Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pvp je luxusni! od WAR jsem se tak nebavil.. a to hlavni.. je to plynuleeeeeeeee *orgasm*
  • Mám dotaz: Hledal jsem, ale nenašel jsem. Jaký engine používá ESO? Četl jsem, že Hero Engine a i tak vypadá, ale vývojáři se dušují, že tenhle engine nepoužívají. Takže ví se, jaký teda používají? Engine hry je jaksi naprostý základ každé hry a od použitého enginu se dá už ledacos odvodit.
    • na Hero byl jen prototyp ted maji vlastni
      • Jméno jejich enginu?
        • rozhodne to jak se to chova v zergu na pvp je parada..
        • walltar
          Pokud vím, tak jeho jméno nikdy nikdo neřekl. Je to jejich vlastní engine, který si naprogramovali od začátku (aspoň to tvrdí). Takže i když bys měl jméno tak ti to nepomůže, protože to není žádný standardní engine a oni sami o něm nedali nějak moc informací.

Podle jejich slov to ani jako základ Hero engine nepoužívá a všechno si napsali sami.
          • Já si myslím, že lžou a že používají samozřejmě upravený Hero Engine. Já TESO sleduju od ohlášení a dobře si pamatuju, jak negativní reakce mělo ohlášení, že TESO bude používat Hero Engine. Upřímně, neznám jedinou hru, u který bych nedokázal dohledat, jaký používá engine. Je mi tedy divné, že neexistují žádné informace. Vždyť pokud se jim podařilo vychytat hodně lidí v pvp, měli by se tím enginem chlubit.

Co do grafiky je to Hero Engine.
  • kaermorhen
    Pokud betu ESO mohu srovnat s betou GW2 a Tera, kde jsem hrál closed i open dlouhé víkendy, musím říct, že tohle mě do děje nevtáhlo. Sliby byly větší než skutečnost. To, že dva měsíce před vydáním ve hře nefungují základní věci, je samozřejmě problém, ale nejhorší je chybějící atmosféra a zábavnost. V GW2 při event NPC postavy spolupracují spolu s PC postavami, máte pocit, že jste součástí světa, hra je svižnější. Tera je efektní, pohádková, postavy větší a živější, souboje jsou akční (musí se zaměřovat), někdy až adrenalinové, když jdete v partě na "titány".

ESO má podobně jako Neverwinter jednu velkou nevýhodu - podvědomé srovnávání s původními SP hrami. Na tom jednoznačně ztrácí, což je velmi nespravedlivé. Kdo chce hrát ESO, musí se od toho oprostit.

Po opravách a oživení prostředí může být ESO dobrou online hrou.
    • Na GW2 bylo jasne videt,ze je zadarmo. Pocit ze hry byl takovy,ze hraju spis instancovane diablo3. Absence mountu a na kazdych deseti metrech portal. V pvp jsem nesnasel nutnost hrace dorazit. Po tydnu sla hra do kose. Tera spada do kategorie japonskych manga mmo,z cehoz se mi zveda kufr a otevira kudla v kapse. V Teso beta jsou mozna bugy a po graficke strance se nejedna o buh vi jake orgie,ale bojovy system funguje,nejedna se jen o nejaky klik fest a sipy a kouzla se museji zamerovat. Questy jsou na urovni jinych mmo,takze nic,za co by se hra mela stydet. Ano neni to nic prelomove inovatyvniho,ale kdo neco takoveho cekal?
      • Nic se zamerovat nemusi ... sipy a kouzla spolehlive zasahujou i kdyz mirirs uplne jinam ... musis mit jen cil v zornym poli. Maximalne vystrel (cokoli) zasahne moba kterej je bliz kurzoru, pokud jeji vic. Cely to zamrovani je jen virtualni ... ostatne, ono by se to jinak nedalo za vetsinu postav ani hrat, pkud by totiz lucisnik mel mirit, tak musi stat ... a nechat se pri tom sezrat.
  • Chtel jsem tu betu skusit, ale nejak mi neslo zadat adresu, porad to vyhazovalo error, ze nelze ulozit informace :(, tak jsemto po chvili vzdal
  • Hmm,kdyby radsi udelali TES 6. Navíc se mi prici ze mi po svete TES, kterej mam tak rad budou behat bandy idiotu a psat WTF a LOL..
    Uvidim casem, za rok, dva..mozna to pak zkusim..
    • walltar
      Ten bude ... ale bude na něm dělat Bethesda, ne Zenimax ... tohle jde mimo.
      • Teď jde ale taky o to, aby se TES VI nenechala nijak ovlivnit MMO "TES". Já bych bral něco v podstatě aspoň na úrovni Skyrimu po všech stránkách. Mám ale obavy, že se nechá ovlivnit a že se prvky z MMO objeví v SP hře.
        • walltar
          To si nemyslím ... prvky z lore možná, ale prvky z gameplaye MMO se do SP nehodí stejně jako ty z SP do MMO. By byli sami proti sobě ... hromada lidí co hraje SP tes tak ESO nesnáší a myslím, že ty nechcou ztratit.

Jediné co tak vidím, co by se do nového TES dalo použít je ten MP Prvek ... něco po čem lidi volají už dlouho. Ale silně pochybuju, že to tam přidají. A pokud jo, tak to hře nijak neublíží.
  • První MMO co mě omrzelo po pár hodinách hraní bety - nuda.
  • ty rozdílný názory jsou možná taky dost dany tim, že pokud se nepletu, jsou tři regiony podle aliance a tak jsou vlastně tři zážitky ze hry, minimalně co se týče grafiky a settingu, já začal v nějaky zasněžený vesnici, ted nevim ten název, a celá ta zona se mi fakt líbila, ted sem presel do další, a tam to třeba z počátku tak graficky vymazlený nebylo... nicméně po chvilce procházení sem tam našel fakt supr místa, výhledy atd... grafika je to poslední, co bych natom kritizoval
    • A tobě nevadila ta komixovaá stylizace? já kašlu na kvalitu grafiky jako takovou, ale nesnáším stylizované hry a TESO je docela dost stylizované. Vypadá jako komix Skyrimu. Je to samozřejmě dáno naprosto nevhodným enginem pro hru ze světa TES - komixový Hero engine.

Jinak vůbec nepochybuju, že beta testeři vyzkoušeli všechny tři startovní lokace. *3*
      • co se týče stylizace, tak ta se mi líbí, a líbí se mi, že grafika není přeplácaná ve stylu Crysis atd, kde přez všechny efekty bloomy a nevim co este nevidim grafiku, a bolí mě z toho oči. Tady je všechno udělaný decentně, líbí se mi to 100x víc než oblivion, a vypadá to celkově líp než skyrim v basicu (bez modů).

komixu sem si vubec nevsim, ani mě nenapadlo, že by tam nějaká komix stylizace byla. Popravdě, ani neni třeba mi oponovat nebo mi nějak vysvětlovat jak sem blbej, dík. Je to muj názor, esi tam vidíš komix, tak ok, já to hraju ale střízlivej :D
      • Komixovou stylizaci ma 95% MMORPG her. Ze ti zrovna styl ESO nesedl,to uz je jina vec.
        • K TES sekomix nehodí...
  • najprv som nechcel zastavat ten negativny nazor. akoze to bude o chvilu free. ale bude. myslim ze nikdy nebola tvorba postav tak odflaknuta (mozno este SW:tOR). uz na zaciatku si skusenejsi hrac moze vsimnut ze kazda rasa ma tu istu postavu iba inu hlavu. takze ked sa vyvojarom chcelo setrit. preco by som nemal setrit aj ja? je tam dost vela chyb nato ze 4.4 to bude vonku. myslim ze sa iba budem tesit na dlasi tes a nie toto. na f2p to moze byt dobre, inak je to nic moc. takuto hru moze ohovarat pan Dan Vavra s chutou a nic proti tomu nemam.
    • Tak uprimne by me zajimalo co to vubec testujeme pri tech vikendovych stress testech. Vubec bych se nedivil,kdyz by to byly jen nejaky starsi mapy plny bugu a testovala by se jen stabilita serveru nikoliv herni mechaniky.
      • Lawliet
        Sni dál.. *1* Přesně to oni chtějí. Odradit hráče už při betě starejma zabugovanejma mapama. To postrádá logiku.
    • ty jsi troll.. samozrejme se tam nastavuje i velikost tveho pupiku nebo velikost chodidla.. nejak ti ten hate nejde..
      • rofl to sou amatéři, nastavuje se toho tam až až, rozhodně ty věci co tu tvrdíte že tam nejsou, tam sou... tahle diskuse je vpravdě šílená, už sem nepolezu
      • To ale nie je hate, alebo bohužial číra pravda. Character creation je snáď najodfláknutejši zo všetkých mmo čo som kedy hral. Nebolo ich veľa, ale ani zas tak málo. A neviem ako ostatní, ale ja zvyknem tráviť aj 30min. vytváraním postavy a tu som bol proste znechutený.
      • Spades
        No a co, ze muzes nastavovat, kdyz maji vsichni stejne telo jen s jinou kuzi. Kajiit vypada jak clovek s drapama a kocici hlavou, kdezto ve starsich TES to byla fakt kocka. Tak samo ostatni rasy krom par jinych rysu vypadaji uplne stejne.
  • Víte co je na tomhle testu taky vtipné? Oni dají curse.com klíče do bety, ale bez přístupu do jejich beta fóra. Takže kupa "testerů" ikdyby chtěla nemůže reportovat chyby.
    • Veskoslav
      Tam mají přístup lidé, co tam jsou už poněkud déle;) Ne tihle "rychlobetatestři" na víkend:) Jinak jak psal Walker, takto můžeš reportovat bug. Já ho musím popsat právě na tom fóru.
    • jo nebo /feedback
    • walltar
      Můžeš reportovat přímo ve hře pomocí /bug ...

Přístup do interního beta fóra je pro lidi, kteří jsou v uzavřené betě, která jede mimo tuhle. Tohle jsou stress testy ... a takovým lidem není potřeba dávat přístup do fóra na 2 dny.
      • No jistě a když mám nějaký problém ve hře nebo vůbec nejde spustit tak co? To je super přístup. Na normálním fóru hned topic zamčený do beta fóra nemám přístup. To ty klíče nemuseli rozdávat vůbec.
        • Kdyby aspoň byl částečný přístup abych si fórum mohl přečíst neřeknu ani popel. Support nemá smysl, protože odpověď nedostanu do konce beta testu a FAQ je o ničem jako na každé jiné stránce. Jen základní blbosti, které ví 90% hráčů.
  • Sakra. Cekaci doba 25 minut... *15* a ja se chtel dostat na lvl10 a zkusit si pvp v Cyrodilu. Evidentne i pres tuny hateru na tiscali.cz je o hru vic nez velky zajem *4*
    • walltar
      Né to tam oni dali, jen aby to tak vypadalo. Ve skutečnosti jsou servery prázdné a je to jedna velká konspirace. *1*

Já mám 47min teď ... takže to už dneska můžu zabalit
      • Vydrz uz jsem tam. Neni to tak horky,jak se na prvni pihled muze zdat;-) jinak na kancelarskem laptopu s dual core pentiem,4gb ram a hd6650m to kede kolem 30fps na 1600x900 high textury a zbytek low. Kdyz to rozjede tenhle krumpl,tak to rozejede vsechno.
        • Otázkou je, zda-li si to plynule zahraješ za všech okolností - tj. třeba i v raidu. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší