Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diky za info. Granat extra do ruky? Jedine dobre.
  • Však o tom přesně mluvím. Mladické ideály
  • MoravaGeorge
    Bulletstorm - demo je opravdu "mikro tunel", ale zase nelze mu upřít jistou invenci. Onu už jsem si to prošel po 4 a pokaždé jsem přišel na nové způsoby masakrování nepřátel. Nepřátele sami se mají tendenci se občas krýt, ale žádná sláva to není. Ovšem tahle hra nestaví na AI nepřátel, ale spíše na stylové řezničině a tou je demo nacpané k prasknutí. Když pominu klasickou střelbu, tak různé pasti a háky na zdi taky udělají své. Co si týče kopů, tak tenhle chlapík kope silněji než Atmoví vévoda. Nikde jinde jsem zatím neviděl, že by byla "bota" postavaná na roveň zbraně. A pak je tu ještě enrgo "hák/bič" se kterým se dá interagovat s okolím, přitohovat nepřátle, nebo je alespň posílat na ostny na zdi.
    Podtrženo sečteno domo mně navnadilo. Takže to už tu máme dvě FPS, které kupuju tento rok hned a za plnu.... tohle a DNF
  • S tímhle sice mohu souhlasit do určité míry, ale je nám to prd platný, zákon jasně hovoří o tom, že stažení softwaru je krádež a tak k tomu musíme přistupovat, ač obě krádeže řeší jiný zákon, podle obou je to krádež a to s tebou v tomhle souhlasím a říkám, že to neni to samé - ukrást auto a ukrást program. U softwaru se především výrobci a prodejci zneužívá podstata softwaru jako takového a zákonů, které ho chrání, výrobci a prodejci hmotných věcí by s tou samou politikou jako u softwaru dávno zkrachovali ale to je jiná debata.

Jinak, s tím opotřebením, pokud se nepletu, když si vyzkoušíš auto, tak ti pak při následné koupi nikdo přeci neodečte žádnou slevu ne? ani když ho nakonec nekoupíš tak z ceny auta pro dalšího zákazníka nic nestrhávají :) to by to auto po roce stání v autosalonu taky mohlo stát třeba 1000kc : ) Ale pokud chceš jiný příklad bez opotřebení nebo poškození, tak co třeba tohle? přijdeš na promítání filmu, kde budeš muset zaplatit za kouknutí na film, ty řekneš že chceš nejdřív vidět pár vteřin či minut než zaplatíš, oni odmítnou, je to jejich právo, buď ber nebo ne, ale ty tam stejně půjdeš a budeš se dívat bez placení. Vznikla škoda? opotřebilo se něco? hrozí poškození toho filmu? asi těžko, ale i tak si způsobil škodu a neni to košér, co ty na to?

S tou potenciální ztrátou u prodeje, myslel jsem to tak, že je to věc toho kdo svůj produkt nabízí jestli bude riskovat menší prodej kvůli neexistenci dema, je to jeho věc a jeho blbost když tím lidi ještě popichuje ke stahování, ale lidem to přeci nedává právo na ukradnutí hry. s odůvodněním že to chtěli vyzkoušet. Každej si může svůj produkt prodávat za jakých podmínek chce pokud jsou v souladu s legislativou, na ostatních je s nimi buď souhlasit nebo ne, jiná možnost neexistuje!
  • No snad ke vsem bodum bych rekl proste... nic zvlastniho..
    Zmena rezimu strelby v ovladani uvedena je, ale vlastne jsem to ani nezkousel - nejspis klasicky davka/jednotlivka
    Zbrane tam jsou zatim klasicky pozemsky - brokovnice, utocna puska, tezkej kulomet, atd. Trochu mi vadi ze se granat musi brat extra do ruky - neda se hodit rychle klavesou
    Pocit ze strelby rekl bych dobrej - proste vsechno se mi zda na AAA strilecku jak se patri
  • A nedelaji nahodou cim cara cim cim. Ze se odpovedi vzdy ujme nejaky retard?! *6*
  • presne tak to vyzerá oveľa zábavnejsie ako crysis. Mimochodom nevravel každý predtým že to bolo (Crysis 1) len technologické demo a hratelnost ze bola uboha?? Ha ha teraz sa každý ide potrhať. pokrytci
  • misho8723
    A niekto hral demo Bulletstormu? Ak hej, mohol by napísať dojmy z neho?
  • W A S D, na xboxu packami. Zbrane delaji BUm BUM a ratata, zmena palebneho rezimu bude klavesa F deafaultne. Pokleknes levym Ctrl, na xboxu takove male zelene tlacitko. Dalsi hloupe otazky?? *8*
  • A presne kvuli takovejm jako ses ty uz ani nikdy zadny dalsi dema nebudou a za chvilu ani zadny hry! Tak tady neblej nesmysly kdyz si za to vlastne muzes sam!
  • Oprava: On ví jaké je to ve světě jen chce aby to bylo lepší a rozumnější.
  • PC demo nikde, no co, se nepo*eru, stáhnu plnou, jakmile bude na netu. *4*
    EA = Extreme Assholes *5*
  • Te on ví jaké je to ve světě jen chce aby to bylo lepší. Chápete ? *2*
  • Co ovladani postavy,zakleknuti atd. Co zbrane, nejaky recoil, zmena rezimu strelby atd.
  • Jaky neustaly? Do prichodu nove generace konzoli na PC nesahnu, pokud neco neodejde. K upgradu neni zadny duvod. *5*
  • Me prijdou retardovany jeste vic.
  • Nechápu takovéhle prispevky. Hraje se prece stejne anebo hodne podobne jako se hrála jednička. Jen je jiný prostredi v singleplayeru. A pochybuju ze v multiplayeru budou zasadni zmeny.
  • Máš skoro pravdu, až na to, že zatímco auto jeho neoprávněním použitím opotřebováváš a riskuješ jeho poškození, zkrátka způsobuješ přímo újmu, stáhnutí hry, tedy vytvoření kopie, originál nijak nepoškodí a ani autorům nevznikne přímo žádná škoda. Ano, potencionálně přijdou o prodej, pokud by jsi si hru jinak koupil. Mimochodem to, že vydavatelé počítají ztráty na základě počtu stažení (+ si ještě připočítají odhad navíc) je stejně tak zcela nesmyslné, neboť myslím jen malá část z pirátů by si hru koupila, kdyby nebyla možnost ji "stáhnout". Nehledě na vedlejší prospěch z "černých hráčů",a le toje na jiné téma pomalu.
  • Urug
    S tou nejlépe vypadající hrou to je těžké... Můžeš udělat krátký koridor, kde všechny textury budou mít neuvěřitelné rozlišení a modely desetitisíce polygonů nebo velkou mapu, kde logicky obojího musí být méně. Pakliže jsou hry z tohohle hlediska srovnatelné pak je to o optimalizaci pro konkrétní zařízení, kde je samozřejmě snazší vyvíjet hru/engine pro jedinou platformu. No a třetí věc je vyvíjet engine pro konkrétní titul nebo engine, který má sloužit pro vývoj všeho možného.
  • Je fakt, že na základě napsaných min. požadavků bych si hru nekoupil. Ty jsou často zavádějící a bůhví který nezainteresovaný administrativní pracovník to tipuje od stolu, aniž hru mohl testovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší