Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ted,jsem videl ukazku na konkurencnim webu E.G.The last of us,typek to probehl za 3h.20min.Ale me je to putna,konecne nekdo vydal prvni next gen hru s poradnou grafikou,a tim je Sony a jejich order1886,halooo pc ckari,nebrzdete vyvoj her,a grafikou,stema stupidnima indie kakaninama.Uz ty kakaniny se dostavaj i na playstation,kvuli vam se dostavame grafikou do roku 2004.Misto aby nam sony na ps plus davala poradny pecky s PSP,tak nam dava na ps vitu tyhle kakaniny a ps vita kvuli tomu umira.Kdyz vidim na vitu hry jako uncharted,nebo terraway,tak voproti mobilnim kakaninam,je to porad nadstroj s 5palcovim displayjem,to si mobili za 6 tisic mohou nechat jenom zdat.Myslim grafiku atd,kdyby udali biosock na vitu tak naky iphone by vita rozdrtila jak nic,co se tyce her.
  • XXDarthVaderXX
    Jestli je to pravda, no tak zlatý Call of Duty o_O
  • Problem je, ze neco jako nezavisla recenze uz davno neexistuje. O delce kampane se nedozvime bud vubec, nebo se dozvime, ze sice zabere jen 6 hodin, ale je napechovana superdupermegacool pribehem, takze to vlastne nevadi. Nikdo dnes nenaspise, ze hra je predrazena s*cka, co vydrzi par hodin.
  • Rejsek
    No a na co jsou dorite recenze?! Tak si pockam az hra vyjde a herni media ji zrecenzuji a urcite se dovim i prumerny herni cas. Driv to takhle bylo normalni. Nadavat na neco, co jsem si ani jeste nekoupil a nezkusil je opravdu demence. Z hracu se staly podelane hysterky. O predobjednavkach si myslim svoje...........
  • Chápu, nemáš na konzoli, tak si ten hate užij ;-)
  • Dobrý srovnání a souhlas, ale v Čechách se radši lidi přežerou k prasknutí, než by dali ty samý, nebo nedejbože větší, prachy za dobrý jídlo ;)
    Osobně si počkám na recenze, protože zatím mi hra připadá víceméně jako takový steampunk Gears of War. Ale třeba budu překvapen, a pokud v recenzích zazní, že je to dobrá hra, kupuju, bez ohledu na délku. Beztak mám na hraní čím dál méně času :(
  • to video me rozsekalo *1*
  • flash789
    obe videa by si mely vyvojari poustet před spaním každý den..
  • Jack1947
    Ostatně jsem zvědavý na recenzi, jestli se tam ty jisté věci zohlední od toho se bude dále odvíjet hodnocení či to bude opomenuto... uvidíme doufám že to bude jakžtakž pravdivé, já se musím zeptat tázavě se zdviženým ukazovákem, kam jsme se to dostali. Ano měl jsem konzole za něco co se přece nezkazí a ted koukám že se to zhoršuje rychle... nejdříve Unity vlastně wachdogs a ted toto co dál, co dál... netroufám si přeměšlet co se ještě může zhoršit, myslel bych na toco se dá mělo by zlepšovat.
  • jakubc
    Zdá se mi, že k mému prvnímu příspěvku možná někdo něco naklikal, ale k tomu, na který odpovídáš, rozhodně ne. Radši bych si prohnal kulku hlavou, než abych ztrácel jedinou vteřinu nějakým naklikáváním - doufám, že jsme si to vyjasnili a můžeme se tedy bavit...
  • Jack1947
    Nikdo to okamžitě pokud vím nedsoudil, jen holt ta prezentace už od začátku nebyla nic moc no a obavy si po době zvětšily. Není to hejt ale skutečnost, že ta hra potenciál měla a zdá se ho celkem promarnily.
  • Veskoslav
    Jak? Máš naprosto skvělé prostředí. Steampunk ve Viktoriánské Anglii na pozadí války s vlkodlaky. Neříkej mi, že se to dá vyřešit tím, že dáš filmové pruhy, 2 hodiny nepřeskočitelných cinematic scén a tupý koridor, kdy AI nepřátel je horší jak u Lemingů.
  • Veskoslav
    QTE tvoří cca 5% hry maximálně. Nepřekročitelné cutscény tvoří polovinu herní doby.
  • XorxoxTalarius
    5,5 hodiny to mas i s cutscenama, ktery zabiraji cca 40% hry ... takze "hra" se tam vyskytuje v delce cca 3 hodiny :D
  • XorxoxTalarius
    To je super, o dost lepsi nez to co jsem sem chtel dat ja :D

http://youtu.be/dHbrFBNuAKI
  • https://www.youtube.com/watch?v=FV-u5tvQC34
  • Ale hooovno ty cype. *1*
  • A co by mel jako jinyho rikat? ze je to fakt tak kratky, ze ten stahnutej gameplay nebyl speedrun? Jde o velky prachy, uz takhle jim to hatuje kde kdo a myslim ze predobjednavky se rusej jak na bezicim pase.

Pockejte na ctvrtek, nebo spis na patek az si to zahraje vic lidi a snese se ten pravej hate az se fakt ukaze ze to trva 6 hodiny a pulka z toho bude QTE :D
  • 5 hodin cisteho hrania staci vsak Bloodbourne mi zabere 100 hodin Zaklinac tak 50 takze na order mi aj tak vela casu neostane

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit