Přejít na výpis diskuzí
Square Enix se brání - „Deus Ex: HR není rasistický“
2.9.2011 | Aleš Smutný
164 příspěvků
-
Cool story games.tiscali.cz!
-
Nemuzu vyvratit co si vymyslis, ale muzu vyvratit viru v boha, protoze o nem jsou historicke zaznamy.
-
Co dodat... Rasismus je z obou stran, ale kazdopadne se mi strasne libi, kdyz cigan neco udela bilemu, oznami se to zpravou a hotovo, v obracenem pripade se to dozvidame jeste pul roku po cinu, jezdi se za ciganskejma rodinama natacetz reportaze, jak jsou na tom psychicky strasne, atd. Tak kdyz uz se to resi, tak oboustranne!
-
ja mozem verit v co chcem a nemozes tvrdit ze to neexistuje lebo to nemozes potvrdit ani vyvratit
-
Hlavně poslední dobou? S nimi jsou problémy odjakživa, jen se teprve teď média rozhoupala k tomu, aby o nich dělalo reportáže, i když se pořád bojí nazývat věci pravými jmény. Už označení Rom je nesmysl, nevím, proč by mělo být rasistické je nazývat cikány, koneckonců oni samy si mezi sebou tak říkají a v zahraničí se jim taky tak říká bez obalu i TV - v VB jim normálně říkají gypsies.
-
Kdyz budou cerny hrat za bily, tak se ten sachovej rasismus vyrovna :))
-
Jsou rasistický, protože první táhne bílý! A ještě horší je, když černý prohraje, to je pak oheň na střeše! *1*
-
O tom se ale muzes presvedcit. Kdyz neco neexistuje, tak v to muzes jen verit.
-
Ty asi nežiješ s cikánama co?
-
Samozřejmě souhlasim, ale to už řeší vláda. A jednotlivý přestupky řeší policie. Takže nevidim v tom rumburskym pochodu nic jinýho, než hledání záminky, aby si mohla banda buranů v nazi gearu zaházet pár kamenů po někom jiný barvy pleti..
-
To mi připomíná spor ohledně kocoura Mikše *1* ... Co se týče postavení černochů v USA/Kanadě stačí jedno slovo: Obama *1*
-
ta určitě existuje, to je realita z který jsme všichni vylezli, modleme se tedy k ...
-
Tak co kdy se konečně dozvíme že sou šachy rasistický ?:D
-
staci ked tym socialne slabsim nebudu vyplacat take penaze
-
No to je ale uplně jiný téma. Samozřejmě to, že se k nim hlavně poslední dobou pojej problémy je pravda, ale nevim, jestli je vhodný řešení po vzoru Rumburka a.k.a. vyhánění čerta ďáblem. Prostě dav buranů mi nahání větší strach než romové.
-
Ja vasi pi*u taky nikdy nevidel a verim, ze ji mate
-
Právě, mně celkové zastoupení etnických skupin ve hře přijde odpovídající dané vizi budoucnosti. Ale vím, co umí lidé udělat za šílené teorie:)
-
No jo obrácený rasismus tu jenom bují.
-
Ježiš vždyt cigáni a čenoši jsou ještě větší rasisti než bílí,už mě tyhle rasisticky kecy začínaj srát.Hlavně že jsou na sociálce a dělaj ho.no .
-
co je realita Neo?