Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak ja teda nevim. Asi dva roky jsem ucil na skole (zakladce, pred dvema lety asi) a tam mi prislo, ze prave hodne deti jakoze delaji veci uplne stejne, jako my kdysi, jen u toho jeste maji ten mobil a facebook. Ale to bylo na malym meste, skoro vesnici, i kdyz ne daleko u Prahy, tak nevim, treba je v tom rozdil. Stejne mi pride, ze bych to tak neprehanel, jak je ta dnesni mladez jina, a jake to byvalo u nas za mlada. Dyt to zase rikali ti starsi, kdyz my jsme byli mladsi... A podle me jsou lidi a deti a duchodci porad stejni, jen ta technika a zivotni uroven se meni :)
  • Jako bys mi mluvil z duše...
  • Presne tak, to bylo kouzlo na ktere porad vzpominam. Nejlepsi byly domluvy den predem, reklo se zitra vsichni ve 3 u obchudku a prislo se tam *1* Jak tu dnes nekdo psal, ze dnesi to taky resi z oci do oci. Nejsem si tim vubec jist, synove mych kolegu jsou vecne zavreni u facebooku a misto aby se sesli, vse si posilaji a resi pres facebook. A ted se vratim k tomu cos rikal ty, navstevy naslepo....nejvetsi parada *1* pamatuju si jak jsem na sidlisti obesel plno panelaku a postupne se sbirali lidi....dobry den je Tomík doma a sel by ven? *1* A najednou nas bylo treba 10 a slo se *1* Dnes je opravdu doba nekde jinde, mladi prasknou taskou, zapnou PC a vse vali pres socialni site, no pak se neni cemu divit, ze vetsina partneru se najde pres internet a nebo to slavne badoo *1* *1* Vidim to kdyz prijedu k rodicum, sidlite, ktere za meho mladi bylo plne decek o prazdninach...hral se fotbal, tenis, in.line hokej, basket....porad nejake turnaje s vesnicema, nebo okolnima sidlistema a dnes???? Pusto a praaaazdno....nikde nikdo, vsude klid, prazdno a nic se nedeje. Bojim se toho kam jednou cela civilizace dospeje.....minimalni osobni kontakty, pomluvy na socialnich siti, vecne boje a lzi mezi lidma.....takove to neco za neco, kolik mi za to das atd......aspon ze my mame na co jeste vzpominat *1*
  • 110 disket? Tomu říkám výkon. Ono na malejch městech a vesnicích je to asi přirozenější, že se za někým zastavíš, když máš cestu kolem. A když ten dotyčný zrovna nebyl doma, šlo se prostě o dům dál *5*
  • Odulin
    *
  • Odulin
    Jj hra za hru, tak to chodilo. Můj rekord v přenosu je.... 110 disket - MDK.:) Tu noc se stal malej zázrak...přečíst pak doma nešla jen jedna:) A s těma návštěvama naslepo si to trefil moc pěkně.;)
  • Black_Hand
    tak je mozne se tam stavit, ja jedu z vltavsky. a jak jsem rikal, rekni kudy dorazis do prahy a ja ti pomuzu najit nejlepsi cestu, pripadne osobne.
  • Amylee.Anderson
    Otázka na redakci: Jak dlouho tak hodláte zůstat se svými fanoušky?:D Resp. do kolika by se to mohlo max protáhnout.
    Otázka na lidi (ne že by redakce lidi nebyli :D): Pojede tam někdo od hlavního nádraží? Já se v Praze vůbec nevyznam...a ráda bych tam jela.
  • ked tak nad tym premyslam, je to uplne rovnake ako take Diablo, rozdiel je len v tom ze Diablo scrolluje *1*
  • A ted když jsem zkouknul to video celý, tak jsem zjistil, že jsem byl docela lama. Jsem se za ty drobný nedostal dál než za ulici:(. Chalange accepted:).Kisnu asi nenajdu, ale jednu romku do mame navíc si dát mě nezabije;).
  • No, nemam to teda zmapovany. Ale podle me dnesni skolaci to taky budou resit podobne, i z oci do oci. I kdyz maji ty moderni vymozenosti, co jsme my "starsi" nemeli.
    Teda to je hrozny, se takhle bavit, si pripadam jak nakej dedek, nebo Jejdasek :)
  • JASNE....TO JE ONO!!!!!! Chlape za tohle vytrhnutí trnu z hlavy u mě máš pivko jestli se někdy někde potkáme. Každopádně uznání, že jsi to vydoloval. Dík moc:).
  • Jo, kamarádství založené na "disketu za disketu" jsem taky zažil, ale já myslel komunikaci s lidma obecně, kdy se spousta věcí řešila v osobním kontaktu, ne přes telefon/net.
  • GlaDOS
    Podpisy bude rozdávat jejdásek, jindra a všichni různí trolové.
  • No nevim. U nas ve skole se kdysi praktikoalo hodne "neco", "za neco". A handrkovat se s lidma, nahraj mi tohle prosimte, tu hru bych moc chtel. Jo a co za to? Co mas? Ishar 2? Ses zblaznil, to ma kazdej... :)
  • Jo, jo, to byly časy, když ještě nebyly mobily. Návštěvy kamarádů "naslepo" a vůbec veškerá komunikace hezky z očí do očí. A šlo to.
  • Trol.internetovy
    Pokud by tam jel i Jindra, tak bych tam zašel určítě taky, vzdyt vyfotit si vyhynuleho primata se nevyskytne kazdy den! *15*
  • MickTheMage
    Dead Connection? http://youtu.be/_o5n8rhiwdw
  • Black_Hand
    to mam za to, ze delam injoky :).
  • Fotky a videa!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit