Přejít na výpis diskuzí
Spuštění Warlord of Draenor a další zajímavosti z WoWfan a HSfan
15.11.2014 | Redakce Games.cz
44 příspěvků
-
I přes problémy (lagy, dc, garrison, fronty) jsem zatím lv97 a to expení v lokacích se mi hodně líbí. Na rozdíl od pand to má takový epický nádech (Orkové, hrdinové, Draenor, plamenná legie).
-
No podle me je to solidni EPIC FAIL. 10 - 15 minut ve dve hodiny odpoledne tzn par hodin cekani vecer. Plus nefungujici garrison, lagy a pod. Ted zrovna jsem na cisle 1400 na drakthul. Vsechny PVP servery jsou locked. A cislo bude dale stoupat s vecernimi hodinami. Dobra prace. Tohle jeste povedenjsi taskarice nez D3. Blizz stejne jako ostatni firmy jasne dokazuji, ze pompa, hype a nahonene ego je dulezitejsi nez hraci. Bych blil!
-
-
Tak bli a nebul.
-
-
Dneska dokoupili v Blizzu neakej HW a udelali fazovani v zonach a uz to slape na pohodu a ani fronta uz neni.. Skoda toho spatnyho stratu protoze jinak je to parada ! Cata ani panda tomu nesaha ani po kotniky..
-
Nemůžu si stěžovat. Linie questů jsou dobrý, je to zábava a je i vidět, když se questy dodělaj, jak se to mění. Problémy s frontama se dají zvládnout :) Garrisony už jedou jak maj, stačilo s idva dny počkat :) a nový duungy jsou fajn... zatim odehráno cca 10 hodin a maximální spokojenost :D
-
-
To je sranda jak někteřá hráči rozhořčeně a neslušně nadávají, ruší předplatné, vracejí hry a oznamují jak si už nikdy nekoupí žádný produkt od Blizzardu. Přitom stačí opravdu tu hru pustit o pár dní později :D
-
-
Problémy po spuštění hry neopravíš tím, že ji pustíš o týden později... *15*
-
Jo no, tak jako taky mě štvalo, že jsem si nemohl zapařit hned ve čtvrtek, ale co... zas tak nic zásadního se neděje... člověk to musí brát trošku s nadhledem *5*
-
Vsak uz vsichni pari a drzi hubu *15*
-
-
-
škoda že redakce neudela letsplay na tohle
-
Mno tak jsem to zkusil. Questy mě kurevsky nebavěj, ale zdůrazňuji kurevsky. Těch 10 levelů "zabij 12 ledových vlků", "odnes 10 sudů", "promluv si s Durotanem" určitě nevydržím. Vlastně nevydržím ani 2. Další možností je dungeon finder - bohužel na něj asi každej prdí, protože v něm čekám 20-30 minut na dung co mi nedá ani 1/10 levelu. Tudíž ten level 100 bude znamenat nesmírný množství brutální nudy, což nezvládnu a end game content asi neochutnám...
-
-
A co si jako čekal?
-
nevím jakej mas charakter ale zkus se do dungeon finderu prihlasit jako tank nebo healer. taky další možnost levelovani jsou battlegroundy - imo nejzábavnejší čast wowka.
-
Zahrej si Age of Wulin, pokud te bavi asijsky styl, zrovna to parim. Zadne lvly, lvlujes jen skilly. Budto sam, nebo skupinove ve stylu tai-chi s podkresem krasne asijske hudby. Questy klasicke mmo. Grafika fakt nadherna. Open pvp, normalne te sejmou i ve meste na ulici. Farmareni na poli, chytani ryb, vareni, minihry. Jeste nemam vsecko prostudovane (instance a tak, ted jsem zacal), ale bavi me to. Neni tam magie, jen takove to typicke asijske "letani", coz mi nevadi, jelikoz jsem zaprisahly "meele player".
-
-
Dík za tip, ale nemám rád právě to japa-prostředí. Podobně by jinak vypadala anotace Darkfall Online, ale to asi znáš.
-
-
-
fakt tam není nová rasa nebo povolání?
-
čo viem tak čakačka je momental 10 15 min. na veľmi preľudnených serveroch je to 30 min.
-
jj servery v haji i tedka, sotva se prihlasim na battlelog a do Diabla 3 uz vubec ne.