Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já už tu v podstatě skoro-hatuju, uznávám. *2* K těm questům mi to nedá a občas mám pocit, že hráči fakt nehrajou pozorně, nebo jsou jim ty nedostatky úplně jedno.

Ale musím dodat. První hodinu jsem questy poslouchal a četl. Pak už jsem jen rychle všechno odklikal a světe div se, bylo to úplně jedno. Já bych čekal u takové hry, že nebudu moct klikat na cokoli jako opice a že jaksi dialog k něčemu povede - pouhé informace jaksi nestačí. Čekal bych, že když se ukliknu, když nebudu číst dialogy, tak prostě můžu quest pokazit. Na takový quest jsem ani jednou nenarazil a stačilo naslepo odklikávat - dialogy tedy kromě čistě informativního charakteru neměly jiný účel.

Jsou takové questy i na vyšších levelech (nad 15)? Fakt nezáleží, jak ten dialog vedu?

Dostala mě ještě jedna věc. Šel jsem do skupiny s kolegou. Měli jsme za úkol zabít xy mobů. Byli jsme u sebe. Já moby zabil, kolega ovšem jednoho opomněl. Já měl úkol splněn, kolega ne. Jak je to možné? Copak skupinové úkoly se neplní jako skupina? Tj., že máme z úkol zabít 5 mobů, já zabiju 3, kolega ve skupině 2 = hotovo. Zkoušel někdo?

Ještě jedna drobnost. V tomhle MMOčku je příliš zjevný, že na mě někde čeká nějaký quest. Jdu po pláži a vidím předmět a hned vím, že ten předmět vyvolá quest. Já nevím, ale mě tohle nepříjde dizajnérsky úplně vyspělé. Je to i v regionech pro vyšší levely?
    • Jack1947
      Postupne se doberes k hatu uplnemu ze... *15*

Hru omlouva ze to je stale betaverze?? takze vetsina veci asi nebude fungovat. No co tu ctu a nejen od tebe vidim ze vetsina lidi nato hlavne nadava... ne ono si to sve permanentne platici priznivce prece jen najde. *3*
      • Zalez zpátky do díry a vylez, až začneš psát jako člověk.
    • walltar
      Byli takové questy ve Skyrimu, nebo Oblivionu? Pokud jo, tak já si žádné takové nepamatuju. Semtam je tam nějaký quest, který ti dá na výběr několik možností co udělat, ale nemá to moc velkou váhu. Hromadu questů tě nemůžou nechat selhat, protože je to MMO. A to nejde reloadnout.

To s těma skupinovýmy questama už někdy bylo v nějaké MMO? Pokud vím, tak sem zatím vždy měl quest pro sebe. Pokud takový quest nebyl přímo označený jako skupinový.
      • Ale prdlajs ... proste nesplneni Qstu = taky volba. Trebas dostanes za ukol vrazdu ... a ty se rozhodnes, ze vrah byt nechces => qst nesplnis, a dotycnymu pripadne reknes, ze te chteli najmout na jeho vrazdu ... staci u toho ponekud pouzivat mozek. Navic neexistuje ani jedinej duvod, proc bys v MMO mel mit moznost splnit vse. Proste se nejak rozhodujes => k nekterym uloham/frakcim se vubec nedostanes.
      • Dokonce i prastarý LOTRO má všechny questy bez výjimky řešeny tak, že když jsem ve skupině a jeden člen skupiny splní daný quest, splní ho všichni. *3*

Tak k čemu se dělat s dialogy, když to není nic jiného než pár informací, proč jsem ten quest dělal? Podle mě je škoda, že neexistuje nějaké rozhodování a že lze klikat zcela naslepo.
        • Veskoslav
          Pár questů je rozhodování, rozhodně od 5. levelu do 15. levelu jsou minimálně 4, co jsem našel. A jsou to spíš rozhodnutí, komu pomoct, jak pomoct, zabít či nezabít. Zase nic světoborného.
      • Skupinovy quest je v snad v kazde MMO (z tech nekolika, ktere jsem hral). Jde o to, ze v zadne MMO neni zadny quest vyslovene solovy, skoro vzdy si muzes vzit do party kamarada a delat questy spolecne a pak je zvykem, ze pokud jeden z tech dvou zabije moba, ktery je na splneni questu potreba, tak se kill zapocitava obema, to je to co mel na mysli.
        Co se tyce selhavani v MMO questech tak reseni je jednoduchy, kdyz selzes, tak ten quest naberes znova od toho NPC, ktere ti ho dalo, nepotrebuijes zadny reload.
      • Tushan
        pokud snad mají oba stejny ukol a jsou ve skupině tak se snad killi atd.. počítají dohromady ne ? vždyt tohle umělo kdejaky mmo už před 15 lety *7*
        • Veskoslav
          Tady to funguje jinak. Skupina=5 zabití=/=2+3.
  • Kein
    Mě se ta hra zatím líbí, rozohodně ji řadím mezi ty lepší MMO, ale nějak mě moc nechytla nevím čím to - Hratelnost dobrá, grafika mi přijde taky pěkná, questy jsou zajímavé, rozhodně nesouhlasím s tím, že to jsou questy jako v jiných mmo, jak tady někdo naspal a bugy tomu opravdu vyčítat nehodlám v tomto stádiu vývoje. Ale i přes to všechno mě to nebavilo natolik abych u toho vydržel celý víkend před chvílí jsem to odinstaloval a měsíční poplatky pro mě osobně tu hru uzavírají. Kdyby to bylo F2P možná bych to ještě zkusil, potenciál to má.
  • krutovladcecz
    Strašná to hra wowo v novem obalu a ještě k tomu nefunguje... Diky za betu kdybych ji nehrál možná bych si hru koupil *1*
  • Kdyz uz tu padlo namluveni questu v porovnani se SWTOR tak v tom ma rozhodne SWTOR navrch. Tam totiz jsou questy nejen namluveny, ale i "zahrany", tzn. v prubehu zadavani questu se NPC pohybuje, dela neco a povetsinu casu se na to hezky kouka. V ESO bohuzel jen stoji a predcita text questu, skoda.
    • Navic to vypada, ze vsechny postavy namluvilo tak max 5 lidi.

Co (mozna) casem spravi ... je taky dost znana zvukova nevyrovnanost (nekdy najednou rec skoro neslyset, jindy zase najednou moc nahlas), co asi nespravi ... jsou blbe namluveny pasaze, kdy se cast textu odrikava poklidne ... a nejednou naprosto bezduvodnej prechod do uplne jiny hlasovy polohy. Vypada to, ze to nekdo namlouval jako jednotlivy vety, bez ladu a skladu, aniz by se kontroloval cely rozhovor.

Obecne tohle ale povazuju za marnou snahu (a vyhozeny prachy), i v tom swtoru kdyz se hraje skupina, tak sici chtej aby to ostatni odmackali a necekali az se NPC vykeca. Viz tu jeden z postu ... ze stejne jako vzdy je zbytecny cist(a poslouchat) ... podstatny se objevi v qstlogu.
    • je hamba,ze ta hra nevychadza v cestine.Podla mna by taka hra textovo nemala vyjst len v 3jazykoch (EN,DE,FR).Myslim,ze prelozeny text by ich az tak nezatazil.Za mna obrovske sklamanie v tejto hre - nehovoriac o pohyboch.Nadherne pohyby ma Assasins Creed,pripadne Skyrim - toto je ale odpad.Chceli sme si ju kupit,ale nehrozi...
      • Je hanba, ze se cesi neuci anglictinu..
      • Jak muzes byt zklamany z neceho, co ani nikdy nebylo v planu? MMORPG hry na profesionalni urovni se v CZ jazyce(i kdyz nechapu proc v CZ kdyz jsi slovak) nedockas asi nikdy v zivote.
        • ano,mas pravdu.Zial v poslednej dobe vidime rozne "profesionalne" (ak uz si to tak nazval) tituly v cestine (niektore dokonca s dabingom! (Assasins creed,Prince of persia,Skyrim bol v cestine).Tak preco nie ESO s textom pre CZSK komunitu.Polstina tak isto nie je vynimkou.
          • To není žádný konečník. Oni by museli dát někomu u nás k dispozici nějakou část hry - záleží, jak ty texty mají po technické stránce řešené. Ten někdo by pak s tím tady musel pracovat, vytvořit překlad. Následně by při každém updatu musel zase ten někdo upravovat překlady, pokud by byly nějaké změny - a kdo zná MMO, ví, že se texty ve hře opravují velmi často. Vývoj by se docela opožďoval. Tohle by fungovalo, kdyby texty ve hře byly dělané jako moduly, pluginy, které by člověk přiložil ke hře a ta se přepsala na jiný jazyk. Tak t ale dělané zjevně nemají. *3*
            • Ono by se to dalo pojmout ponekud jinac ... ono by se dalo dat ty texty proste na web, jako to ma hromada opensource projektu, a tam by to moh prekladat kdokoli. Jasne, kvalita prekladu by byla ruznoroda ... ale pro spoustu hracu by to byl prinos. A jednoduse tam, kde bys preklad nemel, nebo mel neaktualni, by se zobrazil predvolenej default (trebas EN). jednoduchy, defakto zadarmo ... ale vyzadovalo by to mozkovou bunku ... mozna dve.

A jednoduse bych ti dal do hry moznost pouzivat "ofiko" lokalizace ... nebo si vybrat na vlastni riziko jednu z neoficielnich.
            • ale keby tam mali jedneho cloveka prekladaca do roznych jazykov (spanielcina,cestina,polstina atd) tak by to bolo spica.
            • Takže tak jak to plánuje Camelot Unchained?
            • Icotech-kolega to vysvetlil pekne. Offline titul se jednou prelozi a je klid. Online titul se meni temer kazdy mesic.
            • pekne napisane,dakujem za vysvetlenie
          • osobne ja si rad kupujem original hry prave preto,ze su opatchovane a v cestine
      • až bude čechů 50 milionů, tak se možná dočkáme. *3*
        • Ono jich 50 milionů jednou bude, ale 45 milionů z nich budou romové.
          • čech je čech, rom je rom *3*
          • kennyB
            Sakra, nestraš *1*
  • nekromant33
    Třeba to tu lidi nezajímá, ale každý názor se pro někoho kdo váhá, může hodit. Já se na TESO docela těšil. Byl jsem jedním z těch co se zastávali subscription sytlu placení. Těšil jsem se, protože náplň questů, combat system a trochu i customizace class slibovaly něco jiného než zbytek mmoček.

Technické problémy typu zalockování kamery na npc po skončení rozhovoru nebo čekání půl minuty než se vám před obličejem vykreslí npc jakoby to byla textura, je to beta, je to stress test. Tohle jde spravit i do data vydání.

Co už opravit nepůjde, že pod naleštěným zadáváním questů se vlastně skrývá to samé jako ve všech ostatních mmo, akorát vám tady přečte zadání a pozadí questu draze zaplacený herec. Je to trochu zpestření, ale SWTORu to taky nepomohlo, nakonec stejně jdete vykotlit oblast od něčeho, nebo někde zapálit magickou pochodeň, abyste mohli vykotlit něco dalšího co se po zapálení spawne. Navíc až na vyjímky si jsou ty questy podobný jak vejce vejci a když v jedné lokaci dělaté třikrát nebo čtyřikrát stejnou strukturu úkolů, už to člověka začne unavovat.

Je hezké, že si tady člověk kromě výběru ze 4 class může v průběhu hraní z vybraného povolení udělat trochu něco jinýho, než mají ostatní, zas až taková zábava to ale není. Přiznávám, můj konkrétní případ je trochu specifický. TES hry hraju výhradně za stealth archera. Jak super, že tohle je asi první hra, která mě měla umožnit hrát mmo jinak. Problém ale je, že combat system, podobně jako questy, je pouze naleštěná (nebo navoněná) bída.
    Soubojový systém, protože jsem nehrál Teru nebo Conana, kde to bylo taky akčněji pojaté (z doslechu), měl být mým prvním setkáním s nečím jiným, než vymačkáváním skillů. Jaké bylo moje překvapení, když jsem zjistil, že krom náhrady autoattacku za něco, co funguje u lučištníka tak nějak napůl. Mačkáte myš jak zběsilý, někdy to natáhne, někdy ne, power attack nic významně nezmění. Ani zdaleka to nemá atmosféru nějakého středověkého fantasy snipera, jako v singl hrách. Pochopitelně, asi, ale TOHLE byl pro mě ten bod, kterým (pokud by se to zenimaxu povedlo), měl být pro mě zlomový, protože by to ostatní hry nenabízely. Nechci hrát klasické warrior/rogue-scout/mage stereotypy. To můžu dělat v XXXX jiných generických fantasy hrách.

Z bety, tedy jediného způsobu jak si před nákupem hry TESO vyzkoušet a rozhodnout o tom, zda ji chci hrát nebo ne, nenacházím jediný důvod, proč bych měl tu hru hrát. Endgame obsah může stát za to ano, ale takhle otrávený z hraní něčeho už jsem delší dobu nebyl. A uniká mě, na koho je ta hra vlastně mířená. Casual hráč MMOček si najde nějakou uživatelsky přístupnější (WoWko), případně free2play, aby mohl hrát kdy chce. Hardcore hráč zase nejspíš nebude chtít už generickou high fantasy ani cítit, nehledě na to, že mu TESO nemá co nabídnout ani co se herních mechanismů týče. Fanoušek TES her (mezi které se počítám), zase neocení to, jak absolutně prázdně a bez atmosféry jeho oblíbený svět působí.
    • Presne jak pises .. nalesteny prd ... zrovna lucisnika sem zvolil ... tak nejak bych ocekaval, ze nez ke me neco dobehne, dostanu alepon nekolik vystrelu ... realita je takova, ze musim nosit hvy zbroj, protoze do prvniho zasahu vystrelim pri stesti 2x ...

Jinak omezeni abilit je dany konzolema ... to je jediny duvod proc jich nemuzes pouzivat vic.

Osobne na ty hre nevidim z toho mala co jsem videl absolutne nic, co by melo opravnovat platbu. kdyby ta hra vysla jako f2p ... tak si svy misto pro fanousky serie najde ... ale takhle si myslim, ze dopadne daleko hur nez swtor, prava proto, ze spousta lidi uz ted cejti, ze to smrdi na dalku.
  • Omlouvám se za Off topic. Milý Honzíku. Toto je jedno z mála témat, kde není vyložený hate, lidé prostě konstatují co se jim na hře líbí a co ne. Je jasné, že většina spokojených hráčů si tam užívá a není na fórech. Bohužel největším trolem v tomto tématu si ty. Jakmile někdo nesouhlasí s tvým názorem, tak dokážeš jen urážet :-).
    • Honza je ještě v pohodě. Zkuste nějaký trochu negativní názor hodit na nejlepší českou stránku o TESO a to teprve uvidíte. *3*
      • To je ta,na kterou tu porad nefunguje ten odkaz?:)
        • ano, nejlepší česká stránka o TESO je přesně ta. Ale neboj, stačí napsat do google elder a hned vyjede jedna z předních stránek právě nejlepší česko (vlastně i slovenská) stránka o TESO. Určitě se na tu nejlepší českou stránku podívej. *3*
          • Me ten nefunkcni odkaz vadi z principu. Googlovat umim *4*
            • Uz i me. Dekuji za opravu
            • walltar
              Kterej odkaz ti nefunguje? Mě v článku fungují všechny.
    • Mas pravdu. Omlouvam se za urazky. Nema smysl nekomu neco vysvetlovat,kdyz to nechce slyset. Diky bohu za betu. Plnou hru budou hrat evidentne jen nadsenci,kteri se nejakou betou nenechaji odradit.
      • Lawliet
        No vem si prosím tě prášek, protože co ty tu předvádíš hraničí s dítětem, co na Vánoce dostalo místo xboxu teploměr.
        • Taky názor:-)
        • kennyB
          Tak alespoň se dokáže omluvit.
  • Tak i já přispěju svojí troškou. V betě jsem rozehrál dva chary na lvl 6 a dal sem tomu pěkných pár hodin. Chtěl jsem si tu hru koupit ale beta mi změnila názor. Byl jsem už v pár betách na mmo ale žádná nebyla tak tragická.

Jsou tam takové lahůdky jako že náhodně (a často) po ukončení rozhovoru nenaběhne zpátky UI (vyřeší to zadání příkazu /reloadui), nebo že nefungují hlavní questy.. v jedné lokaci nás stálo asi 100 u mobů kteří se nespawnovali a nikdo nemohl pokračoat dál.. to je slušná práce po měsících betatestů nemít opravené takovéhle zásadní věci.
    Když nebudu řešit věci, které se možná běhěm těch dvou měsíců opraví, tak tu ještě zbylo pár věcí, co tam zcela jistě zůstanou. Jako naprostá sterilnost soubojů. Na ladnost Tery se to vůbec nechytá a je to dokonce horší než (podle mě) né uplně povedené GW2. Když jsem tu o té sterilnosti četl dřív, nedovedl jsem si to moc představit a byl jsem skeptický - vždyť je to mmo, nebude to tak živé jako třeba Skyrim. Ale ono je to prostě tak. Je to ještě horší než byste mmočku tolerovali. I animace jsou na poměry mmo tristní.

Questy mě přestaly bavit poslouchat asi po první hodině. Neříkám, že v něčem zaostávají za konkurencí v podobě ostatních MMO, nicméně swtor se v rámci žánru stále ani nezapotil.
    Pak mi vadí jak klame tělem tvorba postavy. Je tam asi milion možností vzhledu. Problém je, že většinu z těch možností si nevybere ani ten největší srandista. Jsou to parodie na vzhled a použitelných kombinací napočítáte na prstech jedné ruky. Dobře to možná ne ale je to jen zlomek ze všech těch možných kombinací. Výsledek je naprosto očekávatelný.. všichni jsou si až na detaily podobní.
    Líbila se mi celkem grafika. Nastavení všeho na ultra a na poměry MMO to vypadá vyloženě k světu. Taky to vypadalo, že třeba mág v heavy armoru a s chladnou zbraní bude plnohodnotná konkurenceschopná postava, ikdyž těžko hodnotit při té tristní obtížnosti questů.

Sečteno podtrženo, nečekal jsem další skyrim, nečekal bůhví co, nicméně tahle beta pro mě byla trochu studená sprcha. Doporučuju všem než koupíte, sežeňte někde beta klíč. Dost možná vám to ušetří nemilé překvapení po launchi.
    • Tak ta beta je jen zatezovy test.
      Treba u wotlk bety to bylo tak 10x horsi a jak vypadala finalni verze,temer bez bugu.
      Letel jsem do northrendu z Ogrimmaru a pristal jsem pod vodou uprostred cesty,
      podruhe se vzducholod misto aby letela do northrendu obratila a vratila z5 do Ogrimmaru bez loadingu.O funkcnosti questu nemvlu tretina ani nefungovala.
      DK byl zabugovanej a to bylo par mesicu pred vydanim a byl to taky zatezovy test.
      • Mozna opravi technicke bugy (ac neverim tomu ze za 2 mesice), ale jak bylo receno, neopravi to ... ze jde jen o dalsi MMO v rade - nic zajimaveho na tom neni. Je to presne stejny jako vsude ... potkas NPC s ikonou nad hlavou ... ta ti rekne bez na misto s ikonou ... a tam seber/zabij/prines ... bezis, cestou pobijes par mobu ... dobehnes na misto s ikonou, zabijes ... a bezis zpet. Presne stejne jako vsude.

Pravda, nenarazil sem zatim na takovy to "zabi 10 mysi" ... 40 vlku ...
      • A všechno se opravilo, ale jak chceš opravit něco, co je už zezačátku rozbité? Ta hra prostě působí nudně, přes souboje, questy, lokace. Jako já neříkám, že by to nemohli zaplnit, ale jsou dva měsíce do vydání a já pochybuju, že to do vydání zvládnou. Co z toho, že to za rok může být dobrá pecka, když tam pravděpodobně nikdo nezůstane...
  • Proc nefunguje odkaz na ty fanstranky?

Me se na te hre nelibi spousta veci-chybjici minimapa,neustale instancovani i malinkych lokaci,extremne nepovedeny'' tutorial'''a cela startovni lokace ve vezeni(snad nejosklivejsi lokace co jsem ve hre videl),neskutecne lehke souboje(na vyssich urovnich to mozna bude lepsi,ale to mam jako trpet x hodin nez se na vyssi uroven dostanu?),lokace jsou spatne navrzene co se tyce lvl(splnim na ostrove dva,tri questy a jsem na urovni 3-5,zatimco mobove jsou na urovni 2. Takze muzu 80%questu ignorovat),nelibi s emi questy,kde temer kazdy druhy je o nejake ducharine(ano,nic noveho v TES serii,ale ja to vzdy nesnasel a tady to na muj vkus uz opravdu prehaneji).....atd. Nektere z jmenovanych veci v pne verzi byt nemuseji,priznavam.
    Libi se mi graficke provedeni sveta,dialogy a i soubojovy system.

Ta hra ma sanci az za pul roku po spusteni vsechno vypiplaji,ale neverim v uspech s mesicnimi poplatky.
    • Protoze je problem mezi klavesnici a zidli! Protoze si se prihlasil do bety tes hry kterou vlastne nesnasis! Protoze vubec nevis co testujes. I kdyby ve vikendovych stress testech vubec nic nefungovalo, tak hlavnim cilem je simulovat stabilitu serveru pri maximalnim zatizeni. To ze nam tam zpristupnily nejaky questy a nahazeli nejaky moby,diky bohu za to. Taky jsme mohli behat bez cile po prazdnych lokacich! Kdy si to uz konecne vy vymasteny 13 lety palice uvedomite?
      • Jako dite se tu ale porad chovas jen ty. Divne.
  • Jinak hra vyuzívá Hero Engine, ale je prej od základu zmenen a vytvořili si na tomto základe svuj specifický ESO engine *3*
    • Zajímavý, že se tím enginem moc nechlubí - přitom engine je fakt základ hry a každý vývojář se svým enginem chlubí. Oni se ale nechlubí a spíše mlží. Od začátku říkají, že to je Hero engine, ale pak hned říkají, že to není Hero engine. Pak to zapnu a vidím 100 % Hero engine. Odtud taky ten komixový nádech, který tam někteří podivně nevidí.

Oni moc dobře ví, že Hero engine nemá dobrou vizitku - je fuk, jestli oprávněně, a tak mlží a dělají, že je to vlastně jiný engine. O "jejich" enginu jsem taky něco málo hledal a fakt bez úspěchu, což je fakt zvláštní. Tak se připojuju k dotazu - určitě nějaký fanboy bude vědět, co je to za engine a jak údajně předělali Hero engine (to je podle mě žvást a reálně nic nepředělali, leda přidali, jak je obvyklé i u jiných enginů).
      • Já jsem si řikal, hlavně ze začátku, že je to nějak kreslený, nebo vykreslovaný...:-(
  • Co clovek,to nazor. Nevadi mi,ze nekterym se to nelibi a hrat to nebudou. Jen nechapu ten fanatickej hate, kterej tu nekteri predvadeji. Po par hodinach bety hru odsuzovat mi prijde naprosto mimo misu. A ted uz me muzete uminuskovat:-D
    • Kozy
      Proč? Názor si na to uděláš. Vypláznout za to peníze a pak zjistit po týdnu že tě to nebaví je horší.
    • Po par hodinach bety necele dva mesice pred vydanim,kdy to vetsina ''betatesteru'' bere jako posledni moznost si hru vyzkouset a rozhoduje se zda si ji vubec koupi. Jak moc myslis ze se bude lisit plna hra? Herni mechaniky nepredelaji,mozna vysperkuji par drobnosti. Takze par hodin je na posouzeni toho, jetsli me hra bavi nebo ne, dostatecna doba.
      • Ale vikendove bety testuji pouze stabilitu serveru pri plne zatezi! Na testovani ingame bugu jsou tu jini testeri. Herni mechaniky nepredelaji a to je dobre,jelikoz ty funguji! To ze vam nekdy pri kraftu zmizi hud je jina vec. Ja osobne bete neprikladam zadnou vahu. I kdybych se techto stress testu neucastnil,tak obrazek o hre si udelam az po zahrani plne verze. Stejne jako tomu bylo u GW2, Rift apod. Jak rikam,delat ukvapene zavery o kvalitach hry po par hodinach hry mi prijde no.. detinske.
        • No vidis. Me zase prijde naivni si myslet ze hra bude po vydani jina(coz koneckoncu sam tvrdis,ze nebude). A stejne naivni mi prijde myslet si,ze testeri tam byvaji kvuli testovani hry. Naprosta vetsina z nich si chce hru jen vyzkouset.
          Pokud tehle bete neprikladas zadnou vahu,pak ti preji hodne stesti s koupi.
          A stejne nechapu proc mas problem s tim ze nekterym se hra (zatim)nelibi? Tobe se libi,,tak si ji uzij. Nejsi sam.
          • Je naivni si myslet,ze vam poslali pozvanku jen pro to,aby si hru vyzkousel. Ty tam ses jen pro toaby ses nalogoval do hry,chvily tam pobihal a odlogoval se. To ze ti tam dali nejakej obsah je jen jejich dobra vule. Si jen pokusna ovce. Smir se s tim. O tomhle ty stress testy jsou.
            • nekromant33
              Kdyby to bylo tak, pak to beru. Ale ten build obsahuje všechny pilíře toho, co je na onlinovkách prvkem zábavy a pokud mě je ta hra nenabízí v podobě, která by mě bavila, a je jedno po kolika hodinách (argument přetrp první desítky hodin a pak přijde zábava je dost zvrhlej, hry pro mě nejsou alternativa sebemrskačství). Kdyby mě tam pustili před před rokem když betatest začínal, tak jim s radostí pošlu sáhodlouhej sloh o tom, co musí s tou hrou udělat, aby mě osobně například donutila ke koupi. Teď, dva měsíce před vydáním, kdy obsah patche bude mít pouze nějakej balancovací charakter a nebude zasahovat přímo do herních mechanizmů mám o hře obrázek takovej, že prvních deset hodin je naprosto ubíjejících a nenabízí mě žádnej důvod proč bych měl zrovna tuhle onlinovku hrát. Což mě jako důvod pro (ne)koupi něčeho, za co zaplatím vyšší než obvyklou cenu (myslím oficiální store) za hru a ještě budu platit měsíčně, připadá relevantní.

Pokud jsem byl pokusná ovce, tak jsem při experimentu umřel. Vy co tam vydržíte, přeju vám abyste si to užívali jak dlouho to půjde. Až to přejde na mikrotransake a f2p tak si s radostí koupím nějakou obdobu prefered účtu u swtor a zahraju si příběh.
        • A po kolika hodinách mám právo si udělat názor? :D Pokud mě hra nebaví nebo něčim nezaujme v počátku, tak to prostě nehraju :)
          • Po zahrani plne hry ty palice vylizana!
            • walltar
              To že je to reklama je jen vedlejší ... ten test se udělat musí, tak je blbost ho nevyužít jako reklamu. Minulej byl menší a nikoho nespamovali, protože ještě hru neprodávali.

Taky je teď press beta ... další reklama. Každopádně říkat, že je to jen reklama, nebo náhrada dema je blbost ... jsou to stress testy. *7*
            • Samozřejmě se jedná o zátěžový test, ale stále je to reklama :-). Není náhoda, že pár dnů předtím prospamovali všechny zájemce o betu reklamou na koupi hry :-).
            • walltar
              Je to kvůli zátěži serverů aby se odfiltrovali ty největší problémy při lauchi hry ... nená to moc co společného s hledáním bugů jako takových, to je pravda (na to mají normální closed betu), ale zároveň to není jenom demo aby sis hru zkusil. Bez toho by byl launch absolutně nehratelný ... s tímhle bude jen celkem nehratelný.
            • kennyB
              Vegen: Tak moment, nejedná se o zátěžovej test??? Stress test není žádné demo *7*
            • Ty palice vylízaná. Měl si pár let hlavu v písku nebo si ještě nepochopil, že tyhle stres testy kousek od vydání jsou náhrada dema? :D To je prostě hotová věc , kde si dělají alibi slovíčkem beta :D.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit