Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :)) dik :D
  • Tak bulletstorm je pecka :) takovadle řezničina tu dlouho nebyla :D Crysis Beta demo, zatim nic moc,grafika slušná, zvuky strašný,fyzika taky nic moc, a pingy taky špatný,snad to ještě nějak vychytaj .....
  • Už tě vidím, že děckám budeš na Maria kupovat počítač za 40 000, gratuluju
  • Preco konzole brzdia vyvoj??? odpoved najdete tu

http://www.youtube.com/watch?v=HjiqnARbld0&feature=related
  • Myslel jsem, kdo ví jak ten skluz v Crysis 2 bude dobrý, ale ve skutečnosti je naprosto nepoužitelný. MP je zkrátka na nějaký skluzy moc rychlej. V singlu možná bude použitelnější. Další věc když se díváš přes killcam tak někdy (většinou) vypadají pohyby postav otřesně. Jaký na to máte názor vy, co už jste hráli?
  • Když máš killstreak, respektive někoho zabiješ a pokud mezitím nezabijou oni tebe, tak z mrtvol sbíráč známky. nasbírej danej pocet, podrž Y a máš to
  • *9*
  • Když se na xboxu pirátí úplně stejně jako na PC tak proč jsou tam prodeje mnohem větší než na PC?
  • "PC ale naopak tahnou dolu herni prumysl, kvuli neskutecnemu mnozstvi piratu..." jen pro tvou informaci na xboxu se piratí uplně stejně jako na PC tak pomlč o tom kdo tahne herni prumysl dolu když o tom víš hovno
  • Taky mi vadí jak tu pořád někdo nadává nebo fňuká kvůli tomu že tam a tam neni demo. Ale skutečně k tématu tady zatim psalo jen několik lidí jinak je to hnus.
  • Nebreč.
  • Ano toto je oblibena odpoved.. Ja bych se rad treba dozvedel informace, ktere me zajimaji a proto ctu. Drive se tu resily veci, ktere s tematem souvisely, ale ted uz ne..
  • Proc jen dema na jiz nekolik let technologicky mrtve konzole *12*
  • nikdo te to nenuti cist *3*
  • Diskuze zde uz sou utrpeni.. Same hadani dementu pripadne decek nudicich se v ustavu uz je opravdu masakr. Kdyz nemate co smysluplneho k danemu tematu napsat, proc tu ventilujete svou blbost? To nekoho zajima?
  • Uz jsem si ji predobednal Crysis 2 pc mam Upgrejdli tak se tesim jak zelva doufam ze se tam potkame *5*
  • To ze sis nekde od trolla precetl, ze "bolo (Crysis 1) len technologické demo a hratelnost ze bola uboha", znamena, ze to "vravel každý"?
    Ve tvym svete musi bejt vsechno tak krasne jednoduchy...
    Crysis melo diky nanoobleku hratelnost paradni. Vycitat by se dala tak leda dylka a stupidni pribeh
  • Jak se v tom Crysis daji pouzivat ty podpurny airstrikey a tak? Rank uz na to mam..

Jinak kdyz jsem psal o tom smrsknuti sil na POWER, ARMOR, STEALTH, tak je dost mozny ze to bude v singlu jinak - postupne se v multaku odemykaj dalsi moduly (treba tissi kroky, apod.)
  • MrSanta
    Jestli to třeba není tím, že chceme hrát hry, které na konzolích nejsou.
  • splash
    Obě sem hrál a obě se mi líbilo. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit