-
Říkám že jste jen mravenci...jen ti co dají líbí jsou větší mravenci a chytřejší lidi... když se na to koukám samé znásilnění,týrání,rabování,bandy buzerantů který ojíždí opačné pohlavý....
-
ok, ale tím pádem mi přece nemusí zamrznout celá konzole. ani do dashboardu jsem se nemohl dostat.. prostě ten xbox zamrznul.. večer to zkusím ještě jednou..
-
ty uz to nehul,leze ti to na mozek *1*
-
Oki dikes za info
-
Nemá cenu se učit nějak zvlášť dobře psát stejně tyhle čárky,háčky...si vymyslelo lidstvo ale uvědomujete si že je to v podstatě k ničemu! Stejně lidstvo je hloupé...věc která už dávno měla být udělána je spojení států v jeden velký stát nebo mluvení jednou řečí ostřejším způsobem lidstvo by se rychleji vyvíjelo...tahle jde vidět jaký jsme stupidní stát proč si vymýšlelo takové pitomosti jako vedlejší věty,základní skladeb dvojice,čárky před slovy... a další pitomosti ve školách by se mělo jen učit Matematika,Fyzika,Informatika,Chemie...poznávání vědy,techniky a dále a také tělesnou výchovy aby se z nich nestali obézní lidé který si ani nedokáží dojít na záchod!
-
Ma zase pravdu v tom, ze spis by se hodilo pc demo, uz jen kvuli hw pozadavkum. Ono opravdu spousta lidi si stahne hru z torrentu jen proto, ze nevi jak jim to pujde.
-
sry, ale kdybys napsal jsem cizinec..ok..Ale ty jsi podle mě sjetej *1*
-
ja nerozumet co vy rikat *1* *1*
-
Mě momentální úroveň grafiky plně dostačuje a kvůli tomu, že jsem student jaksi nemám na neustálé upgrady mě konzole vůbec nevadí. A hlavně konzole omezují maximálně grafickou stránku, nikoliv herní, které je ta rozhodující. Takže pokud zrovna nevyjde podělaná muktiplatformfka, či port z konzolí, nemám s nimi problém.
-
Vydaj ti hru na pc? Vydaj, to ze nevyjde demo fakt neni duvod krast. To je jako by si v krame rekl, zes to ukradl protoze ti nechteli dat ochutnat..
-
Parta dementů na tiscali gaem skurvený server stojí to za můj zrušení účtu píčusové pomrdaný! Ne chyb sere te mně řčidf
-
sry, ale jsi guma, nebo si ze mě děláš prdel???..Steam je program na digitání distribuci her a tam jsou i tzv. ukázky her (dema)...a nebudu tu vypisovat 100 her, který obsahuje...ok????
-
myslim,ze sis o to rekl *3*
-
jistě že ne... ale pokud oni kašlou na pc hráče, tak proč bych si měl kupovat hru o které nevím jak se hraje a jak mi pojede? To je trochu nesmysl ne?
-
treba bude dvojka na pc vypadat hur jak jednicka a bude mit vyssi naroky *1* ,at zije pokrok *1*
-
Tak to musíš jít jinam, tady jsou jen nasraní PSkaři, nasraní PCčkaři a nasraní XKaři kteří nemají gold účet, takže nikdo nehraje a každý žvaní o blbostech. A teď mě tady z frustrace umínuskují :)
-
Nevim, jestli tě oprávňuje vydanání dema pouze pro konzole k tomu aby si tu hru ukradl na pc..
-
Užijte si tu chvilku slávy. *7* Já si jdu zatím zahrát WoW. *5*
-
No já jen, že jedničku sem rozjel na trochu slabší medium(a to sem ještě měl 7300gt, což byl výkon!) a kouknu na minimální požadavky, můj počítač převyšují ve všech ohledech. Takže nevim, co si mám myslet.
-
Jinak tohle jsem rychle vyblil do jinyho fora - snad si z toho neco vyextrahujete.. :
Bohuzel tam ale asi nebude moznost filtrovani her podle aim-assist on/off. Tak jsem hral jen chvilinku. Menu samozrejme hezky, moznost 3D zobrazeni, prekvapila paradni hudba. Nejdriv to vypadalo ze nenajdu hrace, ale po chvili hned do hry cca 6 na 6, takze fajn. K dispozici je asi jen jedna mapa. Je paradni, velka tak akorat, strechy NY budov se skleniky, vodnimi nadrzemi, stresnimi zahradami, atd.+pristup i do interieru. Designove fakt parada. Cely je to jeste zlehka rozmlaceny, a ve spojeni s uzivanim powerskoku se da pohybovat fakt vsude mozne.
Vypada to, ze se "nanosily" smrskly na tri: Stealth, power, armor. U stealth uz neni takovy rozdil v tom, jak moc se zrovna hybete - ubyva hodne rychle i pri schovavani. Stejne tak Armor energie ubyva i v klidu, takze uz to neni jako v jednicce, ze by mohlo byt aktivni porad a energii ukrajovalo jen pod palbou. Vetsinu casu teda budete mit vsechny nanopowers vypnuty, a zapinat je jen podle potreby. POWER se aktivovat nemusi - powerjump/powerpunch se provadi proste pridrzenim patricny klavesy. Samozrejme si potom taky ukroji kousek energie.
Ve videu ukazany skluzy a "powerstomp"y jsou fajn. Hratelnost to krasne ozivuje. Pak tam ma byt moznost aktivovani ruznych taktickych vychytavek jako ruzne Airstrike utoky, nanorusicky, radarscany, atd. To ale asi az od vyssich ranku. RPG prvky tam jsou vubec dost viditelny. Postupne odemykate dalsi tridy postav ("povolani" - lisi se nejen vybavou a vzhledem, ale i funkcemi nanosuitu), odemykate zbrane, kvanta achievmentu, "dogtag" ikonek, atd. atd. Od sesteho levelu se ma v demu odemknout dalsi herni mod "Crash site", a s nim asi i nova mapa - ja mam teeprv rank 3
Vylozena revoluce MP her to asi nebude, ale muzu rict ze se to hraje fakt skvele, a vsechny zmineny prvky to krasne ozivujou (na hromadu veci jsem urcite zapomel/jeste si ani nevsim)
Grafika je podle ocekavani daleko slabsi nez u Crysis1, ale na pomery xboxu to nevypada vubec spatne. Prechodem do mesta graficky narocnosti urcite ulevili, ale ty zelene je tam i tak dost. Hubu si ale hosi podle myho otviraj trochu moc - nejlepe vypadajici konzolovka to podle me teda nebude. Jsem zvedav na PC verzi - nejspis to bude vypadat stejne jak jednicka - lip asi tezko.