Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za nic prachy zatím nedávám, čekám na opravdové recenze, ne nějaké pofidérní gameplaye - toť celá pointa.
  • MrSanta
    Mě to spíš příjde, že většina čtenářů není spokojená s faktem, že studio prodává hru s krátkou kampaní za plnou cenu. Třeba DLCéčka do Borderlands byla delší. Že je ta hra na PS4 s tím, podle mého, nesouvisí. Kdyby to bylo na Xbox nebo na PC nebo na všechny hlavní platformy tak ta reakce bude podobná.
    Mě je jedno na čem to vyjde. Překvapila mě reakce redakce, která vlastně obhajuje takhle krátkou hru za plnou cenu. A obhajoba samotných vývojářů mi taky přijde zvláštní. Hlavně ta část kde vývojář tvrdí že u hry dlouhé 2 hodiny se bavil víc než u hry dlouhé 16 hodin. Moc rád bych věděl, jaká hra s kampaní na 2 hodiny a za plnou cenu to byla.
  • Jo a ty mas full hd,ale pulku efektu musis vypnout.To radsi snizim rozliseni,a vsecky efekty zapnuty.TedA,kdybich mel tu moznost,nebo na vyber.U me stroj na hry vzdy bude o kompromisech,Vic jak 18tis kvuli hram nehodlam investovat.A za hru jen max 1000kc,to rasi vrazim do kola.
  • Veskoslav
    No zatím jsi tu jenom ty, tak o těch kokotech mluv laskavě v jednotném čísle.
  • Tady ani nejde oto rozliseni,ale o grafiku,pc muze jet sice ve full hd,ale uz clovek musi osekavat to ostatni.A ze multiplatform hry jedou v mensim rozliseni,neni problem konzole,ale uspechanech firem jako ubisoft,EA dice atd.Se podivejte na novyho BTF,hrozna grafika a 900p.Vsechny hry od sony,nebo mcrosoft game studio jedou v full hd.uncharted4 bude jeste hezci jak order1886,a bude to mit full hd a mozna 60fps.Ikdyz me tech 30fps staci,kdyz nejsou propady.Na stary lcd ,co mam v kuchyni,bylo 30fps poznat ze u aut se trosku radkoval obraz,ale to nebyla ani 100hz,ale ted mam 400hz a ten vobraz je proste plynulejsi ikdyz ma hra 30fps.A neni nic poznat.
  • Veskoslav
    Akorát ty "hysterko" na netu byl kompletní gameplay..... *7* Mimoto jestli ti přijde normální mít z 6/7 hodin skoro 3 hodiny cut scén, tak je to tvůj problém.

Edit: Doporučuji shlédnout gameplay video z "dema", které ukazuje začátek hry. Cca 40 minut. Jestli tam chudák hrál aspoň 20 minut, tak je to ještě hodně nadhodnocené číslo.
  • "Our next step is to tell people that the human eye can only see 5 hours" toto ma rozsekalo *15*
  • No a ne?Vono je pc a pc,to je sirokej pojem.Kazdej koho znam,si az ted navysil hw pc z 4gb ram,na 8gb ram,a grafarnu od asusu za 6500kc,processor nikdo menit nebude.A na monitor kaslou taky!A to znam 15pc ckaru a 4 co maj ps4 a 2 co maj jeste xbox360 a menit ho jeste taky nebudou,a ti dalsi co maj ps3,tak jim staci fifa,golf,a gt6,a ps4 budou kupovat az vyjde gt7,driv do toho nepujdou.Mrte lidi co maj konzole,tak jim proste stacej jen sporty,gt6,fifa,golf.A jsou spokojeny.Vetsina lidi co znam tak hraje toto.A ze ps3 treba neutahne crysis3 jim je sumak,hlavne ze to utahne gt6,fifu,golf.
  • Po přečtení diskuse mi nezbývá než konstatovat, že 90% "borců", co tady píšete, jsou normální hysterky, co nezvládnou udržet své emoce na uzdě alespoň do zítra, než vyjdou první recenze. Navíc se domnívám, že většina zdejších uber haterů ani PS4 nevlastní a jen si potřebují trošku pohonit kašpara. A než ze mě začnete dělat fanboye, tak řeknu, že tahle hra šla komplet mimo mě, ani jsem ji v dohledné době neplánoval a pořádně se mi dostala do povědomí, až díky té všeobecné hysterii s délkou, která je propírána naprosto všude..
  • Prave, asi v tom Orderu nejak moc vetraji, pac jim ta mlha vlezla pekne i do baraku :-D
  • XorxoxTalarius
    Na 3 hodiny ... 2 Hodiny maji videa ;)
  • https://www.youtube.com/watch?v=FV-u5tvQC34

To nemá chybu. *1*
  • V tom may 2014,ma hezci rtiky,a neni tak opuchla jak ja po brutalassaltu2014
  • Taky retus.To dala drif sony.
  • proc by to mela sponzorovat sony?Sony hold umi,a netlaci tolik na vyvojare,jako ubisoft.
  • Jediný, co mě těší je, že stejně těch pár uřvanců na diskuzích je dost zanedbatelná menšina herního trhu a o to víc své počty akorát kompenzují svou hlasitostí.
  • A byl jsi v Londyne?Tam furt prsi,a je mlha.A odehrava se to v prumyslny revoluci,tovarny,kour,smog atd.Hold se to neodehrava v nakym blbim skleniku,jak crysis3.
  • Pánové z redakce alespoň vidí, že podobný racionální články tu prostě nemůžou mít místo už z principu. Opět se to tu nekompromisně proměnilo v konferenci uřvaných a mylných kok*tů.
  • Chybí vám tam "tento článek sponzorovala Sony". *3*
  • Mas pravd, byl sem se ted podivat ven, chodil po chodbach, zkoumal okoli a vsude byla takova seda mlha a filtr, skutecna realita ten Order.:-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit