-
Jedinej rozdíl, kterej tam vidím, je v tom, že PS3 používá nějakej způsob digitálního zosření. Ale nemá to nic společnýho s mírou detailů, ta je snad naprosto totožná. Každopádně to na obou konzolích vypadá vcelku odpudivě, především absence AA. Takhle zubatý okraje jsem už hodně dlouho nevyděl, a to AA prakticky nezapínám a když už, tak jen minimální. A vycházím z toho odkazu od Mechwarriora. Na těch zmenšeninách tady je prd poznat.
-
kedysi by si ľudia na takéto rozdiely v kvalite textúr stažovali (nehovoriac o aliasingu) a dožadovali by sa náprav, lenže dnes (ako vidieť) sú ľudia natoľko navyknutí na zkryplenú grafiku konzol, že nevidia problém ani v textúrach mnohy v menšom rozlišení ako v hrách z pred roku 2000.
-
Teda tak propastné rozdíly sem snad nikdy v životě neviděl...!!! *1* *1* ,,je v tom howno rozdíl... co to řešíte...,,
-
mas pravdu
-
PS3 má jasně vyšší dynamický rozsah(lépe zobrazuje škálu od nejtmavšího po nejsvětlejší bod). Ale jinak mě udivuje, že tyhle porovnání ještě někdo dělá. Nezáleží na konzoli, ale na tom, jak moc tvůrci dokázali hru přizpůsobit té dané konzoli. Tyhle porovnání jsou o hovně.
-
no nevím jak tobě ale mě se zdaji horší textury na X-box ..soudě podle rukavu řidiče ..teda zaleží co je podle tebe horší
EDIT:jinak třeba sedačka horší na PS3 .. :D -
PS3 jasně horší textury ! ( sedadla řidiče i když to je taková drobnost :D ) .. no a pak mi přišlo že na Xbox udělali lepší efekty (smoke ..)
BTW: stejně to budu hrát na PC , protože konzolová éra končí s nástupem BF3 ;) -
Včera zrovna jsem myslím na GAMES.cz četl že aby jsi to mohl hrát i s tím fixem, tak musíš mít nejnovější ovladače grafiky, tak zkus stáhnout a pak uvidíš *4* . Teda pokud ti to blbne na PC a né na konzoli...
-
stiahol som to akurat a to doskakovanie textur ma fakt sere ked to neopravia skoro sa to neoplati ani kupovat. a to som si aj nahodil ten "fix".
-
vytajte na našom dvadsiatom zasadnutí pixelhuntrov... to sa snažíte vyvolať týmto článkom další flame?
-
v bazarovom nakupe to je tak - 90% konzolove hry a 10% pc, to mas pravdu ;)
-
No co bych k tomu řekl... PC verze bude nejspíš stejně vypadat nejlépe. Ale hra i na 6 let starých konzolích vypadá pěkně (alespon zdánlivě). *4*
-
zajimalo by me v jakym 3d rozliseni se to renderuje.. ty modely jak na ps3/xbox jsou brutalne zubaty to sem uz hodne dlouho nevidel
textury na xboxu prumer a na PS3 sou hnusne rozplzly (celo ridice - vrasky/vlasy) -
chce to trochu menšie obrázky, skoro sa mi nevmestili do obrazovky ...
ale vážne, screeny : http://www.nowgamer.com/news/1078812/rage_hd_screenshot_comparison_ps3_vs_xbox_360.html rozdiely sú vidítelné hlavne v kvalite textúr. Už dávno som písal, že od megatexture netreba očakávať žiadne zázraky a iba sa to potvrdilo.
ps: porovnajte obrázky 11 a 12 (povrch pod buginou). -
jo a jinak hlasuji pro xko, jako pcckar, ale ta textura na sedacce u toho tretiho je na ps3 otresna ( a pritom mam pro playstation z nostalgie slabost). ty prvni dva jsou neprukazne, druhy kvuli kouri
-
to se muze ptat jak chce, ale pokud v tom nebude steam, tak to je neprukazny, protoze znam hodne lidi, co uz jinde nenakupuji a pak dalsi skupinu, co kupuji pouze ze zahranici *1* takze jediny relevantni pruzkum je podle podilu komunity, ne platicich v cr (jelikoz to je cr magazin), co jsou ochotny platit predrazeny ceny.. cest vyjimkam, co si to za praci navic zaslouzi (to koupeni v cr)
-
nie, to som nepovedal, ale urcite bude recenzia, idealne vsetkych 3ch systemov a tam by sa presne tieto obrazky mali objavit, toto je zbytocna nadpraca
-
to ze kupim hru v anglicku za 50% z ceny neznamena ze si nezasluzim svoje novinky :D
-
Tento portál se jmenuje Games.cz a tudíž se zaměřuje na hry jako takové. Nebo mi snad chceš říct, že hry na konzole nejsou hry a proto by se o nich zde nemělo psát?
-
Tak za mě určitě nezaujatě 1. obrázek xbox=ps3, 2. ps3 a 3. xbox :D.