Přejít na výpis diskuzí
Sraz čtenářů Games.cz v Arcade Aréně již 5. května!
26.4.2012 | Redakce Games.cz
152 příspěvků
-
Odulin: Huh, tak to vubec neznam. Kdybys na to prisel, napis. To bych chtel videt :)
-
To si piš, že zavzpomínám. Mlátičku s chlapečkem a holčičkou jsem bohužel nikdy nehrál...
-
Nahodou je to dobré :) Vystihuje to celou akci:) Otevře se jak redakce games a zaroven budou "otevřené" odl hry na automatech :)
-
Jj Robo3 máš recht 5 a 1. Tak si to Teo užij a zavzpomínej na staré klasiky;) No mimochodem já zas furt nemůžu vzpomenout na název mojí první automatovky, kterou bych opravdu stručně charakterizoval - chlapeček, holčička, na začátku les myslim, klasika beat'em up z leva do prava, měli v rukou možná nějaký kouzelný hůlky?:)) Je to fakt dlouho...
-
chtělo by to z akce video !!!!:p
-
:) Jjj. K nám do města, když jednou přijeli s maringotkou s automatama, tak nás to s bráchou tak vzalo, že sme babičce vybrali skleničku s drobnejma na volání. Jooo z toho měla tenkrát celá rodina obrovskou radost. *11* *15*
-
Tak koukám do FAQu na stránkách mame a klávesy jdou namapovat. Ideální.
-
Díky. Jakmile přijdu na ty klávesy, namapuje je na Xbox 360 Controller a orgie můžou začít!
-
Ona ta pamět obecně:)...každopadně dík za snahu třeba se někdy doberu k názvu. Už jsem tam jednou kvuli tomu i jel, ale už tam nebyl:(.A podle fotek ho nemaj tady...nesnáším když mi něco vrtá hlavou:).
-
Teo: Na to prides. Hlavni ale vedet, ze prasule se nahazujou 5tkou a hra se spousti 1ckou (myslim, uz sem na MAME hodne dlouho nehral, tak snad nekecam :)
-
Vesi: Jasný, tak tyhle doby jsou fakt pryč. :) U nás to ale ani takhle pořádně nešlo, poněvadž když tatík viděl, že k tomu v 16. hod zasednem, tak nejpozději v 17.30 přišla nepřemožitelná salva hlášek ať jdem běhat venku, škola, piáno a já nevim co apod. Dlouhý pařící šichty se odehrávaly hluboko v noci, když už všichni spali:)) Tenkrát jsem ho za to nenáviděl, dneska jsem za to rád.
Robo3: Jj, mně ta hoďka teď už taky přijde akorát. Může se to zdát málo, ale pravidelně to dá za 24 let nějakej 8760 hodin, což už není tak málo. *3* -
Super, funguje, děkuju mockrát. Udělal jsem chybu, že jsem ten soubor rozbalil. Ještě přijít na to, čím to ovládat *1*
-
"Games.cz OPEN"...to je opravdu kreativni nazev. jako kdyby byl vymyslen cestou dolu ze schodu hehe :PPPP.
-
safra. Vymazat z ty adresy ;
-
Teo: To ti tam urcite nejaky soubory chybej. Zkus stahnout tohle a nech to v zipu, jen zkopiruj do adresare s romkama.
http://planetemu.net/index.php?section=roms&dat=836&action=showrom&id=1310435 -
MAME? O tom jsem vůbec nevěděl. Už jsem si ho stáhnul a k němu i Growl.bin, ale při spuštění přes emulátor mi to hlásí chybu chybějícího ROMu. V čem je problém?
-
kde jsou ty casy, dnes uz ti mladi nemaj vubec na co vzpominat:-)))) GOLDEN AXE a DOUBLE DRAGON tyhle dve hry jsem miloval :-)))))). Jeste ted si pamatuju toho staryho pana s tim privesem jak vzdycky prijel spolecne s kolotocarema a odjizdel az dlouho po nich:-)))) Kolikrat ja dostal zaracha za pozdni prichody domu *1*
-
Ne ne, ja myslim, ze asi vim, co myslis, pokud to neni taky moje vzpominkova mystifikace. Bohuzel ta pamet na nazvy! :)
-
Hehe oblek a klobouky to splňuje:)....a ten dick tracy je i hodně blízko...jenže tamto byli takový arény a chodil si po nich víc nahoru dolů a slo to hrát ve dvou a mělo to takovou realnější grafiku, ale to už může bejt jen vzpomínková mystifikace mý imaginace:D.
-
robotron: a nemá floppy šachtu v PC!