Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kubi-wan
    Nojo.... vždycky si smutně povzdychnu, když si uvědomim, že z legendárních Ravenů se stali jen "pomahači s Call of Duty"... je jich na tohle přicmrndávání ohromná škoda.
    • Aho, Heretic 3 prosím
      • Yes Yes Yes... a Hexen 3 a jsem v raji :D :D
  • Aneb jak se bude nové CoD prodávat jen díky možnosti znovu si zahrát vylepšený Modern Warfare :) Ale jo, já se těším. *4*
  • No já nevím, já až tak propastný rozdíl teda nevidím. Původní hra vypadá výborně i dnes a tento remástr mě přijde jako úplně zbytečný.
    • Nepovedal by som.
      Proste nieco ako cs. Uspesna multiplayerova hra v novom kabate, a rozdiel tam je znacny.
      • Jenže u CS je to fakt poznat, už dvakrát ho vlastně remastrovali (klasik, 1.6 a teď CS:GO), ale tam ty změny byly opravdu markantní a znatelné, tady o tom z obrázků a videí opravdu pochybuju.
        • Nevynechal si source?
          Praveze ja som to nehral snad 10 rokov a zmeny su minimalne.
          Hej graficky markantni, nove cesticky, ulicky, schody atd. Nuke vyzera bozsky ovela prirodzenejsie ako jadrova elektraren ale kostra je navlas rovnaka.
          Nabalili nato nejake skiny, spectator mod s wallhackom a trajektoriou granatov a pod kozmeticke zmeny.
          Myslim ze uplne dobodky rovnako by mohol byt prerobeny mw. Proste zapnes to a hned hras aj poslepiacky mapy ktore si hraval predtym.
          Cele to akurat vyzera uveritelnejsie plus je to okorenene o nove prvky.

Ale nato sa az tak netesim lebo viem ze to bude to iste. Tak ako aj cs, je to krajsie modernejsie ale vo svojej podstate uplne to iste co pred rokmi.

Zato som zvedavy co spravia s iw a ci zapoja gravitaciu, skafandre a rozne ine prvky do online
  • Co si budeme říkat, asi nejlepší FPS historie.
    • Ten byl slabší.
  • hele, ono by to pravděpodobně šlo pro ty co touží jen po tom remasteru. Pokuď by jak Remaster, tak Infinite Warfare měli vlastní klíče, tak stačí koupit special edici, nechat si klíč od MW: R a IW prodat v nějakém bazaru a máte aspoň větší část peněz za nepotřebný titul zpět
    • Ja sa naopak tesim na iw. Remaster nema cim prekvapit.
      Zato iw by mohla byt pecka.
      Kludne aj mp suboje na vesmirnych zakladniach prelety v skafandroch, manik by pri bombovisku odpalil naloz na plasti stanice, vsetkych by to vycuclo do vesmiru a podobne hratky v novom prostredi

Kazdy pcuje.
      • FPS přímo ve vesmíru zní jako něco originálního, ano, pravděpodobně to bude zábava, ale co nového krom vzdálených tapet se na gameplayi opravdu změní?
        • Viem si predstavit zabavne zmeny, hovorilo sa o planetach kde je silne slnecne ziarenie atd.
          Napr zacne svitat, ziarenie zacne spalovat a budes sa musiet rychlo presunut do interierov.
          Snd na vesmirnej stanici, mozne prelety v skafandroch, ako bolo vidiet v traileri, pritiahnes ho sundas mu masku udusi sa.

Mohlo by vzniknut tolko zabavnych novych prvkov, dufam zero to nezostane len pri tapete
          • Ale prosímte za tím stojí prace.... a to nikdo dělat nebude.
  • kdyby tak udělaly remaster MoHAA. Nechali hratelnost a děj a poladili grafiku a fyziku. A hned je nová hra na světě.
  • A bude tam taky nějaký destrukční model nebo se budou hráči krýt za neprůstřelnými papírovými krabicemi jako v roce 2007? *5*
  • Inquisitor
    Už jenom čekám kdy začnou remastery remasterů.
    • Draken69CZ
      Ty přijdou společně s PS4+/4K *3*
  • Jen to potvrzuje, ze od Crysis 1 se vyvoj zastavil. Nejaky rozdil tam je, ale je to 9 let!
    • Tomu nerozumím. Co má společného remasterování jednoho dílu z roku 2007 s vývojem?
      • Zřejmě to byl zbytečný komentář, ale pravé na tom remasteru jde dobře vidět, kam jsme se posunuli. Jinak to samozřejmě platí celkové pro všechny hry.
  • A stejne me to laka vic nez si zahrat nektery z novych dilu :D
    • Rovnako.

Aw mi moc nesedel a aj multiplayerove mapy boli smiešne. Exo vojaci v nejakom aquaparku alebo rezorte pri mori.
      Vesmírne prostredie sa mi tam a kulisy môžu byť nádherné

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit