Přejít na výpis diskuzí
Sraz čtenářů Games.cz v Arcade Aréně již 5. května!
26.4.2012 | Redakce Games.cz
152 příspěvků
-
Tak to bych netvrdil i HC komunita hraje MP (Sc II atd.)
-
Když někdo napíše LOL, povětšinou není moc chytrý. Nebo ty jsi nemyslel League of Legends?
-
To zni trochu jak Kadilaci a Dinosauri.
-
to ťažko, HC komunita je single a singleplayer, nejaké multi fičúr záležitost idú mimo ňu. Keb si tam hodil bombu, tak akurát pribudne štatistika, že pirátenie na konzole vzrástlo. *1*
-
Případně si mi do paměti vryla ještě jedna, u které bohužel nevím název, ale šlo o klasickou arkádu s možností výběru několika postav (tuším že dva chlapy a jedna ženská). Hra začíná unitř mrakodrapu/budovy a záhy se přesune do jungle. Kostíe nepřátele, sbíráte zbraně... Žádný scif-fi ani fantasy, odehráválo se to v současnosti a v solidní grafice. Safra, byla to pecka, ale takovejch her bylo asi spousta...
-
V podstate se da rict,ze kdyby na ten barak v tu dobu nekdo shodil bombu,tak vymre veskera hardcore herni komunita v CR... *2*
-
Ty největší tam ale nebude, jestli mi rozumíš *3*
-
Loni tam nebyl, ale letos něco přibylo, tak nevím
-
LOL to bude vela KO-KOTOV a CHUJOV po kope *12*
-
Když přijedu u koho z redakce můžu přespat?:)
-
Jsou v muzeu Sunset Raiders? Jestli jo, tak doarzím, abych zavzpomínal, kolik jsem do týhle hry narval pětikorun. Tenkrát na pouti u nás na malém městě... (nostalgický smajlík se slzou v oku)
-
To je docela lákavé:-DJenom kdyby nebyl další týden zápočtový:-D