Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Ehm, on to ale neměl být až tak interaktivní film...
  • Přesně. Nintendo by tohle nikdy nedopustilo, protože sází především na vymakanou hratelnost a perfektní odladěnost. Jejich hry sice něco stojí, ale když od nich něco koupím, tak vím, že je to kvalita a že mi zabere spoustu času, než takovou hru vyšťavím až do konce.
  • nevidím problem v tom pokud to bude interaktivní film a je to tak ferove prezentovano. Pak bude ale záležet na tom, jak kvalitní to bude podívaná a redakce by mela v recenzi zvlášt hodnotit pribeh a strih a pod. (skoro jakoby hodnotili film)
    když človek zbesile klika pri ostatnich titulech jako blázen (hlavne na pc) tak pro zmenu dobre padne vypnout a jen si uživat epicku jizdu
  • To je samozřejmě pravda. Ale je naprosto v pořádku vyjádřit (kultivovaně) nesouhlas s nastavenou cenou...
  • Oni nepřemýšlí, je jim to jedno, oni za hry neplatí. Normální člověk se, pokud nechce pirátit, musí sakra rozmyslet, jestli vyplázne 1500 za jednu hru. To je ten důvod, proč se tolik řeší délka The Order. Hráči se bojí, že dostanou nedostačující hru vzhledem k její ceně.
  • Pamatuju si na demo prvního GTA. Bylo časově omezené zhruba na 20 minut. Hrál jsem ho pořád dokola celou noc + spoustu dalších dní potom. Takže bych tomu i věřil :)
  • Proc by si nemohly rict o takovou cenu? Mohou. Cena se stanovuje tak, aby zbozi co nejvice vydelalo a je primarne veci poptavky. Nikoliv herni doby.
  • Nepřekonaný, pokud se srovnává třeba s Domem nebo kveikem, Metrem nebo tak. Pokud se postaví proti CoD, tak útrum, páč tam se už začíná měřit zábavou a hratelností a HL jde tak do kytek. Ale to jen tak mimochodem, ať moc neodbočujeme od aktutální životně závažné Order problematiky.
  • Paul_cz
    Games by po vzoru Eurogameru měli zrušit čísla než udělají další botu a narvou Orderu vyšší hodnocení než Dying Lightu *1*
  • species
    Pod to se podepisu, herni dobu zmerenou nemam ale opravdu je HL jeste neprekonano.
  • Half life 2 jsem prošel napodruhé za 5h a stále je to pro mě nejlepší singl fps co jsem kdy hrál..
  • Dejte tomu v recenzi vysokou známku, ať je tady ve čtvrtek p*del.
  • Souhlasím a podepisuji.

(Možná kdyby si recenzenti museli hry kupovat, tak by to taky pochopili...)
  • martin.mares.984
    "Navic vsichni z pr jsou zmrdi kterym jde jen o profit ale takovy jsou prece vsichni"

A co se Ti nezda? Ty snad nechces v praci vydelavat, co nejvice, ty nemas zajem profitovat?

Uvedom si, ze pokud pracujes v nejake reklamni, marketingove nebo PR agenture mas zajem jako kazdy jiny odvest kvalitni praci, mit spokojenou klientelu, zvucne reference a vydelat si penize - to, ze naplni te prace je v zasade efektivne prodat zakaznikum nejaky produkt neni chyba.

Uvedom si, ze pokud klient prijde do agentury se zajmem vytvorit marketingovou kampan a zaplati agenture za sluzby, tak je v zajmu te agentury a vsech zamestnancu odvest tu nejlepsi praci aby byl klient spokojen a prace probehla v souladu s urcitym etickym kodexem. Tohle je profesionalni pristup a nemuzes se rmoutit a zlobit nad tim, ze skrze marketingovou kampan se snazi nekdo prodat svuj produkt zakaznikum.
  • Nevidím problém v délce hry. 5 hodin může být kolikrát lepší než 15 hodin. Jen kvůli hodinám navíc se kolikrát hry zbytečně natahují nesmyslnou omáčkou, která nakonec nikoho nebaví. V čem vidím problém jsou ceny za takové tituly. Takové hry si nemohou už ze zásady říct o podobné peníze jako platíme za tituly typu Skyrim, GTA apod. Takže pouze případná cena je mi proti srsti. Přesně takové tituly kupuju na Steamu za 5 Euro. *3*
  • Byla to odpověď na někoho, kdo říkal, že FEAR taky prošel za 5 h. (Začal někdy v 8 večer a do rána hotovo)...

Jen se mi to hodilo jako samostatný příspěvek :(
  • Jack1947
    Mně se jen nelíbilo výsledné provedení ale kdybych srovnával s tímhle tak samozřejmě víme kdo by vyhrál. *4*
  • lepší 3 hodiny kvalitní zábavy (The Order) než 100 hodin nudy. Ovšem nejlepší by bylo 100 a více hodin kvalitní zábavy. Takové hry existují taky ale jsou to spíš multiplayerovky a onlinovky.
  • nejen, ze hra trva 5 hodin, ale jeste pulku scen zrecykluje 2x - https://twitter.com/TheRazorRex/status/567520353552187392
  • No tem podzimnim mega hitum se nemohlo moc srazet hodnoceni tak to v sobe drzeli a Dying Light byl ve spatnou dobu na spatnem miste :) Na spouste webu tomu vytykali veci, ktere jinak u mainstreamu vesele prehlizeji, nekdy snad i vychvaluji.
    Nasralo me jak se do toho vsichni navazeli, protoze to byla po dlouhe dobe zabavna hra. Bavilo me mlatit zombie a skakat po strechach, nestojim o sledovani cutscen prolozenych 10let zastaralym gameplayem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší