Přejít na výpis diskuzí
Spekulace: Vývoj Mafia III začne od nuly v USA, 2K Czech brzy skončí úplně
12.1.2014 | Petr Poláček
133 příspěvků
-
Ne. I velka *3* Staci si vzpomenout napr. na cesky Sillent Hill.
-
Taky jsem nechápal. *1*
-
Ve státní správě ne, s tím zkušenost nemám a jsem za to upřímně rád :)
Mé zkušenosti vychází z herní sféry, kde je hodně managerů a producentů, kterým jsme sami přezdívali "škodiči". Ti mi bohatě stačí... -
Cely 2k czech je uz trapny, meli to zavrit davno po tom debaklu s mafii 2. jeste doted nechapu jak mohli udelat tak skvelou a nadcasovou mafii 1, to tam byl asi nekdo uplne jinej. jsou to patlalove. holt vochozka si chtel hrat na velkyho pana a proteklo mu to vsechno mezi prstama.
-
Nevím jak moc jste zapojení v pracovním procesu, ale kdybyste viděli manažery ve státní správě .... člověk by z toho brečel.
-
Tohle vážně není zase tak jednoduchý, jak se to zdá... Ano, v dnešní době je hodně podobných lidí, ale i lidé takové lidi chtějí, protože jsou sebevědomí, z pohledu třetí osoby vědí, o čem je řeč, připadají nám schopní a talentovaní. To vše do chvíle, než s nimi někdo začne pracovat. Jednoho tu hodně často moře lidí obdivuje :)
-
né však netvrdím že jsou to lidi zlí, dělaj svou práci stejně jako já, a snažej se jak nejlíp uměj, problem neni v tomhle ale v tom parádím systému kterej je založenej na penězích a tak (skoro)všichni dělaj tak aby halvně a predevším vyvařili co nejvíc (třeba i za co nejlevnější sh*t) a jsou ochtný jít i přez mrtvoly, protože PRACHY JSOU PRACHY, PRACHY DĚLAJ SVOJE, PRACHY MĚŇEJ LIDI TAK TO JE!!! *16* *16* *16*
-
Presne tak, je mozne ze i v Indii jsou nezvisla studia ale o nich nevim...
-
To by chtelo hodne lidi .. vcetne par lidi z Pterodonu *3* Ale bohuzel to je hodne nerealna fantazie.
-
Prosim pane, ukazte mi nejake kvalitni stredoveke single RPG z pohledu prvni osoby, kde nelitaji dracci a nepobihaji Harry Potěr kouzelnici. Pro hrace jako takoveho je rozhodne lepsi, ze se rozhodl zaplnit diru v hernim prumyslu a nedelal jen nejakou dalsi hru v poradi. Nevite kolik lidi na neco takoveho cekalo, tak si ty vase hlody vypravejte pro sebe. Az pokud hra vyjde a podle prodeju se pozna, kdo mel pravdu.
-
My si rozumíme. Já taktéž chci sedmdesátá léta v Mafii 3, ale nikoliv kvůli muscle cars, nýbrž kvůli tehdejší hudbě. :)
-
Je to Jack, kdoví co myslel.
-
On tím indie myslel asi nezávislá studia
-
ne Česká republika
-
Nedavno jsem v TV videl skvely dokument, ktery mluvil o psychology nove definovane kategorii lidi, kteri ovladli management, politiku i finance. Rika se jim "korporatni psychopati". Jsou to lidi bez empatie, starajici se pouze o svoji karieru a zisk. To je pry hlavni pricina proc se svet dostal tam kde je. Tito lidi jsou velice ambiciozni a faulama vyrazeji z pozic schopnejsi a slusnejsi lidi.
Myslis ze ovladli i ceskou pobocku 2K ? *1* -
Srajdu ? Jdi si dát na studenou sprchu nebo aspon obklad na čelo, potřeboval bys to.
-
Ty si naprostá tragédie, se prober a přijd až uděláš alespon z 1% tak dobrou hru jako byla Mafie 2. Ono kecat umí každej ale něco dokázat to je jiná že...
-
Nepodelali to v Take2 ani 2K ani Vavra. Podelali to nasi manazeri. No co uz. Tak to v zivote chodi. Zivot a smrt. Jak to bylo v Atlasu mraku? ... "smrt jsou jen dveře"...
-
Indie?
-
Beztak... krom cechu, nikdo jinej brecet nebude. Co se tyka prace, v cechach je dost studii, o kterych se nepise.