Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tolik roků uběhlo, a stejně ještě nevyšlo MMO lepší než TBC WoW...
    • Spíš máš zlozvyk a všechno ostatní porovnáváš s WoW *2* A ještě že to není clon WoW jak tu někdo píše *5*
    • Kozy
      Lineage 2
      • Veskoslav
        To po různých pokusech a updatech je teď prakticky nehratelné.
        • Lawliet
          Musíš hrát starou dobrou C4.
    • třeba základní verze wow? :D tbc už bylo o něco horší
      • tbc jako tuberkuloza nebo o čem to mluvíte?
    • walltar
      EvE, SWG, UO ... *1*

Ale je pravda, že všechny ty hry sou starší, než wow.
  • jedu do Tamrielu, nacitava mi to 10 minut a pak: Unknown Error *8*
    • tak jsi betatester ne? takze chodis na beta forum ne? a jsi v obraze ne? a testujes to co autori potrebuji testovat ne? :D
  • Pilgrim66
    Co se mi zatim libí je, že classa neomezuje. Ve většine MMO když je člověk mage, tak může nosit jenom saténové hadříky a meč by neunesl. Tady teďka zkoušim battlemage v heavy armor a s obouručákem.
  • dost lituju, ze jsem si poridil Imperial edici pred koncem NDA a pred tim nez jsem se dostal do Bety.
    Kdyz uz jsem nasel kombinaci, ktera mne jakztakz bavila, tak zacly problemy s loadovanim a po par hodinach jsem se nedostal do oblasti s hlavnim questem...
    Snad tohle aspon daj do kupy a uziju si trochu ten mesic predplatneho, co s tim prisel
    • koupim od tebe tu imperialku za 300,- posly me cislo uctu zn: jednani rychle
    • walltar
      Jsi v betě ... jak příjde launch, tak je velká šance, že problémy s loadováním budou opravené. Proto tu betu máme ...
      • Já se vsadím, že to při launchi bude ještě horší. Zátěžové testy byly u každé hry vždycky a jak to pak při launchi dopadlo.
      • proto jsem psal ze doufam ze tohle daji dokupu at si to aspon muzu zahrat.
        Ale kazdopadne, tohle je poprve a naposledy co jsem si koupil neco pred releasem
        • aspon ses poučil :) jen nato nezapomeň časem
    • lol imperial edice, nechapu lidi co kupujiou zajíce v pytli prostě :D
  • Shania
    Nainstaloval jsem betu, spustíl hru, viděl animace, odinstaloval...
    Animace jsou základ dobré hratelnosti, proč to tolik vývojářů stále nechápe?
    • walltar
      Dobrá hratelnost je základ dobré hratelnosti. Dobré animace jsou základem dobrého vzhledu, vzhled nemá s hratelností nic společného ... ale souhlasím, že by měli udělat lepší animace.
      • Pravdu mate oba. Kazdy svou trochu. *1*
      • ne tak uplne, pokud postava skáče jako králík, je težší ji trefit (pokud tam není lock on target system). A i když máš lock on target, musíš nekdy zaměrit svuj skill, treba aoe kouzlo, což je težší když se postava chová nevyzpytatelne. A to uz je primy vlyv na hratelnost.
        • walltar
          Ale to není problém animace .... to je problém celého fyzikálního systému hry a jeho ovládání ... jako třeba možnost měnit směr během skoku a podobně.
          • Shania
            Jeden ze hlavních důvodu proč je wow tak populární jsou animace a jak postava okamžitě reaguje. U mno s akcím soubojovym systémem je tohle ještě důležitější, prostě mě nepřestává udivovat, že u tak drahý hry to takhle odflakli
            • me zas neprestava udivovat ze lidi delaji porad ty stejne chyby typu : Pojdme udelat MMORPG v dobe kde je jich dvanact pr*eli
  • Pokud tam nebude bojovy system jako v ostatnich elder scrolls, zaradim tuto hru mezi odpad kam patri vsechny online rpg. Kazdopadne je skoda ze z dobrych her udelaji srajdu pro deti
    • walltar
      Klikneš levým postava zaůtočí, podržíš levé postava provede silný útok, podržíš pravé postava blokuje, podržíš pravé + klikneš levým postava udělá bash.

Základ jako takový je celkem podobný ... ale funguje ve hře soft lock. Tam se to lyší. Prakticky pokud při výstřelu kouzla, nebo šípu míříš na nepřítele tak ho zasáhneš. To je opatření kvůli lagu.

A nakonec máš 5 abilit ...

Takže je to podobné, ale upravené pro MMO prostředí. Pokud tě MMO nebaví, nebude tě bavit ani ESO. Doporučuju počkat na další SP díl.
    • neni stejnej jak v ES ale je lepší než ve všech mmorpg co sem kdy zkusil... mínusy do mně!! nehejtuju!! zničit!!! :D
      • Kozy
        Souhlasim ale to je tak vcelku všechno, zbytek je bída, kterou jsme tu viděli už mnohokrát.
        • to je věc názoru no a asi taky přehnanejch očekávání, já očekával total sh!t, jako milovník starejch TES (rozhodně ne oblibion a skyrim) sem byl smířenej s dalším znesvěcením serie, a tohle mě docela příjemně překvapilo.. možná je to tím, že mmorpg už dlouho nehraju, vše co sem zkusil mě víceméně sr*lo :D
  • mě se to líbí, je to prostě supr, asi nejsem správnej nerd... ale samo počkám na F2P :)
  • Tak naštěstí jsem stihl se dostat do hry včera večer. Během dneška se mi to nepodařilo ani jednou, ale nijak zvlášť mě to nemrzí.
    Jinak pocity ze hry jsou zatím spíš negativní. Chápu, že začínat s novým mmorpg je dnes velmi těžké, ale obávám se, že na klasickou měsíčně placenou metodu provozu tahle hra prostě nemá. Konkurece je velká a dnes má člověk možnost si zahrát mnohem lepší mmorpg a v podstatě zdarma.
    • walltar
      Pokud si už všechny konkurenty po 2-3 měsících nedohrál. Potom je celkem problém si nějaké zahrát. Themeparky prostě dýl jak půl roku nevydrží. A pořádnej sandbox prostě nikde není.
      • Tak dohrát mmorpg se mi zatím ještě nikdy nepodařilo, vždy se našla ve hře nějaká zábavná činnost a vyvojáří se samozřejmě snáží zásobovat hráče novým obsahem. I když chápu, že pro lidi, co hrají od rána do večera a živí je rodiče je časem problém najít na hře něco, co ještě nezkusili a hra se stává nudnou.
        • to je sice pěkný, ale aspon par tech mnohem lepsich mmorpg by si vyjmenotvat mohl, staci 5, když dáš deset, nikdo se zlobit nebude, díky
    • prosím jmenuj jich aspon pár, rád je vyzkouším, díky
  • InfidelBro
    Rock Paper Shotgun: Boring
    PC Gamer: Boring
    Angry Joes: Boring

Většina (všichni?) o hře říká to samé ... Když to člověk bere z MMO hlediska, tak dostane pouze nudný, tupý MMO odvar a když to člověk bere z SP hlediska, tak dostane low-budget Skyrim, který je ve všem horší, než už docela trapný Skyrim. Škoda.
    • zajimave zajimave fakt slusnej hate.. nastesti jsem na jinem tsku s lidma ktere to bavi a vidi to uplne obracene :D
      • Tak schválně co na to řeknou po měsíci hraní *3*
        • no minimalne reknou.. no videl jsem toho vic nez ostatni co to nehrali ani 30minut ;) btw startovni lokace maji mozna o neco ponurejsi design nez to co nasleduje.. jinak ted se vypina cast pvp aby se koncentrovali lidi do vetsich zergu..
          • Názory známých lidí kteří hráli jsou pro mě více než zatvrzelé obhajování fanboyů.
            Tahle hra je vesměs hodnocená špatně a podle toho taky dopadne.
            • kosac: V čem že si odporuji ? Je to simulátor běhání mezi nudnými questy a s děsně animovaným soubojovým systémem. A co ty ? Co je na téhle hře tak úžasné a zábavné ? :)
            • Dave: jasne docela si odporujes tak hral jsi to nebo ti to rikali tvi dobri znami? ;))
            • Je otevřený beta víkend každý si může názor udělat sám.
            • CRYPT
              rika ded Vseved. Si liskni
  • Loading sceen forever... mohli to opravit už ve stress testu, ale vysrali se na to proto jim dávam palec dolu :D
    • a nenapadlo vas, ze prave o tom je tahle beta? :)
      • Napadlo mě, že bych reportoval bugy, kterých je ve hře spousta. Bohužel polovinu času jsem travil na loading screenu, tak na to kašlu :D
        • Nneni nahodou stress test? Skoro bych s evsadil ze je,takze to trva dlouho. I kdyz musim priznat ze opravdu dlouho. Me to na silnem PC nahrava i par minut.
          • walltar
            JJ je stres test ... je uzavřená beta do které zvou lidi, kteří hodně reportují a potom mají tyhle víkendy, do kterých pozvou úplně všechny co si myslí že zvládnou. Minule bylo snad 300K lidí, teď bude o hodně víc.
        • Veskoslav
          To se dělá v uzavřené betě, ne v této. Jinak by mě totiž zajímalo, jak se takový report bugů představuješ:)
          • To by mě zajímalo kolik si reportoval bugů když nevíš jak se to dělá (/bug mimochodem abys měl příště lepší argumentaci) ...
            Jasný je stress test, ale když vidí, že jim to ten jeden "megaserver" nezvládá, tak s tim snad něco udělaj a ne, že jen budou na ofic forů čumět na to jak jim po desítkách příbívaj stranky v tématu problem with loading screen.
            • Veskoslav
              Něco přes 50 v ESO (v ESo to navíc dělám přes fórum, nikoliv příkazy přes hru (narážel jsem na ten fakt, jak může někdo, kdo je ve hře dvě hodiny vědět, že bug už není hlášený, protože nemají přístup na fóra)), něco přes 200 v Sc II, něco přes 100 v betě GW2....Ještě nějaký dotaz?
    • walltar
      Já si myslím, že to klidně opravit mohli, ale prostě jak tentokrát pozvali mnohem víc lidí, tak se to objevilo znova. Stejně jako třeba zamrzání po rozhovorech a u obchodníků ... stává se to teď mnohem míň než v minulé betě,

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit