Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kabutops

    já to spíš myslel, když někdo bude kupovat krabicovku, nebo na konzole... vím, že na blueray na ps3 a výš byl kolikrát jen 40mb instalátor na stahování, ale i tak...

  • Ja vzdy veril a porad verim ze to jednou dokonci a bude to narez jako zadny jiny

    Skeptiky sice taky chapu ale doufam ze nakonec si nafackujete zato jak ste byli otravni a clovek musel tech asi trilion zoufale neoriginalnich negativnich komentu typu - “to spis umru nez to vyjde” protrpet kdyz si chtel trochu zadiskutovat

  • Dnes stahnes pomaly terabyte za 10 minut, ssd snad nebude nutne

  • Hele, hlavne at to udelaj poradne, do smrti zatim casu dost (nebo taky ne)

  • Taky doufam, ale doufat nekdy nestaci

  • lol

    Opravdu jsi mě pobavil, takže děkuji.

    Bohužel, jediné co zvládáš ty, tak je označování různých slov tučně a kurzívou. Chápání textu jako celku (viz tvoje wiki) ti evidentně nejde. 

    A zároveň bych mohl napsat, že jsem poukázal na zjevnou chybu, kterou jsi napsal (a pak odůvodnil argumenty z wiki, kterou jsi sám vytáhl - nemluvě o protiřeční v tvých předchozích příspěvcích) a tak se to snažíš odvrátit na něco jiného, co nemělo s původním problémem souvislost.

  • Derp_1337

    Koukám, že dobře ovládáš Straw man argument.

    Poukázal jsem na zjevnou chybu, kterou jsi napsal, a tak se to snažíš odvrátit na něco jiného, co nemělo s původním problémem souvislost.

  • Když už tady taháš wiki, tak to aspoň dočti a nečerpej z jedné věty.. 

    Nejen zde v diskuzi je potřeba chápat celek a ne jen vytrhávat věty z kontextu, jak se ti to zrovna hodí..

    Ale zpět k tvému příspěvku a prosbě o ukázaní. Kdyby jsi to dočetl do konce, tak je tam napsáno: ..hyperbola.. "Je druhem tropu, tedy přenášení významu původního pojmenování na jiný předmět." Najdi si figury a tropy a jejich formu a význam, a pak už se dočteš odpověď, kterou hledáš. 

    Nikde nic samozřejmě zakázaného není a dá se napsat skoro cokoliv, že. Ale když už jsi se oháněl hyperbolou, tak by jsi měl vědět, co to je. Samozřejmě nikdo není dokonalý a čeština vlastně v praxi nejde psát bez chyb. 

    Nemáš zač.

  • Derp_1337

    Hele, když už chceš někoho poučit, tak aspoň uváděj správna fakta. Tvoje definice nadsázky je špatná.

    Definice nadsázky z wiki: "V literatuře a rétorice se jako hyperbola, nadsázka či zveličení označuje záměrné přehánění skutečnosti s cílem zdůraznit subjektivní závažnost."

    Prosím ukaž mi, kde se říká, nadsázka může být jenom slovní spojení či vazba. Ukaž, kde se říká, že je zakázané, aby nadsázka měla víc jak 1 větu.

  • Horst_Fuchs

    Super, už jen 5 let na optimalizaci a můžeme hrát. 😉

  • @Derp:

    Nadsázka je slovní spojení/vazba, či něco takového.. Rozhodně ne celý příspvěpek.

    To co píšeš ty, je jiný stylistický útvar - totální blábol - aneb, když mi došly argumenty a píšu nesmysly, tak to svedu na ironii/sarkasmus/hyperbolu..    /facepalm/ 

  • Derp_1337

    Říká ti něco nadsázka??

    To je snad samozřejmé, že když by lidi přestali posílat prachy, tak CIG to nějakou dobu zvládne, protože mají finanční rezervy.

  • Tak jednou píšeš, že "Samozřejmě že jim docházejí peníze" a podruhé, o příspěvek níže píšeš, že víš jak měli rekordní rok.

    Z toho si mám vybrat co?

    Moje pointa navíc byla, že kdyby jim od zítra nepřišel ani dolar, tak můžou fungovat ještě hodně dlouho. Výše jsem popsal jen zlomek jejich možností, kdyby se tak opravdu stalo - to byla reakce na tvé "Kdyby lidi přestali posílat prachy, tak v tom okamžiku Chris Robert oznámí krach Cloud Imperium Gaming a odstěhuje se na svou vilu na Bahamách. Na tu vilu kterou si postavil za prachy backerů."

  • Jo jasně. A neříkám, že by si to nezasloužili. Jenže... současně je pro mě už teď SC jednou z mála her, ke kterým se stále vracím skrze léta, a nemám čím ji nahradit. Takže na jedné straně vnímám tu Scam Citizen stránku, a na druhé doufám, že se nepoloží, protože nemám čím tuhle hru nahradit :)

  • sugyn

    Za dobu jejich vyvoje ja uz snad budu skladat dalsi pocitac.

    Hlavne at je ta optimalizace dobre odladena. Si pamatuju kdyz zacali s timhle projektem tak jsem mel phenoma a nejakou radeonku. Sekalo se to. O X let pozdeji jsem si sestavil novy pc s i5-8600k a 1070. Sekalo se to. Ted jsem provedl upgrade grafiky na 4070ti a porad se im to seka. 

    Tak ja doufam az si budu skladat dalsi PC na intelu ja nevim 15-16 generace s nvidii 7-8080 tak uz se im to sekat nebude. 

  • Derp_1337

    Jo, já vím. Tady jde o všeobecnou myšlenku: jestli si jednou ti naivní věrní fanboys řeknou "a dost!" a pak přestanou posílat prachy, tak pak CIG nemá moc růžovou budoucnost.

  • Derp_1337

    Tak já neříkal, že "brzo krach, šlus na Bahamy". Momentálně blízko ke krachu nejsou. Oni mají peněz víc než dost díky naivním věrným fanboys. 

    Ale kdyby jednou lidi úplně přestali posílat prachy, tak uvidíš, co se bude dít.

  • Tak se podívej, co se do SC přidalo za poslední plus mínus
    rok...presistent streaming, refueling, fyzický náklad a přesouvání,
    fyzické součásti lodí a scavenging, systém Pyro je skoro hotový stejně
    jako basebuilding.

    Jo, trvá to už ku**a dlouho! Ale s tím, co tam
    všechno cpou to jde čekat...navíc největší průšvih byl, že vše začali na
    32 bit enginu a muselo se to komplet překopat na 64 bit architekturu.
    Ale práce za tím vidět je mraky

  • Je, jenom to tak nevypadá kvůli nízkým FPS serveru. Hráči, kteří byli na čerstvých serverech s FPS kolem 30 potvrzují že AI v bunkrech je velmi responzivní a dost smrtící.

  • ja zas pochybuju ze kdyby byla, ze by v buildu nebyla

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit