-
A misto hrani zvani v diskuzi ... asi proto ze nema gold ucet a nic nehraje *1*
-
Snad ti to už vyhovuje :)
-
Ta hra ma vyjit za dva mesice, tak nebulte. Tohle je vpodstate multiplayerBETA..!
-
A je tam aj nejaka fyzika ako bola v Crysis na PC?? Nicenie vegetacie a ine prkotiny??
Dik -
od toho je slovko "niektory" ^^
-
Jako by to nebyla pravda jestli si myslíte opak tak ste naivní trubky.
-
JJ, konzole mozna brzdi vyvoj ve hrach (graficky) protoze jsou omezene vykonem, PC ale naopak tahnou dolu herni prumysl, kvuli neskutecnemu mnozstvi piratu...
-
BC2 nemam. Jestli se ptas na grafiku, tak... ..je pekna : D
Z jedny mapy to fakt moc posoudit nejde. Urcite jsem ale cekal ostrejsi textury.
Jinak efekty super a i ta vegetace vypada k svetu. Na xboxu to urcite patri ke spicce. Ze by to bylo NEJ bych ale nerek - tak jednoduchy to teda neni.. -
Však já jsem nepsal, že to myslím na všechny... ale jak to mám udělat? Začít je jmenovat? To by bylo na dlouho...
-
Akorat by zajimalo co myslis tim na pomery konzoloidnich strilecek :) Na konzole mas skoro vsechny strilecky co na pc plus neco navic...takze?
-
Přitom je to úplně na hlavu. Konzole je levnější, hry na ně vychází dřív, mají velký komfort, ale lidi budou raději utrácet tisíce za neustálý upgradce svého PC, i když to nemá žádný super výhody.
-
Mam ctvrtym rokem komp, kterej tenkrat stal 20 000. Dodnes spoustim vsechno na max. Obcas se musim uskromnit a misto 1920x1200 se spokojit s 1680x1050 : D
Ale lidi budou proste furt dokola psat ty samy zvasty.. -
Mam za sebou asi hodinu v tom Team Instant Action. No a na pomery "konzoloidnich" strilecek je to fakt pecka. Odladene, pohodka. Normalne nehraju moc multaky....takze ti k tomu moc nereknu, ale tesim se mega na single. No a grafika....uuuuaaa:) proste nejlepsi! Critek jsou borci. (X360).
-
nehadz vsetkych do jedneho vreca, ako sa vravi :)
-
ono stačí mít Steam...;)
-
To myslis akoze teraz vazne?? To som ani nevedel tak potom to ma jasnu logiku.
Dik -
OK a ked to porovnas s inymi hrami na konzole povedzme BC2?? Ina hra ma ani nenapada :(
Je to krajsie od BC2 alebo je to podobne? -
Jo, kdyby nebylo tolik idiotu, co hry na PC jenom stahuje a zasadne nekupuje. Jak kdyby nestacilo, ze na PC je to o dost levnejsi.
Jinak taky jsem se nechal nachytat ze je to na PC, neco jsem tusil, ale pak jsem tu zahlidl ty linky...vubec me nenapadlo ze to povede na podelanej Xbox live -
Mno nevim. Tyhle S-S valky mi prijdou retardovany uplne stejne..
-
Konecne to nikdo rekl, nechtel jsem vyvolavat flame, ale stve me jak si vshicni pckari mysli ze jsou nejetsi borci a hani konzolare. Ja vas s tima vasima luxusnima masinama za dvacet tisic taky neposilam nikam, tak asi pujdu zahrat crysis :)