-
Aha takže na singl už se úplně s*re?! Všude jen samý MP což mě vůbec nezajímá...Strčte si ten šajt někam...Hlavně že bude Activision happy *16*
-
Nedávno byl volný týden v MW3. Zkoušel jsem to a vůbec mě to nevzalo. Nevím proč, ale chyběla mi tam nějaká mapa jako Nuketown.
-
Naopak! Strávit 500 hodin = 21 dnů je dost smutný. To je tolik kolik běžnej člověk stráví měsíčně v práci. To ale neznáš.
-
Překousnout, ale v porovnání s MW3 je to božský dílo.
-
Ja mám 1000 :)
-
Ale 500 hodin? To jsem neměl pomalu ani v CS a to jsem hrál i za klan a turnaje....
-
Teď se snažíš být co? Vtipný? Nejde ti to.
-
Multiplayer se dá překousnout. Ono když není nic normálnějšího ke hraní (BF3 padá jako bačkora, protože DICE není schopné vydat opravný patch) a MW3 mě nebaví, tak jedinou věcí, kterou jsem byl schopný po vydání hrát bylo právě Black Ops. S radostí si BO zapnu i teď.
-
500? ty tu školku pěkně flákáš? nebo tě máma nebere do školky, aby sis mohl v klidu hrát?
-
Vyvstává otázka: Bude v Black Ops2 nutný držet W abych šel dopředu, nebo už to bude chodit samo?
-
500 hodin? To je tak skvělý MP?
-
Nový Black Cops? Už se těším... na standardním Black Ops mám skoro 500 hodin, takže je čas se posunout trochu dál >.<
-
Takže Black ops 2 neboli Call of Dury 9... Přijde to směšný jenom mně? *1*
-
Byl jsem skalní fanoušek CoD šel jsem od jedničky do posledního dílu ale díky Treyarch jsem na CoD úplně zanevřel. Samozřejmě určitou vinu na tom nesou i cheateři kterých je poslední dobou víc než poctivých hráčů a jestli to tak půjde dál tak lidi za to už opravdu platit nebudou.
-
LOL? že wallhack ako killstreak bonus...no to už je aká hovadina, ako, ja si MW občas zahrám, dobrý MP, ale toto je fakt moc
-
Tak, mw2 sem si koupil za plnou cenu. Hral sem to cca mesic. Za BO sem dal na aukru 375 kc, nehral sem to ani tejden. Za MW3 sem dal taktez 375 kc na aukru, hral sem to 3-4 dny. BO2 si uz ani radsi kupovat nebudu :D.
-
Treyarch je dobrá anomálie, nikdy neudělali jedinou pořádnou hru a přesto je to jedno z nejvýznamnějších studií dneška.
-
Takže 6 let stará grafika, 4 hodiny Single s obtížností pro cvičené opice, AI nepřátel na úrovni Jidrřiška a samozřejmě super, hyper mega konec. Bože, co se stalo se značkou CoD?:(
-
A Map Packy od TA boli skvelo nadesignované, kúpil som si všetky a neľutujem peniaze. Navyše (vďaka server systému) stačilo zvoliť DLC only server a mohol som ich hrať dosýta (Čo u P2P od IW nebolo možné)
-
1. Nepotrebujem dedikované servery, stačia mi akékoľvek. Proste chcem aby moja hra bola hostovaná na stroji na to určenom, P2P laguje a znevyhodňuje ostatných na úkor hosta.
2. Mod tools nepotrebujem.
3. Tak si vezmi nejakú sniper rifle a porovnaj si akú má hit detection v BO, MW3, MW2.. V black ops má najmenšiu, jednoznačne sú tam najmenšie hitboxy. V mw2 má najväčšiu, na PC sa tam dá v pohode quickscope-ovať. Keď vyšiel blackops, stávalo sa že si trafil i keď si strelil trochu mimo ale to bolo spôsobené posunutím hitboxu (/lagom) než jeho vačším rozmerom. Potom to opravili a teraz je to OK.