Přejít na výpis diskuzí
Square Enix prezentuje možnosti DirectX 12 a svého enginu na videu s plačící čarodějnicí
1.5.2015 | Adam Homola
82 příspěvků
-
http://img.gawkerassets.com/img/18itmrjn41g0gjpg/original.jpg
Realtime na PC... -
Dnes už to není věc, nad kterou je rozumné "pohonit", ksichty už jsou delší dobu na vysoké úrovni. Často je to spíš o optimalizaci a pozici polygonů. Není problém udělat high-poly mesh. Což nevím proč neudělali v tech demu. Pokud by to ten jejich 100x rychlejší DX12 nezvládl tak o něm pěkně kecají. *1*
-
myslite, ze kazdy jeho vlas byl taky vykreslovan samostatne?
-
do 6 hodin? jsi naivni.. do 2.. max :D
-
mužský ksicht je vždy snazší udělat realističtějším jako jemný ženský kde není možné se až v takové míře opřít o textury. Slabota to neni ale k realismu to má daleko, to ano.
-
když slo srovnám s xichtama v Crysis 2, tak docela slabota
https://loopyrants.files.wordpress.com/2013/03/k2ofuh2.jpg -
Já mu rozuměl *15*
-
no tak si je nasaď kravičko *3*
-
A někteří by se raději neměli ani vyjadřovat *1*
-
Tam jde o to, že i kdyby šlo zapojit 20 grafik, tak nikdy pod directories 11 nedosáhnou ani čtvrtinové kvality co je na tom videu.
-
Pěkný, takhle ve square enix brečí vždy, když se dozví výsledky prodejů.
Jinak, kdy začnete mazat PC trolly? -
na zpotvořeniny typu imho,wtf,lol,omg atd nereaguju, bud se nauc psat normalne, nebo se pak nediv ze ti nikdo nerozumi.
-
nejspíš nejsi seznámen s významem zkraty "imho", že? znamená to "MŮJ skromný názor" tak jaká globalizace ty gumídku *7*
navíc sem nepsal nic o realističnosti ani fyzice.. -
jestli chces skutecne propracovanou a realisticky podanou hratelnost tak bez ven na piskoviste a placej si bábovičky. Fyzika pisku v botech je pak neskutecna, a srazka se psim lejnem ti tu hratelnost neskutecne osvezi.
PS: hratelnost je pro každého individualni, proste nekoho to bavi nekoho ne, globalizace tohohle problemu je o nicem. -
Což o to. Mám, ale ty by mi koupili možná tak 486ku a byl bych rád. Takže co si nevydělám, tak nemám *13* . Hold každej není Leonardo Dicaprio s bambilionama na účtě.
-
ten pocit hmotnosti je imo lehke naprogramovat, jen zmeniš nejakou hodnotu jak rychle se postava muže pohybovat, skakat a pod. v nekterých starších hrách tohle bylo, napr. mount and blade. ale je to spíš dane tím že tvurci na to bud kašlou nebo naopak chtejí docílit rychlejší hratelnost a proto defakto hraješ za králika (ktery dokaže hopsat a rychle behat po bojišti).
taky když se podívaš na prezentaci cryenginu tak uvidíš že ten engine umí fyziku poradne - druha vec je jestli to pak daji i do hry -
Jsem myslel ze jsem si nenasadil bryle. Mokra cervena skvrna.
-
Ta holka place,ze takhle nebude vypadat gta6 nebo co?
-
Co z toho že zvládájí baziliony polygonů, když hratelnost zůstane na stejný srajdovní (imho) úrovni.. Takže za mě zůstavájí oblíbené DX9 (vyšlo na ně, pro mě, nejvíc top her) :P
-
A co jako,i kdyby xbox sel cestou her pro deti,jako nintendo,tak kazdy system jsi jde svoji cestou,na vyvoj her to nema vliv!Kazda firma se rozhoduje sama na co hra vyjde a jakou bude mit grafiku.Kdyz budou chtit udelat hru jen pro pc,tak ji udelaj pro pc.