Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 1) je to proste dalsi mmo v rade, nic vyjimecnyho co se funkcnosti/funcionality tyce.

2) na to ze to ma vyjit za 2 mesice, je to naprosto neuveritelne zabugovany. Nektery typy qstu jednoduse nefungujou vubec - po dvou dnech sem skoncil ve stavu, ze sem mel cca 7 qstu, a z toho 5 nebylo funkcnich a 2 byly pro muj lv moc obtizny ... V takovyhle terminu bych ocekvala naprosto funkcni hru, maximalne s drobnostma na odladeni. Naprosto bezne zustane postava viset v rozhovoru pripadne jiny akci ...

3) neuveritelny loading - loaduje se porad a vsude ... a neni zadna vyjimka ze 15 minut i vic ...

4) co se tyce mechanik hry, defakto se to neda hrat jinak nez single. Spousta lokaci ma nekolik fazi, ktere zavisi na tom, v jakym stavu ma postava qst, a kdyz chce jit s kamosem, kterej ten qst ma jinak ... tak proste smula, oni sice budou trebas ve stejny vesnici, ale neuvidej se.

4) Naprosto sileny a desny UI. Zadna minimapa, invetar ve forme telefoniho seznamu, ovladani naprosto priserny (konzole z toho smrdi na 100 honu).
    • 1) a co jsi čekal?
      2) mám lvl 12 a zatím sjem všechny questy dokončil, tak kde bude chyba?:) A pokud jsou některé težké? No booože hroznej problem co?
      3) mám pocit že je to beta, tak se to dalo čekat ?:)
      4) právě naopak, v partě to jde lépe. Vy se vidíte, jen oba vidí něco jiného
      4) Nechtěl jsi napsat "5" ?:) Počkej si na addony ;) Telefonní seznam? Tak to máš nějakej dobrej..
      6) ...
      • A ... dalsi ... kdyz reportuje 5 000 lidi ze nefungujou qsty ... tak kde je asi problem ... hmm???

Beta znamana, ze nic nefunguje? Ana, dalsi , co klidne koupi auto bez kol ... a pak chodi brecet na forka, ze ho ty svne okradli ... Pripadne si veme uver ... a pak breci do TV, jak ty svne chtej prachy zpet ... ze ...

V parte nejde vlizt ani do dungu - zkouseno nekolikrat, a nezkousel sem to zdaleka jen ja, dle reakci v chatu.

A addony sere pes, pokud nejsou schopni pouzitelnyho UI, coz ostatne prokazujou uz od Oblivionu - od 10 k 5 ....

Apropos, dment jako ty samozrehjme nedokaze pochopit, ze postava nabere qsty, tkery splni az se k nim dostane, ze, protoze je na svym lv proste plnit nemuze ... jenze kdyz nekdou splnit ty predchozi, tak se k nim jaksi nemuze dolevelit ... ale to bys muze pokuzt tu jednu mozkovou bunku.
    • talk to my hand
      • Fankids gonna fan
    • Osobne se mi podarili dokoncit vsechny Questy - Ebonheart pact.. zatim lvl 10.. Jako proste nevim co lidi cekali, ja cekal vicemene to co ted v bete zazivam. Jit do bety a cekat revoluci, proc? Nikdo, nikdy, nikde nerekl, ze hra bude revolucni a nejlepsi :D Ano je to dalsi MMO v rade pro priznivce TES. Jistou komunitu lidi si chytne, treba skonci free to play, kdo vi, je to pravdepodobne, ale proste pokud se to nekomu nelibi, tak at si hru nekupuje. Vsude tady na Games.cz vidim jen zbytecny hate. Nikdo nikoho nenuti :D
      • Pravda, tardu jako ty je kolem dost ... boze ... je to PLACENA hra => pokud to nebude naprosto revolucni, tak to do 3 mesicu krachne.

A presne lkvuli tomu aby si to nikdo nekupoval to sem pisu, ale to tvuj mozek samo nepobere ...
        • "tard" mluvi za vse :D Jo rychle jdi vsem sdelit jak je hra blba z tveho subjektivniho pohledu. Rychle rekni vsem at si hru nekupuji, protoze tobe se nelibi. Jinym lidem se libit muze, chapes to? Kdybyste radsi napsali - Hra se mi nelibi, nepresvedcila me o koupi, ale presvedcovat lidi - "Neeee nekupujte to lidi, nenechte si kalet na hlavu" - jak nekdo psal nize, to je fakt moc :D Hrejte si vase vysnene hry, ale porad vsem cpat dokola, ze se vam hra nelibi. Who cares?
        • kennyB
          Je docela divný dělat si názor na hru, která má vyjít za dva měsíce a hrát při tom jen stress test. Děláš, jako by jsi zkoušel plnou hru *7*
          • Lol ... dalsi naiva, co si mysli, ze se za 2 mesice da neco razantne zmenit ... Tohle JE plna hra.
            • To se bude muset omluvit mr x,jenze ten to neudela *7* Asi nechape, k cemu slouzi stress testy *7*
            • kennyB
              x: Ok, jestli ta hra bude za dva měsíce totožná s tím, co běželo ve stress testu, milerád se ti omluvím *3* Ale pochybuju, že to tak bude.
            • 2kennyB: Jiste, naivisti jeste porad nevymreli ... si povime za 2mesice a fous, az tu presne oni budou brecet, jak se jim nejde prihlasit, jak maj cekaci dobu hodinu, jak to ci ono nefunguje ... protoze 2 mesice to je prece dost casu na to, dostat hru do hratelny podoby ....

Vis mr chytrej, proc se podobny testy delaj? Nj, proto, aby se zjistilo, jak se to bude chovat v ostrym provozu => zapnuty je vse co v ostrym provozu. Jinak by to jaksi bylo zcela pro kocku, ze ... nehlede na to, ze i kdybych povypinal 3/4 NPC, tak 4x vic NPC nic nezmeni na tom, ze ta hra funguje jako funguje - tedy ze napriklad nejde hrat ve skupine.
            • kennyB
              x: tohle je plná hra??? Nepraštil jsi se do hlavy??? To fakt nedokážeš pochopit, že když jde o test serverů, tak je jedno, co mají ve hře zapnuté, nebo vypnuté??? Jde jen o to, jestli servery všechno dokáží utáhnout, když se hráči začnou připojovat.
            • Boze ... grafiku sere pes ... bavime se o funkcnosti ... jestli budou mit stromy 3x vic listecku to nezachrani.

Co myslis, pustej si do hry ... placnu ... 1/2M hracu ... kteri nejspis maji potencielne zajem (jinak by nestahovali 20+GB) ... aby jim pekne vsem predvedli, jak to nefunguje? lol ...

Tohle byla proste ukazka plny hry. Sel sem se podivat nakonec jeste do pvp ... loadovalo se to 3/4 hodiny (coz mozna vyresej) ... ale ac sem tam stravil cca hodinu, nevsim sem si, ze by na ty pomerne rozlehly mape, slo nekde vztycit fangli/postavit tabor/... kvuli spawnu, takze to cely bylo o tom 15 minut nekam bezet, 2x si vystrelit, chcipnout ... a zas 15 minut bezet ... uzasny.

Navic sem nebyl schopen pouzit 1/2 svych abilit ... proste to dycky neco zavrcelo ... a nic. Trebas plosnak pro lucisnika ... nejde hodit "na sebe" ... coz bych jeste s hodne velkou davkou fantazie pochopil (stejne si do nej muze postava nabenout, ale nic ji to nedela) ... ale v pvp zcela zjevne nejde hodit ani na spratelenou stranu => naprosto nepouzitelny, protoze pri tom gulasi kterej panuje proste neexistuje situace kdy by nekde v dostrelu byla jen skupinka enemaku, a to jeste dostatecne staticka ... aby nezdrhla driv, nez to na ni dopadne.

V tyhle souvislosti pak jeste stoji za to zminit naprosto ubohej dosah vsech streleckych schopnosti (plati i pro kouzla samo), defakto nejde trefit ani enemaka, kterej se produciruje primo pod hradbama ... proste proto, ze je to daleko. Tohle by chtelo minimalne zdvojnasobit.
            • Není proboha. Je to osekané, už podle grafického nastavení to proboha poznáš.... *7*
          • a co si myslis,ze za ty 2 mesice stihnou zmenit? budou radi,kdyz stihaji opravit bugly veci jako zasekany questy/npc,na herni mechaniky se uz sahat nebude,stejne tak na grafiku,engine
            • To je stress test = zatezovy test,to neni ani prava beta.
              Zkousel jsi jine bety v stress testu??
              Asi ne,jinak bys vedel ze tohle je naprosto normalni.
              Ve wotlk bete to bylo otresne a po mesici temer bez bugu.
            • kennyB
              Zasekaný questy??? To jako čekáš, že při testování serverů bude fungovat všechno, jak má??? Tohle není beta na to, aby hráči hlásili bugy. Tohle je jen o zátěži serverů. Já si raději počkám ty dva měsíce a obrázek o hře samotné si raději udělám sám, než tady poslouchat ty keci, jak mají udělat tohle, nebo tamto a že tohle se hráčům líbit nebude *7* Nejlepší je, jak už teď pár lidí píše, aby hru nikdo nekupoval *1*
            • A kolik tech buglych questu jsi hlasil kdyz jsi se hrnul do bety?
        • 300,- za mesic? To je kolik...4 krabicky cigaret nebo 12 piv? Ktery konicek stoji mesicne mene?
  • Hra pouziva dost mechanik z jinych her, ale libi se mi, ze v mnoha vecech jde svym smerem. Neni to pecka, ale ani to neni propadak. Bude to trosku nadprumerne MMO v TES svete. Uvidime jak dopadne end-game, ale ja od neho ocekavam hodne :D Snad se z toho nestane chaoticke pobihani ala Guild wars 2 :) Jedine co mi v bete vadi jsou nahravaci casy, jinak s nicim nemam problem. Questy funguji, combat taky, nekdy je to opravdu vyzva napr. questy pro Mages guild nebo Fighters guild, fakt dost nastavena obtiznost :D
  • Hraju to už druhej den, ale že by mi ta hra něco dala *13* to ne... Žádá interakce, prozkoumávání světa, abych se zastavil a něco zkoumal či prozkoumal.. Přijde mi, že se jen honim z místa na místo... Nic revolučního, další tuctové mmo, které neni ničim výjmečné a přijde mi že se i chvilkama nudim *9*
    Mylim si, že za takový prachy tahle hra asi nestojí...
  • TheGGG
    Dočkáme se konečně fantasy MMORPG, které nebude vyloženě pro děcka? Tato hra vypadá nadějně.
    • Zalezi kterou definici fantasy mas na mysli. The Secret World je take podle nekterych definic fantasy a pro deti urcite neni *2*
      • TheGGG
        to už je spíš městská fantasy, navíc se mi v ní nepáčí ty vymyšlenosti s řešením úkolů pomocí googlu (nebo nějak tak to psali, hru jsem nikdy nezkusil). Každopádně mám na mysli klasickou temnou fantasy.
        • Zkus to. Podle me neni na trhu originalnejsi MMORPG hra. A po originalite a zmene porad lide volaji,ne?
          Jen tutorial se jim moc nepovedl.
          • TheGGG
            a je to bez měsíčních poplatků? Protože jestli budu někdy za něco pravidelně platit, musí to být absolutně perfektní a 100% pecka. Každopádně to asi zkusím, zkoukl jsem nějaké video a vypadá to že skutečně existuje mmorpg co má atmosféru.
            • Jack1947
              Do pulnoci mas jeste cas... nebo jakto je s tim zbyvajicim casem.
        • i ve wowku máš temne lokace, každopadne lidi se chteji radši bavit než mit depku proto o temne fantasy nikdo nestojí
          • TheGGG
            PS: názor že o temnou fantasy lidi nestojí bych ti vyryl do čela. Že jsou zde masy co se spokojí s tím co jim vývojáři předhodí je smutné, ale to nic nemění na tom že jsou tu lidé co mají vkus a radši si přečtou nějakou pořádnou dark fantasy knihu, či zahrají single DF RPG, než aby capkaly mmo omalovánkami.
            Jinak než mi zase dáte ban, zkuste se zamyslet proč jste nikdy nesmázly ty pořád dokola se opakující hatery CoD. Já sice nejsem nějaký extra fanda této série, ale začíná se mi zdát že to tu vedete dvojím metrem. Jeden je na fanboys Blizzardu a příznivce indie her a druhý na fandy AAA titulů
          • TheGGG
            Ano, ty WoW temný lokace jsem viděl.
            Ty asi moc kvalitních fantasy neznáš co? *6*
            Na WoW mám svůj názor, ale cenzorsko-recenzenská wowfan klika mi dá pokaždé ban když ho napíšu. Takže se nebudu vyjadřovat.
  • Ta hra ma jeden velky problem je to ako keby singleplayer nasilu prerobeny na multiplayer ale zas to je zazitok hrat The Elder Scrolls v bete tie bugy su snad vsade rekrod nahravania mam asi cez 30min (ta ista lokacia sa na druhykrat potom nahrala ani ne za 5s *1* ) cize rozptyl lodingu je tam krasny od 5s do 30min *15* ale je to zatial len beta tak dufajme ...
    • Ono to neni ani tak o loadingu - disk ti hrabe par vterin ... ale pak se to syncuje se serverem a to trva neuveritelne dlouho.
  • michelangelocz
    MMO nehraju, ale v ramci free trialu (ci co to bylo) jsem nakouknul do Stary Republiky ve Star Wars – jenze to jsem ve vysledku dyl stahoval, nez hral. A ted jsem navstivil i Online Elder Scrolls. A musim rict, ze to ma narozdil od SW neco do sebe – a nejspis to bude pohledem z prvni osoby. Jen skoda tech ostatnich hracu, vsude kolem poskakujicich a skrze me probihajicich. Kazdopadne se za tim svym Khajiitem nejspis jeste podivam :)
    • kolize nejsou ani ve wowku a nikomu to nevadi
      • Tady jsou neexistujici kolize prave tragedie ... a to naprosta. Vede to totiz k tomu, ze ty jakozto DPS se logicky snazis drzet vzadu, protoze moc nevydrzis, ale je to nanic, protoze enemaci jednoduse spolubojovnikama probehnou a vrhnou se ne DPSka. Oboustrane samo.

Melo by to fungovat jako formace ... => dokud neprorazis celni sestavu obrnencu, nemuzes napadnout ty co stojej za nima.
      • Lawliet
        WoWko nehraješ z první osoby. Jako můžeš argumentovat, že to jde hrát i z třetí, ale proč potom nehrát WoWko rovnou?
    • Kolize postav jsou v MMORPG spis vyjimkou,takze to asi malokoho prekvapuje.

Pokud je to tvoje vicemene prvni MMORPG,muzes se bavit kralovsky. Neni to totiz asi spatna hra. Jen je to neco,co uz tu bylo stokrat.
      • Tera má kolize vyřešený parádně.. ve městěch a safe zónách kolize nejsou.. mimo města a safe zóny kolize jsou.. když je nějaké npc mimo safe zónu, tak chodí a hráče prochází. Vzhledem k tomu, jaký je tam soubojový systém, by to ani jinak nešlo.. dát si duel ve městě kde nejsou kolize je fakt k pláči.. většina skillů prostě s tou kolizí počítá.
    • Lawliet
      Ta chybějící kolize je hrozně divná no.
      • Kolize hracu v MMO je cesta do pekel. 20 lidi bude stat u quest givera / vendora, pujdou na obed a dalsi si uz neskrtnou. Neodevzdaji quest. To samy v uzkych pruchodech.
  • Kdo hrál betu, je tam znát nejaký posun v dizajnu oproti Skyrimu, nebo to trpí stejnými kiksy?
    • Děláš si srandu? Skyrim je proti tomu extrémně realistická hra a to teď fakt nehatuju. *3*
  • Prosim lidi, nekupujte to ! Mejte zdravy rozum a nepodporujte podobne hry ! Nenechte si dal kalet na hlavy placenim za tyhle parodie !
    • koupeno taktéž ... máš smůlu kamaráde. Jdi si prorokovat jinam.
    • koupeno
  • Veskoslav
    Když už jsme u toho ESo, poznáte, o co se jedná?:)
    http://2imgs.com/2i/i/52f79706/37ebfc24a69fbdf3b3a96de9dec4207a/e6d494be6d.f.png

a kdyby nefungoval:
    http://2imgs.com/e6d494be6d
    • Docela povedené zobrazení originality TESO - bílý prostor je originalita, tmaví neoriginalita. *3*
    • Pro me je to zobrazeni naprosto zoufalyho stereotypu dnesnich MMORPG. 0/6 my ass.
      • Co? Seriously? Nazor? Smysl? Podstata? Co tim mas na mysli? Jen hate hate hate..
    • nějakej ten dwemerskej pavouk, akorát má na zádech kuši :)
      • Veskoslav
        Jj, ale kuš nemá. Ty mají koule, ale tu nemám bohužel screenovanou. Ale vypadá lépe jak ve Skyrimu.
        • já tam viděl nějakej šíp na zádech... no dwemer pavouka s koulema si raci ani nepředstavuju, ale screen gut
          • aha tak sem to pochopil trochu jinak, už vim cos myslel za moby :D
    • walltar
      O bílou tečku?
  • Mám jeden dotaz. To procházení enemy mobů jako by tam nebyly je i v pvp? Nebo v plné hře to být nemá? Tohle je pro mě jeden z největších problémů v combat systému a hodně mě to odrazuje od koupě. Samozřejmě mimo pár dalších věcí.
    • Ano, kolize zapnuté nebudou - minimálně kolize u hráčů určitě ne. U mobů si nejsem jistý, ale zatím jsou mobové jen vzduch a asi i vzduchem zůstanou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit