Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já bych chtěl vidět obnovení Pterodona a novej Vietcong ! *14*

v duchu jedničky teda (kterou do teď hraji po mp) ...dvojka byla sr@čk@
  • Na tej sa pobavili viacerí *15*
  • Díky za info, v EXE jsou sice náznaky a stringy napovídající že s volantem se experimentovalo, ale hezké to číst takhle na jistotu.
  • Walldstein
    Tak na tom se shodneme..Jedna z hooodně mála her ke kterým se i dnes 12 let od vydání stále vracím se stejným nadšením jako tehdy...
  • Právě jsi hezky popsal Mafii 2.
  • I když se mi nelíbí forma s jakou jsi to napsal, v podstatě máš pravdu. Ten projekt selže. A vhledem ke kvalitě zatím jediného videa mi to moc nevadí.
  • Zhasněte lampiony, už chci vidět ty hvězdy co u nás ještě září .....
  • michaliuz18
    No a co ...mafia 1 a 2 mi zatial staci, ked bude trojka budem rad ale ked nebude , tak mi tiez chybat nebude :D
    ak z toho nespravia trapne gtačko tak budem len rad..ale to ze vyvoj zacne od nuly a v USA ma desí ...
  • Smutný konec Mafie, jedničku už nic nepřekoná.
  • No podla vsetkeho je to celkom logicky krok od 2K. Z toho co sa popisalo a sem tam tu pustili von asi byvali zamestnanci tak to ma logiku. Mafia 2 mozno predala aj celkom zaujimavy pocet kusov ale vzhladom na dlhy vyvoj je otazne ci vobec nejak vyrazne zarobila. Predsa len ked sa predaje rozpustia na 7 rokov vyvoja tak asi moc uz nezostane na investovanie do vyvoju pokracovania. Ale to samozrejme vie len 2K ci na tom zarobili. No a podla komentov to vypada ze tam panoval aj celkom slusny chaos v studiu, v manzmente a urcite je pre 2K USA lepsie mat studio blizsie pri sebe a pod kontrolou aj ked za viac penazi a hlavne ked tu hru budu schopny vydat za 2-3 roky ako niekde sice za mensie nakladay ale daleko, pre americanov v banana state kde este ktomu panuje chaos. No a tak isto to vypada ze Illusion mal stale problemy s konzolovymi portami. Mafia 1 vysla na konzole o dost neskor a Mafia 2 na konzolach tiez nebol zazrak.
  • No ano to je taka cesta sokoro na "istotu" (v ramci istot ake su momentalne mozne), ale tak nejak sam Vavra prezentuje ze on tymto standardnym sposobom ist neche. Tak isto ako jeho RPG podla vsetkeho nebude obsahovat fantasy, magiu, drakov a podobne kulisy ale bude viac realisticky zamerane alebo skor ze bude vychadzat z historickych reali (aby to zasa niekto nezobral ze tam budu este aj mravce behat). To je proste ten risk, ktory predpokladam ze bol ochotny zobrat a minimalne ho za to respektujem ze je ochotny ist aj svojou cestou. Ale priznam sa tak trochu nechapem ze to zrovna Vas trapi. Ste investorom Warhorse ?
  • Jedničku jsem hrál hodně na volantu a byl to úžasný zážitek z jízdy. 2 jsem zkoušel chvíli, ale neměl jsem na to PC, takže to sotva jelo, ale přišlo mi to moc GTAčkové. Možná jí dám ještě šanci, až bude čas a nálada.
  • podpora volantu byla ve finale odstranena ...
  • zmetpismen
    Mohu videt vase CV ?
  • mirekdusinojc
    Ach. Ty jo normálně jsem se nad tebou úplně dojal, tak krásně si to napsal, až jsem slzu zatlačil. Tolik úsilí si vložil do tvé sáhodlouhé eseje a přitom je to ve výsledku taková blbost. Dám ti jednu moc dobrou radu do života. Než pustíš uzdu své zlosti, nepřejícnosti a škodolibosti, kdo ví z čeho pramenící, zkus někdy prostě jen přemýšlet a neplýtvej své kapacity, třeba i intelektuální na takové texty zbůhdarma.
  • Chtělo by to Mafii otevřít v online-modu, kdyby hráči soupeřili o nadvládu na městem a ještě by mohli fungovat v třetí frakci na straně policie, to by byla legrace :-)
  • já se u ní bavil
  • Stačilo mi přečíst si první větu abych si o tobě udělal obrázek. Napadá mě jedna věta z Šakalých let... A i z Pelíšků by se sem jedna hodila, ale zůstanu slušným.
  • ...v retail verzi hry...
    Facka.
  • "vyvojarska verze s G27 na PC naprosta fantazie"

IllusionEngine tedy nativně podporuje volant a pedály a featura pouze není v retail verzy hry umožněna?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit