Přejít na výpis diskuzí
Sraz čtenářů Games.cz v Arcade Aréně již 5. května!
26.4.2012 | Redakce Games.cz
152 příspěvků
-
A jeste me neco napadlo! I kdyz to si asi nemyslel :)
http://www.youtube.com/watch?v=fuvnZc5yr3s -
Nebo Land of Lore :)
-
Vsak to je jedine dobre, to snad ani nemoholo bejt zdravi prospesny! ;) Hodinku denne uplne idealni.
-
Jo tak to jo, ale doby, kdy jsem sednul k tomu ve 4 odpoledne, zkončil v 5 ráno a na 8 šel do školy, ty jsou nenávratně pryč:-D
-
Jj chápu, s tím časem už to taky není ono, ale min. na tu hoďku denně zatím ještě díkybohu zbylo.
-
Matne si vzpominam, ze neco takovyho jsem jednou kdysi videl. Jestli to nebylo neco s Dick Tracy, ale asi spis ne.
-
No sem rád, že se na Grawla někdo chytil. Přesně ja píšeš zvířata v kleci, bič, bazuka, kolínko blondýnce do ksichtu...áách to byla arkáda jak řemen. *1* Pravidelně si ji skrz MAME připomínám.
-
Já už jenom ta 2. "skupina":) Čas už není.
-
HC = u mne = Rozchodi stare hry na W7 aj bez GOGu, ktery se mu ty vali 25 let ve skrini na 5,25' disketach :)
-
Promiň, ale podle téhle definice může být HC hráč i člověk, co v životě nedojel žádnou hru, nikdy nic nehrál a jenom zkouší svou zdatnos v technických otázkách. Já bych tímpádem musel být ultrahardcore hráč:-D
-
To bych pak byl HC plejer i ja,coz nejsem ani nahodou...
-
A počítá se oboje? Patřim do obou skupin..ale to už asi neni HC, ale proste jen silenci. *1*
-
HC = u mňa napr. = Rozchodí staré hry na W7 aj bez GOGu.
-
Ej, druhá neuvěřitelná trefa do černýho. Na bič a bazuku si pamatuju velmi přesně! A na zvířata v klecích... Sunset Raiders, Cadillacs & Dinosaurs a Growl - pomohli jste mi zkompletovat tři nejsilnější arkádový zážitky mýho dětství.
-
Co je vlastně u tebe pojem HC? To bychom si měli prvně ujasnit? Člověk, co se upaří k smrti nebo člověk, co umí skutečně hry hrát,rozumí tomu a zná i něco z historie her atd?
-
Já si nemůžu vzpomenout na název automatu u nás na bazenu:)...takova gangsterka(kabaty,obleky,klobouky,tommyguny). Každej level byla jedna obrazovka na kterým bylo na tu dobu dost zničitelný prostředí(isometrický pohled) a bojovalo(střílelo) se jakoby v baru nebu u takovyho velkyho shodiště jako měl scarface.
Tím chce basník říci, že bych se na tu akci, když to pude, docela podíval, a třeba zjistil jestli ho tam nemaj nebo od někoho nezjistil jak se to jmenovalo. Každopádně akce super nápad. I když spiš bych se zůčastnil 2v2 než 1943:). -
Panebože, to je ono! Díky za info. Tuhle hru jsem fakt miloval. A v muzeu tahle hra je, nebo ne?
-
Chlape, to ťažko, jedine ak EVE online.
-
Vím, že to není ono, ale na popis trochu pasuje Grawl (na bič a bazuku nejde zapomenout). Do toho jsem jako malej parchant naházel dvojek.
-
http://www.youtube.com/watch?v=cZouU3CoSAg