Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DarkHawk
    Super. A docela mě zajímá kdy vyjde ten multiplayer. Kež by to bylo na styl Unrealu Deatmatch arény a team deatmatch,captute the flag, domination, bombing run, last man standing a gungame to je moje.
    Ale když vidím ty obrázky a ty mapy, tak se začínám bát, že MP na tom bude podobně jako BF3, a jestli by tomu tak bylo v tom případě ten MP nemá cenu ani instalovat.
  • Black_Hand
    tak treba single cnc 3 byl strasne otravny. tak pritroubly single jsem uz dlouho nehral.
  • Veskoslav
    Nemyslím si, že by Tiberium Wars byly hrozné, právě naopak. Oživili sérii dle mého názou skvěle, pak to zabili zprasenou 4. A RA3 mi přišla jako průměrná RTS, která pobavila a kampaň měla spád a určitě zabavila na pár hodin.
  • Zdá se mi to , nebo tak nějak všichni fandové kašlou na bullshty typu Red alert 3 a C&C3 a 4 ?
    EA by se nad parodiemi mělo zamyslet .
    Jinak Renegade X je pěkný zásek do portfolka ....
  • Black_Hand
    na todle uz jsem delsi dobu cekal, porad nevydavali a nevydavali :), nechtelo se mi instalovat UT3. doporucuju taky zkusit A Path Beyond. standalone hra na enginu renegadu se spousty vylepsenima zasazena do red alertu. vlastne zajimavy je komplet vsechno co delaji v bluehell http://www.bluehellproductions.com/ . to znamena i renegade ala red alert 2 nebo renegade ala tiberian sun.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit