Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sakra, sakra, sakra, uz neeeeeeee. Samozrejme to byla reakce na Robotrona=) Klidne to smaznete =)
  • a kdo reaguje jako vy je netolerantní ubozak???? Prosím vzpamatujte se a nechte ty tzv hloupe fantasty zit svoje zivoty
  • Tak co reagujete? Kdyz to sem nepatri? Jako ze nepatri? Presto odpovim. Kdo veri v neco, co neexistuje, je vzdycky ignorant. Blazen, snilek, fantasta, co se nedokaze srovnat s realitou...
  • v Sarifu jsou sice vsichni umyvaci oken cerni, zaroven je ale cerna i vetsina jejich dalsich zamestnancu, kteri se po chodbach promenaduji v oblecich. vzhledem k tomu, ze se hra odehrava v Denveru, mi to prijde docela presny. nerikam, ze rada her je xenofobni az to boli, ale Deus Ex je spis presny opak.
  • Zaslepen jsi pouze ty synu. Ale to nevadí neboť náš pán nás miluje všechny bez rozdílu.
  • Mno nevím, ale obviňovat někoho, kdo věří, že je blázen, je poněkud zarážející. A navíc vííra v boha nemusí hned znamenat víru v náboženství, tak se uklidněte, toto je portál o hrách
  • Třeba neví že neexistuje a proto existuje....on je toho schopnej, pozor na to.
  • ales.smutny
    Já jo, ale celkem zklamání, vyštrachal jsem většinu z nich díky své vrozené zvědavosti a procházení všeho...:)
  • Koupil si od ni nekdo nekdy ty informace? :D
  • Pritom ten hipik dela hre velkou sluzbu, protoze vetsina lidi s tvurci a hrou po takovem prohlaseni sympatizuje a o to vic se o ni bude zajimat a chtit si ji zahrat :)
  • To teda vi, co cini. V tu zlou, hasterivou a urazlivou bytost popsanou ve starem zakone a koranu muze v dnesni dobe verit jen hloupej, omezenej a nebo zaslepenej clovek a nebo blazen ;) (bohuzel je jich stale dost...)
  • ales.smutny
    Přidal jsem video dovnitř článku.
  • Nejsem rasista a nesnášim rasismus, ale hledat ho za každou pí*ovinou mi přijde dost debilní. Nejhorší je, že většinou si toho příslušníci tý produktem údajně diskriminovaný menšiny vůbec nevšimnou a nijak je to nepohoršuje, ale stojí za tim nějakej vypatlanej hipík, kterej celej den nedělá nic jinýho, než že vyhledává tyhle případy.
  • Odpusť mu pane jeho nevědomost neboť on neví co činní.
  • Lawliet
    spiš mi to připada jako podobná snaha některých lidi tadyhle z česka jak se zviditelnit na "rasismu" vuči romům... "zastanci" lidských práv ve všech formách se najdou všude ..
  • miker17
    zase nějaký imbecil rozebírá všelijaké kraviny a snaží se na sebe upoutat pozornost
  • hru nemam ale tento kusok z deus-ex by som si pozrel o co ide a aky ma hlas atd. ak poznate video kde je pokec s Letitie poslite ho.
  • pan Buh hlavne neexistuje ;)
  • Nekdy mam pocit, jestli tyhle kauzy tak trochu nezapricinuji sami tvurci, aby se o hre jeste vic psalo, protoze v tomhle neexistuje negativni reklama. Ale asi ne :)
  • To je vždycky když je nějaká super hra...vždycky se najde blbeček co chce z nějakýho soudního procesu vydělat prachy...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit