Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 307čkou ze Zličína. Jsi tam tak za půl hodinky.
  • Amylee.Anderson
    Diky, ještě uvidim. Největší překážka je ta cesta, no. Vlakem do Prahy trefim, do Újezdu se dostat taky nebude takovej oříšek, někdo z toho hlaváku musí přece jít taky, ty ses nabídl, ale nejvíc mě děsí cesta zpět na nádraží :D
  • jojo, protoze ja bych tam rad byl. Jeeee ahoj jejdasku, to ses tyy...( chlap 190cm na 105kg kdo ví ) hmm. Pojd zaparime karáčo at se vyblnem. Treba pohoda. No ja to ma z ruky.
  • Není nad to se řádně projít *15*
  • ani nemluv ja kvuli automatum sesel malem na drahu zlocinu. Drobny mizely. Ale pak to bylo cely kilo babičce. Bracha me tenkrat seslehal snurou od remosky. Byl jsem pruhovanej jak zebra. Ted uz se tomu oba chlamem a ja mu dekuju, ze me zachranil pred zcestim, protoze tenkrat jsem fakt radil. *4*
    Jejdaskovi nevazne: Co je lepsi? Krast rodine penize z penezenky, nebo torrent? Nebo ma byt mladez idealne na suchu, at uz jde o jakoukoli umeleckou komoditu- knihy, hudba, film, drahe programy (bez kterych nebude rust pokud si je nestahne warez).....
  • Jojo jít ke kámošovi přes půl města a tam zjistit, že nikdo není doma *1*
  • Náházel sem jako malej miliony do Jail Break, přestože sem se nikdy nedostal přes první level.

http://www.youtube.com/watch?v=353gmevsVUU
  • Přesně tak. Ze starších sourozenců a rodičů jsem měl taky strach/respekt. Což je docela zajímavej fenomén, že pro nás autority něco znamenaly a nad ně nebylo. Dnešní maldí, mám takový pocit, považují za autority ty, co žádný autority neuznávají.
  • Trick2one: Já teda nevím, jakej jsi ročník, já jsem 85 a když se podívám, kolik mejch spolužáků ze střední má dítě, vychází to na 3 z 20. Jen podotýkám, že jsem chodil na stavárnu, kde byli samí kluci, což ale jaksi o ničem nevypovídá. Když mé mámě bylo tolik, co mě, už jsem byl 7 let na světě. Teď vejšce jsem chodil do ročníku, kde bylo naopak 15 holek, z nichž děti "už" mají dneska dvě. Statisticky se děti možná rodí, ale já je ve svým okolí rozhodně nevidím. Jak dřív byla cílem rodina, dneska je to práce. Tak trochu paradox.
  • Robotron3: Je to vec nazoru, nevim o tom ze bych si ja dovolil v 10 letech vyjit ze skoly a zapalit si *1* V keri a s kolickem, aby nesmrdely prsty to jo :-)))) A nevim taky o tom, ze bych nekde na internetu sikanoval druhe *1* A uz vubec si nepamatuju, ze bych jako maly o letnich prazdninach spal 1 noc doma a nebo pres den se doma ukazal. Spali jsme ve stanu kazdou noc, cele prazdniny...doma jsem se najedl a pak prisel na veceri a zas tradaaaaa. Dnesni nevidim na jedine zahrade stan. Mozna to vsude neni stejne co ja vim, ale casto cestuji mezi mnoha mesty a v lete opravdu na tech sidlistich nevidim nikoho....pusto a prazdno. Co ale vidim je......drsne repliky americkych cernych gangsteru se satkama a hrncema na hlave, kteri vidi sotva na spicku nosu, ale slovnik maji jak The Rock svaly *1*
    ----------------------------------------------
    Teo:
    nerekl bych, ze moc deti se nerodi. Stejne jako se nam stale rika, ze lide nemaji penize a moc se nestavi a kamkoli jedu vidim vyrustal desitky obrovskych hradu. Navic dnes plno "modernich" divek resi situaci tak, ze maji velmi zajisteneho pritele a aby nemusely tyto devcata pracovat delaji si deti kvuli materske. V cesku velmi popularni metoda zlatokopectvi
    *1* Problem vidim jinde, vetsinou oba rodice pracuji do noci, nebo se vraci v 5 nebo 6 vecer domu, pokud nedelaji v tovarne na smeny a na deti nemaji cas. Nejlepsi metodou jak je zabavit je koupit jim poradny pocitac, nakupovat spoustu her a zabav se sam.
  • smejki
    taky jsem v podcastu nějak neslyšel ty uvozovky kolem slova kreativita *1*
  • presne *1* *1* a nejlepsi bylo kdyz se nekdo ozval u tech zvonku dole u vchodu a neslo poznat jestli je to fotrik, nebo bracha, nebo von a nebo treba dokonce matinka *1* *1* Aby mi za chvilu neukapla slza z teho vzpominani *1* Co dokazou udelat automaty a jedna vyhlasena akce s GAMES *1* Dnes jsem si uvedomil, ze jsem nejak zestarnul *1*
  • Vypadá to tak. A taky mě napadlo, že svůj vliv bude mít skutečnost, že moc dětí se dneska zrovna nerodí...
  • janchor
    (od metra)
  • blixa
    Tohle se tezko planuje, ale budem se snazit tam zustat co nejdyl, dokud tam budou lidi..
  • Black_Hand
    autobus.
  • Tam asi metro nejezdí co? Hmmm *1*
  • Treba sou vsichni v tech nakupnich centrech, jak tam jsou nekteri od rana do vecera :)
  • No nevím. Před nějakými patnácti lety na vesnici, kde jsem bydlel, bylo každej den venku plno dětí, který jezdily na kole, prochzázely se, byly na hřišti, stavěly bunkry apod. A dneska když po té vesnici jdu, žádný děti na hřišti ani nikde jinde nevidím.
  • Odulin
    Jj mám podobný pocity. "dobry den je Tomík doma a sel by ven?" *1* Jj, tak to sedí. Jenže my se s bratrem oba styděli a vždycky dlouho řešili, kdo zaklepá a kdo bude řikat. Končilo to většinou tak, že jsem zaklepal a utek a bylo to na bráchovi. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit