Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ked k tomu bude pribalena bezdrotova klavesnica a mys, pravidelny upgrade kit zazdych par rokov, neomezeny nehlupy soft, normalny OS a vnutri steam, tak preco nie. Ak taketo zariadenie vyhubi hlupe konzolove ovladace a hlupe konzolove hry tak som za. Jeden unifikovany HW - omnoho lepsia optimalizacia hier.

Paci sa mi to, ak ma niekto nato urobit konzolu ktora nebude hubit pc hranie, tak je to valve.
    • A proc se tedy sepisuji petice za portovani konzolovych her na pc?

Pokud to ma byt pouzivano z kresla s televizi, tak se to bez gamepadu neobejde a jestli to ma byt pouzivano u pracovniho stolu s monitorem, tak to konzole nenahradi.
      • Proč se tedy sepisuji obdobné petice ohledně Diabla či Starcraftu?? :)))
    • Umaroth
      Hloupe ovladace ? nemuzes porovnavat hrusky z jablkama a hloupe konzolove hry rikas jen proto, protoze je zavidis (klasika, proste plives na to co nemuzes mit).
      Ale ano, souhlasim s tim, ze kdyz dojde k unifikaci i na pc platforme tak to bude super...cili na pc se dostane urcity komfort z konzoli.
      • Jazz
        Kápls na to :(
        My máme PC za několik desítek litrů, ale tu konzoli za 3 klacky si prostě nemůžeme dovolit :(
      • Ano nemuzeme je mit a strasne vam je zavidime. *15*
  • At se vrati k vyvoji na PC a nepotrebujou hledat nikoho, kdo by hry degradoval do tech krabic
  • K čemu to má jako být? Další topinkovač, který se nyní nebude nazývat "konzole", ale "herní PC mašina", což však ve skutečnosti bude vlastně jen lehce upgradeovaný Xbox s nějakýma nepoužitelnýma udělátkama pro amíky... PC FOREVER. *5*
    • to by mohla bejt svetlo na konci tunelu, topinkovače by už nemohli brzdit vývoj her protože by tyhle mašinky byli výkoný, konzolisti si zo koupí páč pro ně je to stejný- jejich výhoda ktera spociva v tom nemusim se starat jenom hrat je splnena, vyvojari po tom skoci taky a pc hraci si poradi jako vzdycky a budou mit zas hry s lepsi grafikou.
  • MickeyMutant
    "Potenciální Steam box se nezdá být konkurencí pro konzole, spíše by jen doplňoval nabídku možností, jak hry hrát."

Proč myslíš? Z té zprávy, pokud by se potvrdila a pokud by se tenhle systém časem prosadil, mi přijde, že by se z něčeho podobného mohla stát pro konzole docela silná konkurence.
    • pokud by dokázali udržet cenu týhle svojí mašinky na uzdě, tak bych řek že výraz konkurence pro konzole neni úplně na místě, použil bych spíš devastátor konzolí :)

No ikdyž to beru z rezervou, malám jsem si z toho cvrnk do gatí *5*
      • Pochybuji, pokud by to chtelo konkurovat konzolim, musela by se z toho rovnez stat konzole. Tedy jednotny hardware, dlouha zivotnost zarizeni (6 az 10 let), velmi blbuvzdorne rozhrani (strcis tam placku a uz bezi hra), povinna vybava gamepadem a kvalitni protipiratska ochrana. On totiz ani XBox neni nic jineho, nez pc v konzolovem baleni. A to cele za 5 - 8 kKc.
        • a kto vravi ze to tak nebude...este to ani nevyslo a mozno ani nebude a uz tvrdis co to nebude...ak si cital dobre tak maju svoj patent na gamepad takze na jednu cast mas odpoved...zvysok si uz treba pockat...a mozno valve od toho uspusti..a mozno je to len vyplod nejakej osoby a valve nic take neplanuje... :)
      • lenze potom by bolo dobre aby niektore studia presli na vyvoj pre toto herne PC zariadenie pretoze stale sa najdu hry na PS3 ci XBOX360 ktore stoja za to a na pc ci na steame ich nenajdes...to bude asi pre tutu masinku asi najtahsie...lebo ten konzolista napr od PS3 neupusti pokial nechce prist o hry ako Gears of War 3 ci Uncharted 3...co isto uz pride kedze tieto hry isto na tu masinku od valve nebudu...ale je zas fakt ze v tej masine vidim istu silu konkurencie pokial by cena bola na urovni konzoli a hlavne ak tam budu hry za cenu ktora je teraz na steame hlavne tie v akci tak by to mohlo byt zaujimave :)...uvidime co z toho bude ak cosi bude :)
  • Super, jestli opravdu nechtějí vyřadit konkurenci originu tak to vítám jako skvělý nápad + tohle se dneska moc nevidí. Doufám, že k tomu půjde připojit klávesnice a myš. Absence licenčních poplatků by taky mohla znamenat i levnější hry, ale tak naivní nejsem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit