Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kozy
    Teda musim říct že nic moc, na to kolik v tom utopili prachů. Jasný je to beta, ale stejně.

Zaujal mě snad jenom crafting, ten je fajn.
    Lokace hnusný (ale tak to jsem čekal), soubojovej systém je prima. Každopádně takhle jsem se nenudil ani u Neverwinteru, holt pozlátko všechno nezachrání.
  • Jsem velký fanda ES her ale tohle mě poněkud zklamalo. Neříkám že je to špatné ale asi jsem měl větší očekávání. :-/ ..... z5 k EVE.
  • Veskoslav
    Jinak takové malé srovnávní. V uzavřené Betě jsem už nějaký pátek a pokud se dostanu dneska domů, tak Vám postnu lokace, jak vypadaly před cca čtvrt rokem. Jinak v Betě je vypnuté spousta grafických "udělátek", spousta NPC je taktéž vypnutých. Modelace stromů by neměla být finální. Nechci říkat, že ta hra je dobrá. Ale pokud mám možnost to hrát tak dlouho, tak vidím to postupné zapínání různých věcí. Ptáci a částečně počasí nebylo před cca 4 měsíci zapnuté třeba vůbec. Dále by se mělo celé klimatické podnebí měnit. Tudíž něco, co přidávají módy do Skyrimu. Dodělávají se textury, nejsou ještě zcela ve finální verzi. Jde to třeba vidě, když si přiblížíte kroužkovou zbroj a tam Vám začne dohromady stékat. Tato beta je podle mě spíše zkoučkou náporu a ohlasů hráčů než skutečným zátěžovým testem. Podle mě finální proběhne cca 2 týdny před vydáním hry v Březnu, kdy už hra pojede na plný výkon. Pak bych až hodnotil. Jinak co se týče náplně, tak pro matatody a staré hráče to nejspíš bude nudný artikel WoW a spol. Ale spousta pozdějších questů okolo 25 a výšše Vás přinejmenším překvapí a spousta vyloženě potěší. Ta beta je příliš krátká na to, aby jste si udělali obrázek. Já osobně do hry nepůjdu hned, ale až později. Ale věřím, že díky soubojovému systému a tomu, co jsem měl možnost hrát si najde své hráče. Nebude to masivní úspěch WoW, to rozhodně ne.
    • Počkat to jako ani ne 2 měsíce před vydáním ještě nemají dodělané nějaké věci? Vždyť x měsíců před vydáním se už mají dělat jen zátěžové testy, max vychytávání bugů. Ale aby teď pracovali na texturách, počasí, modelech? Nějaké divné ne?
      • Proč by to mělo být divné. Kde jsi zase četl, že 2 měsíce před vydáním je hra hotová a dělají se jenom zátěžové testy *2*.
      • Veskoslav
        Oni na nich nepracují. Jenom nejsou zapnuté či nejsou v plném nastavení. V pondělí hra vypadala mnohem lépe než třeba dneska, když jsem se dopalazil zjistit, kolik lidí je ve hře:) Jak říkám, jestli se dostanu dneska domů a najdu screeny, tak to sem hodím, aby jste mohli porovnat. Takto jsou to pouze prázdné slova, když to nemůžete vidět:) Snad to mám ještě uložené.

Jinak by ses divil, co všechno se dodělává na poslední chvíli. Hra se většinou jde lisovat maximálně dva týdny před vydáním, do té doby se na tom maká.
  • Uplne nechapu absenci minimapy. U MMORPG hry snad nutnost ne? Vsude kolem sebe vidim neustale jak postavy hledi do mapy a sam musim co minutu otevirat mapu take. Je to otravne uz po pul hodine hrani. Co po mesici?
    • nesnasim furt ty stejný minimapy, rozhodně to neni nutnost, je to akorát zvyk - a ten je železná košile - takže když ty tam nemáš minimapu, si v ****, kdežto já sem rád, že musím mapu vytáhnout (postava si ji veme do ruky) a realně se kouknout kam chci jít, případně si tam dát waypoint. Minimapa je ok do scifi her, ne do středověku zomg...
    • Veskoslav
      Všimnul sis té lištičky nahoře, kde se ti ukazují budovy, úkoly atd.? Mapu otvírám při vstupu do nové lokace, ale pak až zabloudím.
      • V Tesu mi přijde minimapa řešená nejdebilněji, co jsem kdy viděl. *12*
        • asi proto že tam neni?
      • Samozrejme ze vsimnul. Je to standard u ES serie. Ale neco jineho je ''offline'' a online hra.
        • Veskoslav
          To mi vysvětli offline a online mapa? U Skyrimu jsem mapu otevíral téměř furt. U GW2 taktéž, minimapa naprosto k ničemu, jenom zbytečně zatěžovala.
          • Opravdu? Ja to mam naopak. Mapu jsme ve Skyrimi oteviral nesrovnatelne mene nez tady.

Ale odpoved na tvou otazku-Je to jednoduche. Jedna vec za vsechny - poloha vendoru a quest giveru na minimape. U offline hry naprosta zbytecnost, u online hry to povazuji za temer nutnost
            • Ano,jedna z veci co mi na absenci minimapy vadi je ze nejdou videt vendori a questgiveri. Obzvlast u tehle bety,kde vendori vypadaji stejne jako hraci a nezobrazuji se ani na mape(prestoze tam filtry jsou,ale nefunguji)
              O lepsi orientaci s minimapou ani nemluvim.

Ale uz to dal resit nebudu. Pokud mas jeste nejakou otazku,mas smulu. Proste mi dej nesouhlasne minus *2*
            • Veskoslav
              Jako že ti vadí, že nevidíš, kde jsou úkoly?
    • k cemu?
    • Jo jo přesně pro tebe jsou ty tuctovky alal WoW *3*
      • 'Mam rad ty ''domacke psychology'' . Clovek se hned zasmeje. *2*
      • Hra s minimapou je tuctovka ? :)
        Engine tehle hry je GG.
        Preju jim hodne stesti i vsem priznivcum.
        • jj je. Protože už jste zkažený nějakým standardem a jak se vám to nedostane, je to prostě špatný *1*
          • Pardon. Priste budu vyjmenovavat jen veci ktere se mi na hre libi. Budes spokojenejsi?
            Problem je v tom ze u tehle bety toho moc nebude. Ale najdou se. Treba dialogy se mi celkem zamlouvaji. Je to lepsi?
            • Sorry,ale to co jsi napsal neni odpoved,ale normalni urazeni nebo pokus o hate. Chce to trochu dospet.
            • Pardon ale bavíš se o minimapě a neodpovídám ti na věci co se ti líbí a nelíbí. Jenom jsem okomentoval tvůj příspěvek zase dle svého názoru. Jak už tady někdo psal, stačí pochopit ten HUD nahoře na obrazovce a nemusíš koukat do mapy na každém rozcestí *2* . Ale to je tím, že většina hráčů už si na to ulehčování her tak zvykla, že jak to není jednoduchý, je to prostě špatný. Mám hodně záporů k této hře, ale třeba co se mi líbí, že to není taková grindovačka a není tam potvora na každém kroku. Ala WoW. Má to příběh a všechny NPC jsou dabovaný. Hraje se mi to dobře *3*
  • po beta testu si vubec nejsem jist jestli bych do toho sel i kdyby byla free - vlastne jsem... max. s kamaradem co by mel enormni zajem - co se tyce prispevku o totalni abcenci stylizace jsem rad, ze tu tuctovost a prazdnotu nevidim jen sam... lituju hrace co za to vyplazli peniz jen skrz znacku
  • Souhlasim, hra je prazdna, nudna, nezajimava, grafika velmi slaba. Zklamala i zaryte priznivce Elder Scrollu. Otazkou zustava jak hra bude vypadat v plne verzi. Jestli by mela vypadat takhle, bude to fiasko. Osobne jsem jim poctive vyplnil dotaznik ke hre, ktery se spousti po ukonceni a rozhodne jsem tam moc pozitivni nebyl. Uvidime, zatim nemam duvod si ji porizovat a uz vubec ne si platit mesicni pausal.
    • lol tohle těžko pochopit prostě, jmenuj 3 mmorpg s lepší grafikou, stejně tak nechápu pojem "prázdná" v tomhle případě... bože ja rozehrál takovejch sh!tu za posledních X let, tohle je mnohem lepší, ale ten hate tady si užijte, nechápu to dost dobře prostě, co si to tu jedete :D
      • Nezlob se na me ale v roce 2014 vydat hru s takovou grafikou? To je tak do telefonu ale ne na dnesni PCcka. Pro srovnani jsem hral TESo a vedle me hrala pritelkyne GW2 a bylo to az trapny jak bylo TESO graficky zaostaly. Podotykam ze mam GW2 docela rad ale nejsem zadnej jeho zarytej fanda.
        O zadnej hate se nejedna, jen mam svuj nazor na TESO a myslim si ze je zatim ve vice strankach mirne receno nedodelane a slabe. Takze jedeme si tu jen to ze vyjadrujeme nazor na hru ktera proste neni dobra.
    • Stillson
      Pokud si pamatuju, tak některé bety nejedou na finálních verzích hry. Zažil jsem betu, kde grafika byla osekaná (ikdyž vše bylo na ultra) a i prostředí bylo nemastné a neslané. Potom po vydání to byla jiná hra. Tím se nechci zastávat vývojářů a ani nejsem největší fanda TES. Hrál jsem ESO něco málo pod 2hodiny a špatné to zatím nebylo.
    • No co asi myslis ze muzou stihnout za 2 mesice? Tohle je prakticky finalni podoba.
      • Je mozny ze to nepustili v plny podobe a ze si trumfy nechali na plnou verzi, treba u grafiky v to doufam, jinak by to bylo po graficke strance hrozny.
        • Grafika je tam ten nejmenší problém.
        • za dva mesice nestihnou nic
          • fizola
            Možno si z nás robia srandu a pustili hru na takej úrovni na akej bola pred rokom a toho 4.4. priznajú že to bol vtip a tu máte super MMO Skyrim *1*
  • mne mrzi že novejší hry obecne, nejen teso, nemaji dobre udelán pohyb. Naproti tomu staré wowko má pohyb a animace udelan paradne. Postavy tam presne ragují na vaše prikazy a respektují fyzikální zákony. Tady je taková jakási prodleva, postavy se teleportují, když má skočit tak se vznese do vzduchu a pak pluje 5 metru dopredu atd.
    Tohle vidím jako problém v kompetitivním pvp.

samotnú hru komentovat nebudu, z tech pár stripku gameplaye to nepusobí špatne, ale težko rict jestli to bude trpet stejnými dizajnovým kiksy jako skyrim
    • walltar
      No každopádně záchody jsem nikde nezahlídnul.
  • Good idea....TESO v roce 2009
    Bad idea...TESO v roce 2014...kdy je trh preplnen stovkami lepsich MMROPG...zadarmo
    ach kdyby radsi udelali novej dil *7*
    • Lawliet
      Lineage II C4 2x rate http://www.dktech.cz/ .... *1*
      • hmm tak to sem přesně čekal, 10 reakcí kde měly bejt vypsaný lepší hry, a všechny uvedený stojej za prdm akorat Secret world neznám... to sou dycky výkřiky, jak je 100 lepších her, a pak když se člověk na ty hry zeptá, tak bud ticho po pěšině, nebo někdo vytasí dementní swtor přinejlepším
        • Lawliet
          Počky počky. Já to myslel s Lineage II vážně. To je jen tvůj subjektivní názor, že všechny vypsané stojej za prd. Klidně si fanbojuj svou hru svým životem. Beztak budeš člen z toho dementního fóra, co má potřebu všude psát "JEDINÁ blabla stránka" jako kdyby měli komplexy z toho, že funstránku může dělat někdo jiny? Tím u mě absolutně klesla ta komunita a co se týče L2 je podle mě pořád geniální a nepřekonané MMO, které je samozřejmě pro tužší míň akční hráče a TOR mě alespoň bavil. Narozdíl od TESO, které je horší WoWko. (Možná dokonce mnohem horší, ale to si neodvažuji soudit z mých zkušeností a informací co vím.)
          • rozhodně nic z tech 3-4 her co tu lidi vypsali, neni nějak ultra extra supr hra, co by měla TESo prevysovat o třídu... a ten OP psal o stovkách lepších her, tady ste jich vypotili sotva 5 a nic extra teda. Kdyby to bylo jak říkal, tak neni problem aby tu každej z Vás vypsal jeho top 10 a já si vybral lepší hru, to se ovčem evidentně nestane
            • ok to beru Chuan, konečně to někdo dokázal, dat sem list z jeho pohledu lepsich mmorpg
            • AoC
              Lineage
              Warhammer Online
              SWTOR
              Guild Wars 2
              Ragnarok
              Wow
              sorry, víc MMOček sem asi nehrál. S těma stovkama to tak neber, to je hyperbola a autor tím chtěl vyjádřít svůj negativní názor na TESO. ;)
          • lol na žádnym fan foru nejsem ani omylem, tuhle hru sem taky hejtoval, dokud sem ji vcera a dnes (narozdíl od většiny hateru tady) pořádně nezahrál. Že je teso horší WoWko tak to se nenech vysmát, WoW nesnášim a to se nikdy nezmění, tak tam asi nějakej rozdíl bude. Hned v pokoji vedle sedí týpek co to pařil X let, koukal sem u něj na ty největší raidy a pro mě to bylo fakt trapný. A co se týše Lineage, tak to je takovej grind, že to pro mě dobrý mmorpg prostě neni, sorry, jen muj nazor :) Btw hráls TESO vubec? Docela pochybuju
            • Jsou tady lidi, co to hráli a nelíbilo se jim to, tak věř tomu, že to je jenom o subjektivním názoru. Ten, že ta hra je prostě nudná tady dokonce převažuje, ale autoři a určitě i ty budou mít radost, že tě to baví.
    • stovkami lepších? dej tip
      • The Secret World. Jedna z nejoriginalnejsich MMORPG her na trhu a bez mesicnich poplatku ci ''F2P'' sysytemu.
      • fizola
        SWTOR, TERA, Neverwinter (s par vyhradami) Freečka na WoWko, Rift nie je zlý, Forsaken World (ale to len ako casual)
      • SWTOR.....WOW(neni sice zadarmo,ale pripojit se na Freecko neni zadny problem)...i blbej Age of Conan *7* ....Neverwinter
        + na netu mas tri pr*ele F2P mmorpg
        • Star Trek Online taky není k zahození
        • Nebo treba GuildWars 2, sice neni free, nutno poridit hru ale nemusi se platit mesicni pausal.
          • Zadne F2P hry nejsou ve skutecnosti free. Cest vyjimkam.
  • God-of-War
    Tahle hra těžce propadne. Do půl roka je FREE.
    • záleží co bereš jako propadnutí? Esi je to přechod na F2P, tak to žádný propadnutí neni. Tady se uspech měří jasně, a to penězi. Nikdo tu nemá tušení, jak to finančně dopadne, vše jsou jen spekulace nerdů :D Podle mě si ta hra na sebe vydělá levou zadní... ted se nato koukni s nadhledem, a řekni - kdybys ses musel a dát tip a na něj vsadit 10k, vsadíš nato, že to dopadne finančně na mínus, nebo na profit? Já 100% vsazim na profit
      • *kdyby ses musel rozhodnout
    • Podobne prispevky vetsinou byvaji jen pokusem o ''hate'',ale tentokrat souhlasim. Necekal jsme od tehle hry nic a presto jsem byl zklaman. To se mi stava malokdy *2*
      • Naprosto souhlasim, jsem na tom stejne. Nechtel jsem kritizovat ale neslo to jinak.
    • vzhledem k reakcim na BETU by bylo lepsi kdyby udelali odklad
      • Naco by to robili, betu hraju casto ti, ktori aj tak neuvazuju nad kupou. Tato hra v pohode vydrzi na trhu 2-3 roky, vdaka konzolam budu slusne v zisku a pojdu na dalsi projekt.
    • Taky si to myslím.. Musím přiznat, že to, co jsem zatím mohl vidět mě moc nepřesvědčilo.. Každopádně by si tahle hra určitě zasloužila abyste jí daly šanci.
      • Rad bych ji dal sanci ale to co jsem zazil v bete me spis odrazuje nez laka ke koupi. Mesicni pausal jsem zamitl rovnou. Jak psali jini hraci, je tu vic zajimavejsich free MMORPG nez TESO. Osobne radeji zustanu u GW2.
  • fizola
    Tak možem písať či nemožem o tej Bete, som hladal či padlo NDA, ale keď už aj Angry Joe o tom natáča videá tak asi može, takže Je to pomerne nudná hra, strašne nezáživné riešenie questov, možno je to betou ale aj keď hráte v skupine, neplníte objectivy spoločne, ale každý zvlášť, vidíte sa, ale každý má akoby svoju fázu questu NPC uplne iné a inak, dosť chaos, ale to môže byť betou. Čo betou nebude je absolútna nuda a nezáživnosť, nezvládnuté pohyby postáv, pôsobí to ako druhotriedne RPG z roku 2005. Grafika aj naplno, hoci technicky a efektovo dobrá, pôsobí dosť, ako povedal kamarát "vyrigane" (vyblito) prázdota prostredia oveľa väčšia ako kedysi v Morrowinde (na dnes prázdny, ale stále pekný). Ale čo ubíja hru je monotonnosť questov, chodiš od NPC k NPC, stále len pokecaj, prečítaj knihu. Súbojový systéme kde je jedno čo používate kúzla alebo sekáte (strašná animácia) výsledok je taký istý, nulová výzva. Vývoj postavy je smiešny, nie je to že máte možnosť ako v skyrime či starších používať kúzla aké chcete a zlepšovať sa v tej ktorej škole mágie, tu máte jedno a kým ho nepoužijete 10x nemožete si dať dalšie a tak dokola. Som velký fanúšik celej série, ale toto ma sklamalo na celej čiare, a to som chcel Imperial Ediciu Dnes im pomožem so záťažovým testom o 18:00, pojdem PVP okolo imperial City a potom asi už viete čo
    • Vzdyt tam zadny spoilery nemas, jen cistej nazor na hru. Pro me objektivni a jen dalsi hrebicek do dveri pro me k tehle hre.
      • fizola
        Hlavne som chcel aby nieto kto ešte len betu hrať bude, si urobil vlastný názor, aby som nikoho neovplyvnil, tak sám sa rozhodne či chce alebo nechce si prečítať aj môj názor.
        • Myslim si, ze stejne nejvetsi roli tam bude hrat, kolik predtim clovek hral MMORPG. Cim vic jich hral, tim vic se mu tohle libit nebude.
          • fizola
            Napr. ja som pri Pandarii pomerne zanevrel na WoWko, ale keď mu bude vychádzať len takáto konkurencia tak bude mať 7 mil. hráčov ešte aspoň 5 rokov.
            SWTOR, ktorý každý kritizoval je síce ukecaná a pomalá hra, ale je fakt zábavná oproti tomuto, aj grindovacia TERA je dobrá, lebo jej bojový systém je neskutočne zábavný.

Je ešte možnosť že toto je krutý vtip a 4.4. výjde úplne iná hra a mi budeme valiť oči *1*
            • Stejne vsechno vyjebalo to rozdelovani hracu na frakce. Nechat delat aliance pouze hrace mezi sebou, guardy ve meste a nazdar, nechat to zit trochu vlastnim zivotem. Tohle je o nicem.
            • fizola
              Huhi: JJ ja to mam presne tak isto, bavi ma dva tyždne, mesiac nič, zasa dostanem chuť na Sithské zločiny a tak stále dookola, a tá ukecaná a pomalá hra je pre mňa plus, mám rád RP, a SW je čisto na RP idelána hra
            • Tak tak, SWTOR teď hraju a jediná píčovina na tom je ten jejich payment systém.
            • SWTOR povazuji za hodne zabavnou hru. Vadi mi na ni jen dve veci:
              -grafika(clovek si zvykne)
              -a fakt,ze me vzdycky bavi 14 dni +-,pak si musim dat pul roku pauzu a zase se kralovsky 14 dni bavim...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit