Přejít na výpis diskuzí
Stáhněte si komiksy a další bonusové materiály k Alan Wake
30.12.2013 | Aleš Smutný
42 příspěvků
-
Gog verze tyto bonusy nemá.
-
Nejlepsi bylo kdyz ti pak dosli. Urcite to neni cistokrevny horor ale zabavne to bylo a obcas se clovek i bal. Diky paradni atmosfere a taky zvukum a hudebnimu doprovodu pak jeste doporucim miniserii ktera byla zdarma. Ma asi hodinu je hrana ale rekl bych ze celkem dobre. ( Predtim nez ten spisovatel prijede do toho mesta http://www.imdb.com/title/tt1670375/?ref_=fn_al_tt_1. I treba kdo jeste nevidel.
-
Záleží co čekáš, jestli hororovku tak nedoporučuju.
Příběh a animace mezi akčníma pasážema jsou vcelku slušný, ale strašidelný moc ne. Akční části jsou podprůměrný a soubojový systém kdy každých pár vteřin láduješ do baterky nový baterie mi přišel hodně divnej. -
Tak jsem koupil tu Franchise edici i spolu s American Nightmare. Mám za sebou jenom začátek a prvních pár zabitých. Chybu jsem určitě neudělal, příběh se zatím odehrává moc pěkně, jenom možná trochu moc střílení. V takovém typu her bych ho uvítal míň než víc. Ale jedu to ted' strašně, atmosféra z toho stříká na všechny strany, takže díky za doporučení *4*
-
Pribeh me bavil ale debilni soubojovej system s baterkou mi prisel tak pitomej ze jsem to kvuli tomu proste nedohral.
-
Když skončil Level pod Burdou, tak jsem si šel symbolicky koupit poslední číslo, i když jsem si ho jinak v životě nekoupil. Přiloženou hru jsem neplánoval hrát, poněvadž horory opravdu nemusím.
Jednou jsem si chtěl zahrát Tomb Raider, díval jsem se, jestli je někde v akci. Protože nebyl, tak jsem přeci jen vytáhl DVD Alan Wake, přílohu posledního Levelu pod Burdou a nainstaloval. Příběh byl tak výborný, že jsem se hrou nesekl po první hodině, ale když jsem mohl, tak jsem hrál - stejně jako knížky čtu na 1 - 3 zátahy, protože mne zajímá příběh.
Právě když jsem dohrál hru (DLC), narazil jsem na internetu na informace o těchto bonusových materiálech - vyšly akorát. -
Neboj, kluci to hrali i po vydani a testovali docela vydatne. Ten sandbox zkouseli taky docela dlouho, proto se taky rozhodli ho radeji neudelat.
-
Zakončení je v základní hře bez DLC řekl bych naprosto normální. DLC maj sloužit jako překlenutí mezi AW a AW2, což bylo po dohrání obou DLC docela dost cítit a ještě víc po dohrání AW:AN. Gameplay je do jistý míry repetetivní, jedinou změnou je stupňování obtížnosti a sem tam nějaká pasáž bez možnosti se bránit. Normálně by mě to u ostatních her štvalo, ale tady je tak hutná atmosféra (navíc na nightmare je to už docela dost výzva), že jsem to ani nevnímal. Ještě "horší" je to u American Nightmare. Tam je těžká recyklace hratelnosti, což bez spoilerů nemůžu prozradit, ale zase je to zajímavý po příběhový stránce. Záleží, jak to kdo bude vnímat. Mně souboje nevadily, byly svižný, hezky rozanimovaný a inteligence nepřátel na hodně slušný úrovni. Žádný tupý nabíhání, jakmile jich bylo víc, okamžitě se snažili hráče obklíčit. S tím prvotním konceptem si nejsem zrovna jistej. Právě napětí a slušnej spád hry (ale při nějakých 12 - 15 hodinách herní doby) mě odpoutalo od repetetivnosti nepřátel. V otevřeným světě, nevim nevim. Remedy nemá stovky zaměstnanců a náročnost hry by tím strašně vzrostla. Co když hráč udělá tohle, co když se vydá tam a tohle bude ignorovat... Zajistit, aby se tam pořád něco dělo a nemusel bloumat prázdnou (i když krásnou) krajinou, to je dost šílenej úkol. A taky důvod, proč od toho nakonec upustili. Nebyli schopný narvat tak velkou mapu tolika činnostma a víc se zaměřili na příběh. Třeba ve Falloutu:NV než jsem dohrál hlavní příběhovou linii, tak jsem pomalu zapomněl, jak začala, protože jsem mezitím dělal desítky vedlejších questů atd. Já jsem rád, že to dopadlo tak, jak to dopadlo. Bez legrace sedí tahle hra na předních příčkách mýho žebříčku nej titulů, co jsem kdy hrál.
-
Naprostý souhlas, zklamání roku.
-
Ve slevě to určitě ber. Atmosféru má Alan skvělou, stejně tak i příběh chytne. Bohužel je ze hry cítit repetetivnost. Hratelnost netvoří zrovna silnou stránku a zakončení je až nepěkně roztaháno po ne příliš kvalitních DLCčkách. Prostě hra mohla být lepší, kdyby se autoři drželi prvotního konceptu. Ale jak se říká, kdyby byly v řiti ryby.
-
Na chléb místo medu, mažu si hnis z vředu.
-
Dle minusu, nebude sam... *3* Kazdopadne od toho demokracie je a vicemene i debaty tady a jinde. Clovek vyjdari svuj nazor a bude radne ominuskovan. (lepsi toto nez na Euroga(y)meru o banovan. Co jsem zde cetl).
Hele, on ale ma i trochu pravdu nejen tady i jinde sem videl... jak si psal a nebylo to hezke. Celkem urazlive na nektere (redakci)...
Styl je preci jenom v celku dulezity. -
A co se ti na něm nezdá?
Remedy si nasralo do huby. Já těm jejím plkům věřil a hru sem měl day-one. Nedostáli svejm slibůb a já jsem nasranej - zároveň však nechci aby se tak nespálili i ostatní, pokud se ti můj přístup nelíbí, tak mi polib p*del. -
Nejde o to aky mas nazor, ale styl akym ho prezentujes.
-
Samozřejmě že je špatná podle MĚ. Prezentuju tady snad názor někoho jiného? :D
Ano nesednulo mi to - to je nějakej problém? Prostě na mě nereaguj a ber to jako MŮJ názor, ne? Proč se tu všichni tak rozčilujete? :) Já to rozhodně jako nějakou obecnou pravdu neberu. Akorát to nejste schopní pochopit, tak vám jde pěna od huby a házíte jeden mínus za druhým :D
Menší OT:
Docela by mě zajímala nějaká procentuální hodnota slovenských návštěvníků na českých serverech a naopak. -
Nesnaz sa svoj nazor brat ako obecnu pravdu.. Ta hra je zla podla TEBA. Ostatni tu hru asi povazuju za dostatocne kvalitnu. Ty tu nie si v ulohe nejakeho super narocneho a skveleho kritika, ktory jediny dokaze rozlisovat co je zle a co je dobre...Aj ostatni maju prisne naroky lenze im tento styl sadol. Tebe nie. Bodka
-
Tak s tím že zde budu nepochopen tak nějak počítám...
Prostě nemám nízký nároky a za to jsem tady mínusován, já se s tím žít naučím... -
jak?
-
Chytrej oproti ostatním TPS a atmosféru jsem myslel celkovou. Prostředí, právě ty stanice a show v telce, rukopisy.
-
Barry ? Ten byl v pohode, jeho osud byl celkem nic moc viz DLC... Nuze budes zde nepochopen.
Nabizela by se tedy otazka jaky pribeh by se podle tebe "lepe ujal" me prisel celkem zajimavy... mohlo to byt mnohem, mnohem horsi kdyz uz jsme u toho.