Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kravicka
    Jsem myslel ze jsem si nenasadil bryle. Mokra cervena skvrna.
    • no tak si je nasaď kravičko *3*
  • i am impressed. ale tohle využijí spíš filmove hry, ktere budou ješte o stupen filmovejší. tam kde budou na scene stovky postav nebo objektu takovyhle blbinky rešit nebudou
  • C-BEAM
    tak zrovna toto demo není něco co by mě posadilo na zadek a ten pláč mělo být jako co proboha? ale DX12 bude skutečně možná i největší skok pro DX vůbec v celé své historii. Konečně se začne adekvátním způsobem zapojovat i procesor a grafikům to v mnohém rozváže ruce i když zároven přidá kopec práce navíc :)
  • Což o to hezky se na to kouká to jo, ale 4 zapojené grafiky mě pobavili přece jen o něco víc. To mohli rovnou použít superpočítač z NASA a chlubit se hezkou grafikou :)
    • Tam jde o to, že i kdyby šlo zapojit 20 grafik, tak nikdy pod directories 11 nedosáhnou ani čtvrtinové kvality co je na tom videu.
  • Ta holka place,ze takhle nebude vypadat gta6 nebo co?
    • Hele běž radši zase psát recenze na stopátou variaci Angry Birds na Google Play jako kolegové Tvého věku, na tohle fórum ještě nemáš...
  • Jack1947
    Tomu řikám pecka - DX12 přinese realistický pláč a slzy. To se ještě ani neví jestli to tak bude vůbec fungovat *8* *7* , njn každá generace DX má své minule to byla tesselace dneska... *12*

Já nevím ale asi jsem naivně čekal něco trochu více než realisticky vykrselenej nářek...
  • 4 Titanky pro realisticke detaily jedne postavy, verne stiny a dobre nasviceni. to ma byt msg "zapomente na DX12" pokud nemate 10 GTX Titan na celou hru?"
    ja mam tak 70% jedne Titanky :)
    • omg engine pro hry co se budou hrat za X let to už výkon 4 titan GK bude mnít pomalu i integrovaná grafika jako chápeš, že je to prezentace toho jak hry budou vypadat za pá let? Jo no na konzolích těžko ty se evidentně vydali jiným směrem, směrem low cost HW PS5 si v roce 2020 stáhneš jako aplikaci do telefonu a hry budeš kupovat na Apple storu*1* *3*
      • Asharak
        Stejně je to jen placebo, přední je že si šéf nVidie zase pohonil nad dalším záběrem 4 SLI titánů, které uvidí všichni ostatní.
  • Fajn - praktické využití - nula...
    • Stejne jako konzole. *14*
      • ty jsou dost dobře použitelný na ždímaní peněz z hejlů
  • njn, na PC lidi raději čumí na hezké obrázky, na konzolích se hrají dobré hry...
    • pobavils ty 30% fps
      • Klidně v 30fps ale mnohem zábavnější hry než ty rádoby intelektuální blitky na PC...
  • ten pokrok... kde se to zastaví?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit