Přejít na výpis diskuzí
Spuštění bety a další informace z fanstránky The Elder Scrolls Online
8.2.2014 | Redakce Games.cz
472 příspěvků
-
akorát škoda že tady neni kvalifikovanej recenzent, podle nehoz recenze by se dalo rozhodnout o koupi. ted jsem kouknul na recenzi skyrimu a lukas grygar tomu dal 10/10 lol. ten kluk tim uplne ztratil kredit a verohodnost
škoda že vavra ted asi na recenzovani nebude mit cas, takze se asi nedockame pokracovani clanku 100 duvodu... -
-
"Nekdo udela 100duvodu proc KINGDOM COME se u nelibi a bude se jeste Vousac divit."
joe, joe... ty nas joey to prece nemuzes myslet ani jako trolling z nudy. Koukni se na ostatni weby kde se pisou recenze na hry a nekoukej se jen na znamku. To ze jeden redaktor neni pro tebe idealni jeste neznamena ze tak na tom jsou vsichni ... -
-
mel jsem o vikendu betu a reknu to takhle vydrzel jsem to hrat presne 40min, ta hra je nekde na urovni spis pod ni NWN online a to NWN krivdim ty jsem hral docela dloiuho, grafiku ani radsi nezminovat nevim jestli je to shvalne okrouhane na betu, ale nastaveni jsem mel vse na high a vypadalo to hur nez WoW, prezentovane screeny a videa vubec neodpovidaji realite ve hre a nejvetsi problem je prome opet konzoloidni nadech, u SP her uz jsem si nato jak takz zvykl, ale v MMO hrat konzoli fakt nechci navic presne tomu odpovida combat, UI a ovladani a combat je takovy divny dreveny, tezkopadny, proste nejhorsi MMORPG co jsem mel tu cest a to jsem hral nebo zkusil snad vse od EQ2
-
Trol říká trolovi. Takhle si asi představuji, že začínají vtipy.... *7* Tady na games je to čistá realita.
P.S: To, že si změníš obrázek nic nemění Jacku. Mor má také více podob, ale všechny jsou v konečném důsledku stejné. -
-
Co je ted me budes pronasledovat... di si radsi dat páva a slusne lidi neotravuj, vis toho az moc takze je treba to vymazat z hlavy. Omrzi me starej obrazek ikonky dam jinej, problem trotle.
-
-
p.s.
tenhle obrazek je dobrej -
-
To je *3*
Skyrim snad krome Vavry a nekolika malo nespokojenych hracu... nehodnotily jinak nez velice kladne. Vzdyt je to otevrenejsi , jsou tam DRACi, pristupnejsi... no a tohle jde v jeho slepejich akorat je to co tu ctu jeste jednodussi. Aby se hraci uz nezapotily.
-
-
no praveze co vim tak ostatni weby skyrim taky vychvalili do nebes
-
-
-
Vy tu diskutujete o penězích, jo 300,- měsíčně jde utáhnout ok.. Ale jde spíš o to, proč platit za hru dvakrát.?!? Ať si prostě vyberou jestli koupení hry, nebo poplatky, ale hele ono je tu obojí.. To je jako kdybych si koupil byt a pak ještě za ten byt měsíčně platil, abych ho mohl využívat...
Ať se buďto pořídí ta hra za těch 1500 -1600 Kč nebo ať jsou poplatky ne obojí.. to je můj názor... -
-
Cena 1 399 Kč
-
Byt si sice koupíš. Ale musíš přispívat do bytového fondu, musíš platit inkaso, musíš platit odvoz odpadků, platíš zálohy na elektřinu, vodné a stočné i když byt nepoužíváš. Dal jsi pěkně blbý příklad. A ta hra proboha nestojí 1500-1600, tolik možná stálo WoW v roce 2004, to že to tady Xkový diletant nahodil ceny z online shopu je jedna věc, realita druhá..
-
-
Meles hovadiny, tohle vsechno vubec platit nemusis. A i kdyby se to dalo sechnat za polovinu toho co maj na webu, tak to nic nemeni na tom, ze to muzeou platit leda magori, jako ses ty.
-
-
Bydlíš u rodičů, co? Zeptej se jich, co všechno se platí i když byt nemusíš používat......Protože zjistíš, že nákup bytu není pouze jedna jediná finanční položka*7*
-
-
Ty zjevne zadny nemovitosti nevlastnis ... ze ...
pokud v byte/dome nehodlam bydlet, tak ektrickou ani jinou pripojku platit nebudu (presto je byt/dum stale muj). Stejne tak odpadky se plati tam, kde bydlis, nikoli tam, kde vlastnis byt nebo dum. Takze nemel laskave kraviny, kdyz vubec netusis o cem meles.
Co jediny opravdu platit musis je dan z nemovitosti.
-
-
-
-
-
Dostal jsem přístup do bety přes tento víkend a musím říct, že jsem našený. Tak rozhlehlý svět jsem snad ještě neviděl a když si myslíte, že je to už větší to být nemůže tak vás to hodí na kontinent. Zatím jsem nezažil takové nutkání prozkoumávat jako tady. Průzkum je jen tak mimochodem také odměňován a to třeba i navýšením skillů.
Dále se mi velmi líbí koncept kraftění. Mnoho grafických variant které se odráží nejenom od rasy ale i od toho z jakého materiálu zbroj vyrábíte a to mluvím jen právě o výrobě zbroje. Dokážete si představit další.
Souboje jsou také velmi dobře proracované a za tanka (já hraju štít a meč) celkem cítítě jak rozdáváte rány a třeba když uzemníte nepřítele po té co ho paralyzujete je k nezaplacení.
Osobně musím říct, že jsem hrou zatím nadšen a fanoušek Elder Scrolls si zde svoje najde. -
-
To si doteď hrál jen Tetris, ne? Všechna MMO, která jsem já doposud hrál, měla větší herní svět.
-
tys nevidel GW2 ani z rychliku co? v GW2 je tohle vsechno + mnohem vic...a je to zadarmo...
-
-
Souhlas. GW2 je stale vyrazne hezci a lepsi + bez mesicniho pausalu. TESO zklamalo na cele care. Diky bohu za GW2.
-
-
Nesouhlasim s nazorem. Je moc brzo na to hodnotit takto na plno před vůbec plnou verzí a aspoň měsícem hájení.
Odepsat něco před tim než to vůbec vyšlo je prostě divný. I když je teda evidentně vidět, že to GW2 doslova žereš :D
-
-
Myslíš tu hru, která postrádá end game content, tu, ve které máš na baru 3 skilly a v instancích jde o to bosse nikoli zabít, ale ukotrmelcovat k smrti? A že by tam byly extra rozsáhlé lokace, to se také říct nedá.
-
-
Tys to moc nehral vid? Byl jsi nekdy ve fraktalech (FOTM) na vyssim fraktal lvlu?? Tam ti rozhodne jen 3 skilly (jak ty rikas) a dodge spam stacit nebude.
-
-
Odkdy je GW2 zadarmo? V GW2 je soubojový systém z první osoby? Systém craftění je v GW2 vyloženě utrpení, obzvlášť těžba surovin+nutnost mít u sebe příslušné nástroje.
-
-
Z prvni osoby budes tohle hrat presne do okamziku, nez te napadne 1+N nepratel. Tim koncis, protoze z fps pohledu nemas absolutne zadnej prehled o tom, z jakyho smeru te kdo bije => vubec netusis, kam zdrhnout.
A jelikoz (jako v naprosto vsech MMO) tu neni (opet) vubec nijak resen boj ve skupine - cimz myslim predevsim to, ze by mela nejak fungovat formace, a ne ze se tanci vrhnou na lucisniky ... aniz by museli nejdriv prejit pres tanky ... tak to mas pri fps defakto instatnt kill odnikud. Protoze ty sutujes svuj vybranej cil, a zezadu se prihrne nekdo, koho vubec nevidis (a samo ani neslysis ...) a jednou radnou te sejme. -
-
Fungování formací? Chlape, moc to žereš...... *7* I ve Skyrimu bojuji s více nepříteli v 1. osobě, argument o ničem.
-
-
Ve skyrimu te bije jinej hrac ? Nebo velmi tupa AI?
-
Budu tu za kacíře, ale ona existuje *1* A těším se na ní *3*
-
Abych parafrázoval význam z mé oblíbené reklamy : "Tohle není Jim Beam" ... teda skyrim :-P
-
-
-
gw2 lze poridit i za 700kc,coz je 1/3 ceny tohodle odpadu,navic nema mesicni poplatky ...a veci na craft uz davno nemusis mit u sebe,staci je mit v bance...
-
-
Matematika asi není tvojí silnou stránkou co? GW2 700 Kč, ESo 1000 Kč. Poměr 1:1,4. Aby to vychazelo tak, jak jsi napsal, tak by to muselo být 1:3....Pokud ti to žerou tví kamarádi, je to fajn, ale někteří z nás umí počítat, což ty evidentně ne. A pokud jsi vzal Collectorku od ESo, tak Collectorka od GW2 stála a stále stojí 2500 a více. Což máš 2500:2100, což je poměr 0,84 ve prospěch ESo. A pokud nevíš, co je to poměr, tak už to není můj problém.
-
Tak tohle jde pořídit i za 1000 - 1100. Potkal sem akci i na 800,- ... nevím ale ty si nechodil na základní školu?
-
-
-
Neviděl. Nemám zase čas nahrání když jsem furt v práci. Ale tohle si pořídím.
-
-
-
Do půlnoci má čas na co? Jako stáhnout 30 GB a podívat se na titulní obrazovku?
To je víceméně to, co se podařilo mně za 12 hodin. Hru sjem neviděl, ani do chracter creation mě to nepustilo, jen jsem si zasvinil 30 GB harddisku *2* -
To cerny taky neni spatny no ..mno nic..jdu na BF... ten LP na tesonline nema moc cenu nahravat:)
-
Já nevím, proč se řeší ty kecy ohledně 300 Kč měsíc. Ono je to prakticky nic.
300 Kč měsíc=3,5 krabky cigár=12 Ostravarů 12=dvě návštěvy kina (119 studentské+59 popcorn)=7 obědů v Menze=2*celodenní vstupenka na koupaliště v Ostravě (největší ve střední Evropě) atd.....300 je nic, to má brigádník v Mekáči za 6 hodin. Tohle je to poslední, co bych u hry řešil.
Jinak mám level 38. Bugnutých questů bylo bohužel mnoho. Cca skoro 1/8. V současné chvíli je registrovaných asi 15% z původních neopravených bugů a to během 2 měsíců. Skyrim byl v tom mnohem šíleněji v den vydání. Dále si prosím uvědomte, že není plné grafické nastavení hry, už jenom to, že není nastavení ultra+vyhlazování Vás muselo trknout. Dále je spousta NPC ve městech v současné chvíli vypnutá například. Jenom pro příklad v Nordské vesnici je cca 150 NPC, teď v této zatěžové "betě" je jich cca 50 například. Nejsou zapnuté i některé efekty počasí. Pokud jsem si správně přeložil fórum, tak další beta bude na konci března, kdy by jste měli vidět finální podobu hry. Tohle testování má spíše otestovat, zda-li servry nelagují a stíhají počet hráčů. Čímž ale neříkám, že je to skvělá hra. Mě osobně baví, ale koupě později. Ale chápu, že mnozí čekali asi jenom Skyrim, kde se přídá MP:) Což jde vidět i na "bugovském" fóru. Já bych dal hře šanci. Už jenom proto, že "reálných" MMORPG moc není. A tím reálných myslím bez infantilních holčiček, mečů velikosti stromů a podobných srand. -
-
38 level? To si jak dokazal? :D
-
-
Jsem v uzavřené betě už od začátku prosince:) Jako za ty 2 dny jsem viděl týpka, co se doplazil na 14. level, ale to musel fakt u toho trávit snad 48 hodin (což při údržbě servrů na 3 hodiny nejde:-D)
-
-
Nemusel. Ja jsem se dostal na 9. nebo 10. level a rozhodne sem u toho moc nesedel. Prvni levely naskakuji samy ani se nemusis snazit. Hra zacina az nekdy kolem te 7. urovne.
-
-
-
to je logika, pry 300 neni nic
-
-
300 je skutečně relativně nic Joe. To je jeden "chlastací" večer. To, že je to tvoje měsíční kapesné ve tvých 12, to je věc druhá:)
-
-
Za to tvoje "NIC" se 4 clena rodina 4 dny naji. A ver tomu, ze takovych je v CR poradna hromada.
-
-
Proboha......Budeme se plést sociálně slabé? Ano pro mnohé to nic znamená moc. Ale o tom se proboha nebavíme. 300 Kč máš hned na brigádě za 1 den, nic to není. A hromada? 100 kč na den je těsně nad hranicí životního minima. A v Čr je takových 1,1%. To je i více majitelů iPad v Čr. Jinak řekni mi, kolik rodin, co mají 25 Kč/den/člověk znáš? Žádnou? Jednu? Děti v Africe mají dva dollary na měsíc a pletu to sem snad? *7*
-
-
Ty si sedis na mozku ze ... nebyla rec ze ma rodina kilo na den, ale ze se za to naji. A predevsim pak slo o tom, ze 300 rozhodne neni nic, a rozhodne to neni ani malo. Coz souvisi s tim, ze to co sem mel tu cest videt, rozhodne dnes v porovnani s jinejma gamesama, tuhle hodnotu nema ani nahodou.
-
-
-
-
-
Resi se to proto, ze ty si tu gamesku endriv musis za 1500 - 2k KOUPIT, a pak teprve muzes milostive calovat 300 mesicne + dalsi $$$ za dalsi obsah. Navic je kolem bambilion games, kde nemusis zaplatit ani korunu.
Kdyz to trebas porovnam s riftem, tak rift se nijak netaji tim, ze kopiruje wowko kde se da. Ovsem zcela gratis dostanes +- slusne fungujici gamesu (omezeni free hracu nejsou nijak drasticka - nemuzes trebas do aukce, a navic, si vse muzes odemknout vymenou za ingame menu). -
-
Neboj za Rok - pulroku mozna to sleze do F2P. Az zjisti ze o to nebude mit nikdo zajem.
Takze poplatku bych se zas tak nebal. *3* -
-
Jack, co mlel o tom, že WoW už nikdo nehraje a v roce 2014 přejde na F2P. Poslechněte si proroka *1*
-
-
ono wowo uz castecne f2p je ... pokud vim, do lv 20 muzes hrat gratis.
-
Kde jsem mlel o tom? Chci dukaz!!!
-
-
Nepochopil jsi narážku? Jo já zapomněl, bavím se s Jackem.. *7*
-
Tak mlc... *4*
-
Prohrabávat se tunami tvých sra*ek by zabralo roky. *7*
-
-
Jack je Jack, ale zatim to tak s hodne uber hustyma mmo bylo, ze docela rychle zkapaly. Takze je docela velka sance ze se to zopakuje.
-
-
Presne, nemusim bejt na to Expert na MMO abych si to dokazal sesumirovat v hlave.
Jinak pokud ne a je to takove jakse pise ( verejnou betu asi prosvihnu/nestihnu) tak to by byl velky upadek. -
Neříkám že ne. Osobně si ale myslím, že poplatky vydrží déle, pakliže je kvalitní endgame. Což třeba i přes kvalitní příběh třeba SW TOR chyběl.
-
-
-
-
Kde jsi proboha vzal 1500? *7* To totiž nesmíš kupovat na XZone atd. Navíc máš za ten 1000-1100 už 30 dní předplacených. Tudíž pokud Tě hra bude bavit, předplatíš si, pokud ne. Nepřeplatíš. A prosím, které kvalitní MMO a nemusíš u něj platit? SW ToR je mnohem lepší být předplatitel, Aion a Tera nehratelné, Newerwinter nehratelný, navíc nejvíce koridorové MMO v historii. A Rift? No těch 20 hráčů, co tam je, to musí být slušný záhul. Ta hra se prezentovala ještě bombastičtějí než ESo a všcichni víme, jak dopadlo.
Pokud chceš příklady kvalitních MMO, kde neplatíš měsíčně, tak je to GW2 a SW. Pro mě osobně ještě Defiance (asi nejlevnější MMO na trhu). Ale tím to tak končí. Větší F2P modelů MMO her je buď časové náročná a hry jsou pro okrajovou část (LOTRo či EVE) nebo pak starší (Star Trek Online). Ale z novějších titulů je to hrůza. -
-
Jen se zeptám, čistě bez nějaké záště nebo dvojsmyslů, proč je podle tebe F2P u Tery označeno jako nehratelné? Já byl půl roku předplatitel, pak sem si dal pauzu a po přechodu na F2P model jsem až nevěřil.. oni totiž lidi co neplatí mohou dělat uplně vše zdarma.. předplatitel může pouze dělat 2x tolik daily questů, 1 hodinu denně má dvojnásobné odměny z questů a má jakýsi atlas světa díky němuž nemusí používat přepravní pegase. Já nic z toho v době kdy jsem předplácel neměl a že by to bylo nehratelné jsem si rozhodně nemyslel. Naopak bych F2P u tery označil jako skoro až utopické.. vydělávají pouze na kostýmech a abys jejich online shop mohl přetavit v nějakou formu P2W, musíš si připravit pěkných pár tisíc kč.. takže pochybuju že to vůbec někdo takhle používá.
-
-
on je hater f2p.. na to se ho neptej. Jen hatuje. *3*
-
-
Nevim proc bych mel neco kupovat na nejakym xzone ...
https://account.elderscrollsonline.com/store
55*27 = 1485 (ta levnejsi varianta)
80*27 = 2160 (s dalsim obsahem)
takze nemlit kktiny by to chtelo. -
-
Jenom blázen takto nakupuje. Protože kdybych to měl brát takto, tak za Diablo III nezaplatím 899 (krabice), ale 49,99 na stránkách Blizzardu...Meleš ty z cesty. Nakupovat takto, to opravdu může jenom blázen. Stejně jako argumentovat, že AC IV je na Steamu za 50 euro a dá se sehnat za 750-850 legální česká distribuce krabice... *7*
-
Ja sem koupil digitalni verzi, puvodni cena 60 dolaru, ale hned prvni odkaz na google mi nasel 15 dolaru slevu, cili za 45 dolaru je to uplne v pohode, v cene explorers pack atd. Pokud si vyberes nejdrazsi variantu tak si klidne knourej ze je to drahe.
-
-
-
-
Radeji si dam tech 12 šeraků *14*
-
-
Holba Šerák? Není špatné, ale u nás se moc nečepuje. To já spíše už 13 Svijany nebo Lobkowitz. Ale tam už je poněkud vyšší cena:)
-
-
to vis Olomocak :)..no ostravara jsme mel snad jen jednou na stodolni zrovna v tom nejhorsim pajzlu,bylo horko tak jsme byl rad aspon za to... no nejhorsi zazitek.. taky tam chteli asi 10kc za cukr do kafe,to jsem trosku nepobral :)
-
-
No pokud si dáš v pajzlu Ostravar, tak je hnusný vždycky:-D On sedí málokomu. Já třeba nemusím Radegast a spol. moc hořké na mě (ale ten polotmavý speciál je skvělý třeba).
-
-
To moc nemusím už. Když chci sladké, dám si Hoegaarden nebo černé:-D
-
tak zkus nekdy Litovel..to je sladke jako krav..:) *11*
-
-
-
-
-
-
protoze za 2 mesice budes muset za hru zaplatit a pokud za ni zaplatis,bude to jen signal k tomu,aby takovyhle srance vydavali jako na bezicim pase,podivej se treba na call of duty,jak to funguje... (to nahore se spatne postnulo *10* )
-
-
tak masivni online rpg to asi nebude, ale když se na to koukneš jako na další rpg z tes serie, akorát s možností multiplayeru, hned je to jiné kafe a svoje fanoušky si jiste najde.
-
-
Akorat ze ten MP jim na tom funguje ze vseho nejhur ... ve skupine sme se ani na nekolik pokusu nedostali do dungu, respektive ... kazdej do svy instance ...
Stejne tak kdyz vlezes do zony - rekneme vesnice, a nemas tam splnino, vidis jiny veci (a jiny hrace) nez kdyz uz neco splnino mas, takze pokud bys chtel hrat s kamosem, musite spolu chodit furt. Jakmile by nekdo z vas udelal q sam ... uz si spolu nezahrajete.
-
-
-
protoze za 2 mesice budes muset za hru zaplatit a pokud za ni zaplatis,bude to jen signal k tomu,aby takovyhle srance vydavali jako na bezicim pase,podivej se treba na call of duty,jak to funguje...
-
your game is bad and you should feel bad...otres,smazal jsem to jeste pred koncme bety,jestli za tohle hodla nekdo platit,mel by se nechat vysetrit...
-
Lp cz . za zvuk se omlouvam .. zesilit po znelce .. :)
http://www.youtube.com/watch?v=tWvnDkx5FWc -
-
tady byl link uz vcera ale ten zvuk je katastrofa
-
-
ano dnes jsem si koupil uz novy mikrak ..takze 3dil by mel byt v pohode..pokud to ma jeste cenu..
-
-