromadu remasterovaných HD verzí starších her, je volba ještě více samozřejmá. -
jo lepší koupit +- střední třídu HW co je v konzoli za 20 000 :)
-
Mě vydrží Pc tak 4 roky ... takže nemám problém. Ale jak už sem mockrát řekl kdyby byla konzole která by měla jako hlavní ovladač klávesnici a myš už ji dávno mám.
-
Na druhou stranu v Japonsku se prodává snad téměř výhradně PS3, a to je úplně konzolová země.
-
kdybys raci koupil konzoli a ne pocitac ktery bude za rok za zenitem
-
nemyslím si že bol problém s oneskorením aj keď aj to určite akú takú rolu zohralo... podľa mňa išlo o to že sony vyrukovalo s blu ray mechanikou a bola citelne drahšia v USA ako Xbox... preto sa tešil Xbox takej popularite...
-
Sem čekal, že nové konole přídou dřív. Protože já se na ně těším už z toho důvodu, že se hry zase trošku posunou graficky dopředu. Ale zase nové PC sem kupoval nedávno a čím dýl bude trvat než výjdou nové konzole tím dýl vydrží.