Přejít na výpis diskuzí
Stáhněte si komiksy a další bonusové materiály k Alan Wake
30.12.2013 | Aleš Smutný
42 příspěvků
-
Tak pokud ti u Alana Waka přijde příběh chytrej, tak bych chtěl vidět hru, kde ti přijde hloupej.
A atmosféru právě Alan postrádá úplně - nebál jsem se a ani nějak nedokázal vyvolat zájem o postavy, který tam byly (to tlustý prase bych nejradši znásilnil ostrým kůlem, hodil na šibenici, kde by postupně uhníval přitom jak by ho okusovali ptáci...) -
Ale to není ignoranství, jen nejsem ochotnej sežrat každou šlichtu co mi kdo navaří - já ho od koupě neodrazoval....
Nemůžu za to že když se někdo chlubí kvalitou, tak ji automaticky očekávám...
Mimochodem, víš jak vznikli Slováci? -
Este dodam, ze to ma skvely soundtrack a pekny vizual. Zahraj sam a uvidis. Nemusis mat chrobaka v hlave
-
Ta má tyhle bonusy taky.
-
Nepocuvaj ho. Ta hra hnoj urcite nie je. Ma dobru atmosferu, zaujimavy pribeh a je dobre podany formou akoby serialu. Mna to naozaj chytilo. Samozrejme, ze nemusi sadnut kazdemu ale nazyvat hru podpriemerom az hnojom hranici s ignorantstvom.
-
Hm, já mám verzi na gogu, co ta?
-
Díky, zítra si udělám radost když je to těch 90% dolů *4*
-
Ted' si mi dal trochu brouka do hlavy, ale ty 3 eura tomu obětuju a nechám se překvapit. *4*
Jak postupuje technická stránka hry dopředu, tak jsou hry lehčí a lehčí. *13* Nedávno jsem rozehrál detektivní adventuru, shodou okolností na téma největšího úspěchu Cartera *4* , z roku 1998! a bez nápovědy bych to snad nedal ani za 100 let, jak mě ty novější hry zdegenerovaly. *13* -
Je to taková misteriózní pohádka o zachraňování jedný princezny *1* Ne, teď vážně. Příběh je fajn, naznačuje toho tak akorát, aby člověk neběhal úplně ve tmě, ale aby zas měl prostor si věci domejšlet a tvarovat si podle svý představivosti. Nedrásá to nervy jako třeba Amnesia, ale když to hraješ po tmě se sluchátky, tak se moc "příjemně" necejtíš. Je tam vkusně zasazenej i humor, občas jsem se zasmál. Hraje se to slušně, grafika a stylistika je nádherná, je tam obsah navíc (epizody televizní hororový show Nightsprings, vždycky jsou to pár minutový spoty...). Podle mě neuděláš chybu. A i kdyby, tak za 60 Kč AAA hru... Běž do toho *3*
EDIT: Ještě bych zapomněl špičkovej soundtrack. -
Tak už je to doma. Jen doplním, že soundtrack je pouze in-house. Licencovaný mp3 tam nenajdete. Ale jinak je to na obsah dost bohatý. Je to od Remedy hezký, potěšilo.
-
Mě Alan bavil. Filmový vyprávění, soundtrack, značka Remedy alá hromada bonusů jako byly tv show, vysílání v rádiu, schovaný itemy a atmosféra. Ano mohl to být super sandbox, ano mělo to vypadat jinak podle prvních oznámení, ale ve finále jsem si tu hru užil. Akce mě neštvala, protože radši chytrou střílečku s atmosférou než něco tupého.
-
Jo tak já Chrise Cartera nekriticky zbožňuju, ale hra je pro mě něco mezi podprůměrem a hnojem, takže těžko říct.
Ono taky jde o to jaký máš nároky - pokud ti nevadí evidentní a nepříjemný technický nedostatky, jednotvární nepřátelé stejně jako jednotvárný způsoby jejich zabití popř střílení jako náhražka atmosféry a debilní charaktery tak se ti to možná bude líbit...
I ten příběh je bohužel dost slabej a někdy spíš paroduje sám sebe. Měl jsem i tu limitovanou edici u které byla ta knížka - po přečtení sem měl pocit že ji psal nějaký žák základní školy...
Prostě typickej obraz dnešního mainstreamu......bohužel..... -
Já myslim že tři miliony prodanejch kopií během dvou let jsou v tomhle žánru vcelku oslnivá čísla
-
Ahoj, je ted' na Steamu se slevou 90%. Bude to bavit člověka co miluje záhady a mysteriózno a Chris Carter je pro něj bůh ? *4* Nerad bych investoval špatně a pak byl zklamaný a na videa nechci moc dívat, at' si neprozradím příběh. Díky za odpověd.
-
komiksy v češtině:
http://download.hypermax.cz/ruzne/issue%201%20-%20nightsprings.pdf
http://download.hypermax.cz/ruzne/issue%202%20-%20psychothriller.pdf -
Alan wake je skvělá hra, Kingovskej příběh a hutná atmosféra co by se dala krájet žiletkou. Těším se na pokračování...
-
Díky za článek, jinak bych si toho snad ani na Steamu nevšimnul. AW je srdcovka.
-
A majitelé Xbox 360 verze nedostanou nic. *9*
-
No mozna, mozna to bylo az moc o strileni... ale jak rikam nazory se ruzni a jako horror to pripadalo spise me.
-
A kde píšu že to je horor? Já vím že je to byl Thriller, ale Remedy začalo kecat že to bude něco co jsme do té doby neviděli...... pokud tí mysleli hustotu tearingu tak vlastně možná i měli pravdu...
Alan Wake prostě nefungoval a byl špatně udělanej - jak říkám měli vyzkoušet ten sandbox. Hrálo si to na bůh ví jakou exkluzivitu a skončilo to jako multiplatform, protože se to (po zásluze) nijak oslnivě neprodávalo...
A proto taky píšu o zklamání. Pracovalo na tom dobré studio a mělo to hodně předpokladů na úspěch - že to pohnojili, za to já nemůžu...
A co pro mě zklamání nebylo? Třeba ten mnou zmíněný Red Seeds Profile - hutná atmosféra, fungující sandbox a i přes to že ji neprovázela mohutná reklamní kampaň, měla dost bugů a graficky neoslňovala, pořád bya 10x lepší než Alan Wake.