Přejít na výpis diskuzí
Stáhněte si komiksy a další bonusové materiály k Alan Wake
30.12.2013 | Aleš Smutný
42 příspěvků
-
Co pro tebe zklamani nebylo... , nebyl to klasicky Horror ... kazdopadne bych to tak neztrhal a jo port stal celkem za kulove to jo no. Takze jestli se jedna o to ( i kdyz napsal jako ).
Me se naopak libilo ze i po Max Payne dokazali ze si umi poradit, s netradicne pojatym hororem... snad jedine ale cilene nic moc odboceni- American Nightmare ale to byla spius takova arkada. Nazory ma kazdy jinej ale ze by to bylo uplne zklamani to fakt ne. Mouchy tam byli to jo, zklamani byli i jine hry si myslim. (Pro me aspon). -
Alan Wake pro mě byl jedno z největších zklamání minulé generace.
V remedy si asi mysleli že styl copy-paste kterej jim tak dobře vycházel u Maxe Payna půjde aplikovat i na jiný žánr a tady se dost spálili, tam kde u Maxe 1 a 2 svého času byl každý skok s bullet timem něco nevídaného, tak u Alana mě z toho posviť/vystřel po dvou kapitolách málem začalo hrabat...
Navíc atmosféra byla úplně v čudu - hlavně v úvodu, kterej by každej schopnej vývojář podal pěkně pomaloučku a opatrně aby se pěkně zhoustnul vzduch a napínal hráče - ale to Remedy ne, vylezete z auta a prakticky hned je u vás bubák. Vadilo mi i jejich chování - když jste běželi, tak vám byl pořád za prdelí, ale jakmile jsem se zastavil, tak on jakoby si řekl, že teda taky přestane běžet a nechá si odstup...
Pak musím zmínit nechutnej tearing, kterej bych chápal u multiplatformu jako nějakej problém s portem, ale ne u svého času exkluzivního titulu (by mě zajímalo jestli to v Remedy vůbec někdo aspoň hrál, když byli schopní vypustit něco tak neodladěnýho a určenýho tehdy pro JEDNU platformu, která navíc je v architektuře velmi podobná PC).
Měli vyzkoušet ten plánovanej sandbox. I kdyby se jim to třeba úplně nepovedlo, tak bych aspoň uznal že se pokusili o něco jinýho, než tenhle nedonošenej Silent Hill.
Red Seeds Profile asi zůstane jen jeden...
Takže mě samozřejmě ani ten komiks vůbec nezajímá, když hra nestála za nic...