-
Blu-ray přehrávač, má taky smůlu. Demo je jen na zlatej účet k DVD přehrávači *4*
-
Co to meles, u xboxu asi tezko :) Je to wireless pripojenim
-
Stahnout, spustit klienta ktery stahne cely demo, hrat *5*
http://hotfile.com/dl/99236964/38aaaea/crysis_2_demo_installer.rar.html -
PC je velky otec konzoli, ktory je oproti svojim detom vo vsetkom lepsi, ale tak oteckovia musia niekedy ustupit a dopriat detom nieco navyse, aby sa nerozplakali
-
Máš asi slabý hardware. Predsalen tá grafická karta a RAM je dnes out of date.
-
pokud bys četl někdy články o tehle hře, tak novej engine je líp optimalizovanej...o to tu jde....
-
,,Na to abych věděl jak mi to pojede.,,
asi preto nebude demo na pc lebo to pojde na pc jak jednotka :D ze na najlepsom pc to sekalo :D -
tady nejde o žádný fňukání...lidi si to chtěj vyzkoušet kvůli hratelnosti, plynulosti a tak...maj snad právo se vyjádřit ne, když tu většina lidí vlastní PC..;)
-
To nejsi jediny tenhle problem ma vice lidi, pry za to muze wifi pripojeni... ja osobne jsem jete nezkousel takze nevim...
-
Asi tak nějak *1* Konzole jsou totiž taková stará osekaná PC, co někdo vyhrabal ze skládky na Tchaiwanu a vložil je do krásné bedničky s Blue-Ray přehrávěčem *1*
-
Predchozi Crysis byl only PC, takze prave ze moc netusime co muzeme cekat?! *8*
-
Naco demo?
Na to abych věděl jak mi to pojede. -
to chceš jako říct, že na světě existuje jen PC a všechno ostatní at se jde zahrabat a neotravuje tě?..btw. tahle zpráve je zajímavá pro lidi co mají xbox..damm it
-
na xboxu musim mit clovek tusim placeny ucet, aby si mohl demo stahnout. na pc neplati nekteri ani za plnou hru, tak se nediv. kazdy kdo hral far cry, nebo crysis asi tusi co muze cekat tak naco demo? :) nechej decka at si zastrili na gamepadu a pockej si na plnou hru :)
-
Nemám Xbox ani PS3, a přesto by mě zajímalo, jaký to demo je. Běžte do háje s fňukáním, že to demo není na PC, vždyť je to pořád dokola...
-
Nezajímavá zpráva, protože DEMA nejsou pro PC.
-
Na PC? Jako nějakou práci? Tohle je hra. Takže pro konzole...
-
není..holt si musíte počkat *5*
-
zrovna jsem si stáhnul demo Crysis 2 a nevím proč, ale zamrzl mě při načítání dvakrát xbox a to tak, že jsem ho musel úplně vypnout a zase zapnout...stalo se to taky někomu? docela mě to děsí...
-
To jako není i na PC děláte si prdel ? Nebo snad je ?