Přejít na výpis diskuzí
Sraz čtenářů Games.cz v Arcade Aréně již 5. května!
26.4.2012 | Redakce Games.cz
152 příspěvků
-
treba novy hry.
-
a opilci ne? :P
-
Děkuji za objasnění :D
-
ty jsou standardní výbavou každé slušné společnosti.
-
ty woe *1* *1* *1* *1*
-
takze hodime par vet o zenskych a nejakych prasarnickach jo?? *1* *1* *1*
-
nejlepsi bylo kdyz si sel ke kamosovi pres pul mesta a von sel k tobe pres pul mesta akorat jinou cestou *1* Ani jeden jste se doma nezastihli a sli jste pryc *1* Je pravda, ze tohle mi az tak moc nechybi.....docela si lebedim ve vyuzivani mobilu, preci jen je to presne a pokud potrebuji neco duleziteho je to dobra vec. Parada kdyz jste 100 km daleko a mate chut na pivko doma zavolat a rict at vam ho da draha polovicka do lednice *1* *1* *1* Ale jinak facebook vubec nemam, telefon je fakt maximum, rad se s lidma setkavam a rad se s lidma bavim a kdyz vidim to vidim dnes.......no staci se podivat na ty holky dnesni mlady jak vypadaji *1* *1* hlavni ty spodni partie, ze by se dalo poznat u tech holek ze hodne vysedavaj u pc a facebooku? *1* v teto veci jsem rad, ze uz nejsem mladej, protoze ty zeny k 30tce vypadaji o dost lepe *1*
-
Myslim, ze ani jedno neni dobre.....krast penize z penezky rodine? *1* ja se i v 18 ptal mati jestli mi neda 10 korun kdyz me chybelo na cigara *1* Jak uz tu zanelo, respekt a autorita. Dnes to vubec neexistuje, je to dobu......deti se nebiji, americky styl......a potom vidime jak deti nemaji ani uctu ke svym rodicum. Ja kdyz udelal nejakou divocinu dostal sem po tlame a nenapadlo me nikomu volat *1* dnes date decku facku a nekdo vas uvidi a uz mate problemy se zakonem.....pak se ale vsichni divi ze ve skole decko dokaze napadnout ucitele, nebo ho zesmesnovat.......Dnes nemaji mladi respekt a autoritu, protoze vidi, ze nemusi, Jinak ohledne toho torrentu.......Myslim, ze mladez ma mnoho moznosti jak se vzdelavat......drahe programy? ano mozna tohle by mohlo byt nejakym zpusobem jinak vyreseno, avsak skoly maji spousty slev a moznosti pri vyuziti softwaru a pokud jsou zaci, kteri se chteji timto zabyvat maji na skole spoustu moznosti. Knihy, hudba, film? Vse se da ziskat legalne, knihy si mohou pucovat a hudbu kupovat, na film mohou do kina.....nauci se anglicky a jeste cist *1* a pokud nemaji na knihu, hudbu ci film? Maji moznost pri studiu vydelat penize.....ja co chtel musel jsem si tvrde vydrit, bud znamkama kdyz jsem byl mladsi a nebo brigadou. Nedivim se ze dnes je spousta mladych nezamestnanych a povaluji se......maminko dej mi tohle a tatinku co kdybych dostal tohle. Znam spousty mladych lidi, kteri od rodicu dostavali co chteli, dnes je jim 25 a od skonceni skoly nebyly v praci
-
smejki se vyzna :). zapomel jsi jeste na ruzne drogy :P.
-
Žádný strachy, umíme se bavit i o jinejch věcech, než jsou starý hry... :) Občas.. ;)
-
Rád bych přijel, ale trápí mne pocit, že bych si s redaktory/hráči neměl zas tak o čem povídat, jelikož nejsem stará škola a nezažil jsem ty časy.
-
Amylee: park před hlavákem plný opilců a vrahů. metalpieklo *1*
-
BH: Co to?
-
bude tam nejakej fanda warhammeru ze bych prijel taky *1*
-
tož je toto možné.......nik...
-
a kdo si nalípne na svetr cedulku s nickem? *1*
-
skoda ze nemuzu, bych se ti jako spravnej uchy. nabid. Skoro jedina kocena....gentlemansky. Tak hosi!
-
hej přesně. Jo.
-
nodyt jo *2*
-
sherwood? :)