Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jasne budu tam ja uchata picha z Re-Play *11*
  • Ano.
  • Veskoslav
    Jo už jsem si to přečetl pořádně:)
  • MrSanta
    Scheiße, já mám pracovní víkend *9*
  • Wyder
    "Na závěr už jen jedno upozornění – Aréna Arcadehry.cz bude 5. května otevřena normálně pro všechny zájemce, kteří jsou ochotni zaplatit klasické vstupné, tedy 100 Kč. Jedinou výjimku budou mít všichni přispěvovatelé do našeho Donate programu, jejichž jména budou mít kluci z Arcadeher u vstupu k dispozici a budou je do Arény pouštět grátis."
  • Bude tam nejaka holka :DDD?
  • Veskoslav
    Tak Levískovi řeknu, že by měl trchu změnit styl. Pak mi tam dá polovina disktérů přes hubu, až zjistí můj nick:-D
  • na to nemaj koule...
  • LOOOL . *2*
  • Veskoslav
    Autobusem pražské MHD z konečné metra linky B - Zličín. Číslo linky je 307. Ze zastávky "Červený Újezd" (nikoliv "Č.Ú. U Náprstků") se vydáte směrem dolů, na křižovatce vpravo a stále po hlavní silnici přes náves dojdete až k odbočce na štěrkovou cestu vlevo. Po 100 metrech vejdete na hradní parkoviště a Arénu máte přímo před sebou.
  • Veskoslav
    Blbý dotaz. Budete to mít objednané? Jako zarezervované nebo to prostě bude "otevřené" i pro negames hráče a redaktory:-D Jen ať vím, co si mám přichystat, až mě budete psát na seznam hostů:-D
  • Já tam teda rozhodně nepojedu, ale jsem nesmírně zvědavej na reakce *1*
  • sleepless
    Soudě dle diskusí, spíš máme statut...dosti nelichotivý. Tak si to s náma klidně můžou přiject vyřídit :)
  • Amylee.Anderson
    Ty nejdeš? To pak ten sraz vůbec nemá smysl :D
  • Trol.diskuzni
    Jsem zvědavý, jestli se Jindřichovi konečně podaří nabalit Dejmilí.ZenDrsoňovou... Dejte o tom pak vědět, ultrahardkoráři gejmerští! *3*
  • Amylee.Anderson
    Mám stejný problém :D
  • Přiznám se, že vám vůbec nezávidím, protože ať chcete nebo ne, máte u většiny čtenářů tak trochu status celebrit a v komunikaci se pak mísí s ostych s pochlebováním. Ale jestli bude dost piva, tak zábrany určitě padnou rychle.... *1*
  • Veskoslav
    Vím, že to bude znít blbě, ale mohl by někdo z redakce dát trošičku podrobnější návod, jak se dostat z Hlaváku tam k Vám (nejsem žádný antitalent, jenom bych nehtěl špatně přijet no:))
  • jo tohle me napadlo jako prvni - pokud by se tam zjevili tihle borci, tak bych se snad i vydal - takova sestava to se nevidi nazivo kazdy den :))
  • sleepless
    Muzeme se bavit treba o pocasi, to je vecne tema :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit