Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NOD a Kane má za cíl evoluci lidstva, GDI chce přežívat na vlastní planetě která se mu stává nepřátelská a proti nepřátelským ufonům...to neni dobrá taktika (vycházim z příběhu dvojky...trojku jsem v životě nedohrál a ani nevim jak skončila 4 (jakoby oficiálně) radši si dedukuju svůj NOD konec *1* možná by bylo na čase oprášit Tiberian Sun .)))
  • Veskoslav
    Otřesnější než 4 díl ani neexistuje, na poličce ho mám jedině proto, že tam mám všechny díli série (včetně Tiberian Sun) a stál mně pouhých 99 Kč. Jinak to je hra pro tupce. Tvůrci si asi spletli sérii, navíc aby Kane pomáhal GDI? No prostě kdyby nevyšel a série by zůstala ukončena Kain´s Wrath, tak by se nic nestalo.
  • Veskoslav
    To jsi moc RTS nehrál, že? Když si stěžuješ na toto. Já jsem myslel, že se ti nelíbí koncept nového C&C, ale ty jsi to prostě nezvládal:)
  • Veskoslav
    Taky mám raději NOD, ale když to tak vezmeš, tak GDI má hlavní úkol přežití lidstva, což NOD ne.
  • V pohodě už to jde :-)
  • Kontrolní otázka. Na Win 7 64bit to asi nepujde že. Píše mi že nemám Win Xp Sp3 a jiná verze asi není že ?
  • Black_Hand
    vis, nesmirne te otravi, kdyz mas v jeho zakladne jednotky, ktery ho v pohode nici a nejdnou mu prijdou par metru od tebe nezanedbatelny posily, ktery do posledni chvile nevidis a pak najednou prijdes kompletne o armadu. to opravdu ok neni.
  • Asi neni kqampaň za NOD co? Kdo je zvědavej na bídáky z GDI?
  • Dokonce tam byla zíkladna i harvester...bojovou techniku sis kupoval jako ve strqategii, povedenej mp na svou dobu
  • Imho byl katastrofou nápad vylepšit variabilitu bojů masivní orientací na na obojživelné jednotky, budovy a boji na vodě. Osobně se mi však ani CnC 4 nezdál zas úplně otřesný. Docela pěkně to zakončilo kultovní sérii a odklon od tradičního systému alespoň nabídl něco jiného. Jestli horšího, či lepšího už nechám na každém z Vás.
  • Dá se říci, že původní Renegade, byl právě tak trochu konceptuélní předchůdce zmiňovaného BF a vůbec se mi zdá (pokud nepočítám Team Fortress pro Quaka 1, či HL1), že byl první MP akcí, ve které jsis mohl vybrat z několika odlišných classu.
  • Taky tak, nechapu co hodne lidi tolik pobourilo na CnC 3, bylo to uplne ve stylu predchozich dilu a minimalne u singlu jsem se dost bavil. RA 3 mohli sice mit lepsi kampan, ale zrovna nejakou katastrofou bych to nenazval.
  • DarkHawk
    Tam sem hrál jen singl. Jestli tam byl MP super, tak to je sice fajn, ale to bylo cca pře 8-10 lety. To nutně nemusí znamenat, že MP bude super i v Reneagade X. Aby to mělo deat. arény a viz. to co sem psal a bude pecka. A je to taktéž sci-fi hra, tak se není čemu divit, že tady zminuju Unreal.
  • Nehral si puvodni Renegade ?Tam byl MP super a neplet sem Unreal *7*
  • DarkHawk
    Tak jistě ten taky i Duke Nukem, ale řekl sem ty nejlepší.

V UT3 jsou taky některé rozlehlé mapy, ale je to sci-fi.. UT má prostě styl a plno futuristických vozidel,děl,střílen,tanku atd. dopravíš se tam hned. Tuna rychlé akce, kde headshoty a monster killy padají jak na běžícím pásu. Hra drží v neustálem tempu a hecuje co nejvíc nepřáteli nakopat prd*l. Renegade X až na některé obavy, má potenciál být aspon podobně dobrou hrou jako zminovaný UT. Neříkam, že stejnou, ale pořádnou akční hratelnosti, deatmatchem a to ostatní co sem psal by osbsahovat měl (mohl). A když už o tom mluvím, tak EPIC by mohl udělat Unreal Tournament 4, ale kdoví jestli bude.. minule se Cliff B vyjadřoval, že to zatím nechystají.
  • Veskoslav
    Co na něm bylo přitroublé? Mně připadal naprosto v pohodě ve stylu C&C.
  • Veskoslav
    Doom:)
  • DarkHawk
    Nj novodobý hráč řekne deatmatch ala Cod. Ale nám klasikum se po tomhle názvu ihned vybaví Quake a Unreal.
  • oprava: nejlepší!
  • kdyby to mělo MP jako Battlefield 3 tak by to bylo nejlepší? kdo je zvědavej na nějaký Deathmatche ala CoD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit