Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já bych ty černochy ve hrách zakázal úplně a pak by bylo po rasismu.
  • janchor
    Nepřestává mě rmoutit, když se v takhle sluníčkovým odpoledni dočtu, kolik hráčů je zaslepeně xenofobních. Ach jo, děcka.
  • Amylee.Anderson
    Kdybych se tu měla upřímně vyjádřit, tak dostanu BAN na internet :D
  • calwin
    bol by som rád aby si nepoužíval rovnaké meno ktoré je už registrované... diks...
  • No tak víš co, když si k ní vezmeš hnědou košili... :) Je to iracionální výklad symbolů.
  • A ty myslis,ze tim ze jim budes nadavat,ze jsou omezenci a blbci jim ty oci otevres?Pokud tomu opravdu veris,tak jses jeste hloupejsi,nez ti kterym nadavas.
  • Jednak nechapu,proc ti lide ,kteri v neco veri tolik lezi v zaludku.A za druhe,pokud jsem neco nezaspal,tak jeste nikdo nikdy nedokazal potvrdit nebo vyvratit existenci boha.
    Ohanis se dukazy,ale sam zadny nemas.
    A vira v neco nadprirozeneho a nabozenstvi neni vzdy jedno a to same,jak tady uz nekdo psal.
  • Přesně jak píšeš. A k takovýmu tomu našemu domácímu "rasismu".. nenávist k cikánům není rasismus. Cikáni nejsou rasa.
  • Asi nějaká americká obdoba našeho zdomácnělého Romopitheca.
  • SA-reg
    Sakra tady se to rozjelo. Diskutuje se tady o Céčkách, Nejvyšším atd. Ojojoj.

Obvinění je samozřejmě snůška keců, podobně jako Sex-simulátor MAss Effect a Rape-simulátor Bulletstorm...
  • Podle me rasismus uz skoro neexistuje. To vsechno, co se za rasismus vydava, jsou jen socialni problemy, ktery se proste musej resit na urovni statu, politiky, vzdelani, zakonu a tak. Vsechno to rasismovani a mluveni o nem je uplne zbytecny z jakykoli strany. A uplne nejvic je to takova medialni hra, ktera ma rada, kdyz se furt neco deje...
  • Jen počkej až se nám tu přemnoží muslimové. Ti nás za pár generací přerostou. A pak budem my menšina, jenže asi bez práv. *4*
  • "Chceš li být v právu, staň se součástí menšiny."

Existuje rasismus a rasismus. Jedno, je šikana odlišných lidí, to druhé je zneužívání postu menšiny k sebe obohacení s odvoláním na rasismus. Kdyby jej menšiny nezneužívaly, uznával bych tento výraz. Teď to je podle mě ve většině případů jen trapný divadýlko.
  • Nevím proč do toho kua řadíš černochy?!! To je úplně jiná skupina lidí! Respektive 2 skupiny. 1 skupina maká a dělá jako všichni normální lidi a ta druhá, to je ten odpad co bere dávky a dělá bordel, většinou patří k nějakému gangu. Cikáni zas využíbají ústupků a podpory našeho státu. A taky se najdou takoví, co pracují a žijí normálním životem! To už pro mě nejsou cikáni, ale spoluobčané, se kterýma klidně zajdu na pivo.
    To samé u bílých, žlutých, modrých, zelených!!!! Nechápu, jak může někdo rozškatulkovávat lidi podle barvy pleti. JSI IDIOT! Když o tom nic nevíš, tak o tom nepiš.
  • Prosím, můžeš psát česky?
  • Spades
    Tak ale už... Co je ve světě? Násilí drogy rasismus a jiné svinstva, tak to taky chceme ve hrách!!! Jak se může hra tvářit reálně, když nemůže poukazovat na tabu témata?
  • dej si facku ty spratku jeden rasisticky
  • Fakt jsou uz vsichni trapni, vsude vidi rasismus, nasili, buzny... Boze, je potreba byrokratskym hnidopichum profackovat jejich oblicej *16*
  • Asi tak, já nevim na co by se vymlouvali kdyby nebyli tmavý.
  • Napr. krestanstvi verici vylozene nabada k tomu, ze musi svou viru sirit lidem dal, i kdyby se jim to nelibilo. Nechapu tedy, proc bych ja nemohl sirit to, k cemu jsem dospel po seznameni se s nabozenstvimi a virou, tedy ze buh neexistuje a vse je jen historicky desinpretovano a podrizeno lidem, kteri jsou k vire nuceni, aby byl snaze nastolen rad.
    Tohle ale v dnesni dobe uz vubec neplati, je potreba lidem prave otevrit oci, ne jim je zavirat virou. A kdyz k tomu mam prilezitost, tak co bych to nerek :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší