Přejít na výpis diskuzí
Square Enix se brání - „Deus Ex: HR není rasistický“
2.9.2011 | Aleš Smutný
164 příspěvků
-
Robotron3: Ti co s nima nejsou "v kontaktu" si zase muzou udelat objektivnejsi nazor, nezaujaty konkretni zkusenosti. To taky neni na skodu...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jenom aby si ten názor nedělali podle toho jak se chovají před kamerou. Protože to jsou takový herecký výkony že by se nemuseli stydět ani v Národním divadle. Buhužel jim to lidi žerou. -
Když se to nechalo dojít tak daleko...
-
historicke zaznamy a ake? biblia? ezopove bajky maju lepsie ponaucenia. pozri sa niektori ludia potrebuju verit a nemozes im to brat lebo ty neveris v nic
-
Kdyby jsi tu žil, tak by sis ty "burany" odpustil. To, co tu den co den romové provádí, se už prostě nedá dál snášet. A jediný, co tu vláda řeší, je aby jim náhodou nebylo ubližováno.
-
http://www.youtube.com/watch?v=tO6CFSosqKE
-
Nic z toho co si řekl ale nedává právo buranům vzít si do ruky dlažební kostky a začít je házet nějakym směrem, kde se domnívaj, že žijou ne-češi *3* . Jinak vyrůstal jsem na severu čech a v Rumburku mám chalupu, kde trávim dost času a znám tam dost lidí.
-
dakujem
-
*národ)))
-
Stejný metr? A proto řvou rozjařený davy "Čechy Čechům" nebo "Nic než nádor"? *15*
-
mluvis jako multikulti humanista nebo populista desnej :) myslim si ze kdybys tam zil stejne jako burani z vlady.. mluvil bys znacne jinak ;) tohle je proste nemoc vyspelejch narodu - snazit se za kazdou cenu videt vse co nejvic objektivne.... ale nekdy je to kontraproduktivni.. koukej k cemu to vede.. viz ten rumburk.. novy dvur.... dvoji metr je proste potreba ale ve smyslu tom ze neprizpusobivy by meli byt trestani prisneji - ne kvuli rasismu ze maj jinou barvu kuze ale proste za tu jejich mentalitu a za to co si dovoluji.. a i statistika mi da za pravdu..
-
a zadny vysvetleni proc tu postavu mluvi chlap.
-
Ale tak to je. Ještě jsem neslyšel, aby se jich zastával někdo, kdo je má za sousedy. A to bych přál, aspoň na týden každýmu pseudohumanistovi.
-
Ti co s nima nejsou "v kontaktu" si zase muzou udelat objektivnejsi nazor, nezaujaty konkretni zkusenosti. To taky neni na skodu...
-
On to není ani tak rasismus, jako spíš touha majoritní skupiny obyvatelstva, aby existoval stejný metr pro ně i pro minoritní etnika. Rasismus bují u naprosté menšiny obyvatel.
-
No právě, "my, co jsme s nima denně v kontaktu". Občas mi připadá, že se jich zastávají jen ti, co je nemají skoro na očích. To se mi to taky může se zápalem protestovat proti Izraelcům v Palestině, když žiju daleko v ČR. Na příklad. *3*
-
Víra pouze ukazuje cestu, nikoliv cíl.
-
Mně je fuk jak se jim řiká, to je jenom slovíčkaření a všichni víme, že v tom rasismus nespočívá..
-
ts ts, tohle asi nerozseknem.
navrhuji boží soud... rvačka na nože - kdo vyhraje má svatou pravdu, ať si myslí cokoliv -
To ano, ale my co jsme s nima denně v kontaktu ví svoje už dávno. Mám i kámoše cikány, nemám s tím problém když se chovají normálně. A i oni samy si říkají cikáni a nemají rádi označení róm.
-
Sachy jsou strasne rasisticky, cernej tahne az jako druhej.
Je to jasnym kulturnim dukazem xenofobie a rasizmu bilych, kteri se vybojne snazi podmanit etnika s tmavsi barvou pleti. Zvlast v dnesni dobe je vsichni terorizujeme uplne nejvic. *1* *1* *1*