Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Co pro tebe zklamani nebylo... , nebyl to klasicky Horror ... kazdopadne bych to tak neztrhal a jo port stal celkem za kulove to jo no. Takze jestli se jedna o to ( i kdyz napsal jako ).

Me se naopak libilo ze i po Max Payne dokazali ze si umi poradit, s netradicne pojatym hororem... snad jedine ale cilene nic moc odboceni- American Nightmare ale to byla spius takova arkada. Nazory ma kazdy jinej ale ze by to bylo uplne zklamani to fakt ne. Mouchy tam byli to jo, zklamani byli i jine hry si myslim. (Pro me aspon).
  • Alan Wake pro mě byl jedno z největších zklamání minulé generace.

V remedy si asi mysleli že styl copy-paste kterej jim tak dobře vycházel u Maxe Payna půjde aplikovat i na jiný žánr a tady se dost spálili, tam kde u Maxe 1 a 2 svého času byl každý skok s bullet timem něco nevídaného, tak u Alana mě z toho posviť/vystřel po dvou kapitolách málem začalo hrabat...

Navíc atmosféra byla úplně v čudu - hlavně v úvodu, kterej by každej schopnej vývojář podal pěkně pomaloučku a opatrně aby se pěkně zhoustnul vzduch a napínal hráče - ale to Remedy ne, vylezete z auta a prakticky hned je u vás bubák. Vadilo mi i jejich chování - když jste běželi, tak vám byl pořád za prdelí, ale jakmile jsem se zastavil, tak on jakoby si řekl, že teda taky přestane běžet a nechá si odstup...
    Pak musím zmínit nechutnej tearing, kterej bych chápal u multiplatformu jako nějakej problém s portem, ale ne u svého času exkluzivního titulu (by mě zajímalo jestli to v Remedy vůbec někdo aspoň hrál, když byli schopní vypustit něco tak neodladěnýho a určenýho tehdy pro JEDNU platformu, která navíc je v architektuře velmi podobná PC).
    Měli vyzkoušet ten plánovanej sandbox. I kdyby se jim to třeba úplně nepovedlo, tak bych aspoň uznal že se pokusili o něco jinýho, než tenhle nedonošenej Silent Hill.
    Red Seeds Profile asi zůstane jen jeden...

Takže mě samozřejmě ani ten komiks vůbec nezajímá, když hra nestála za nic...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit