-
Sice doma vystřihuješ bulvár pro gaye ano?
-
Problém dospívání? Taky jsem jako dítě zažil náraz kruté reality. Neboj z toho vyrosteš
-
5) Btw skladba vět - vedlejší věty, kde se píší čárky atd ... všechno má své opodstatnění. Z toho milý agresore vychází smysl daného sdělení. Pokud to nameleš bez skloňování a rozdělování dohromady, v nejlepším případě se to těžko čte, hůře to ztrácí smysl, hůře to žádný nemá či zapříčiní nedorozumění.
... Nevím odkud jsi přicestoval, ale kdyby náhodou s Asie, tak věz, co se jazyka a jeho evoluce týče, že "obrázkama" se tu už nepíše hodně dlouho. -
Zkus to v ZOO, třeba ti v pavilonu opic najdou nějaký pěkný výběh. Tam nemusíš umět žádnou z těch "zbytečných" věcí
-
No konečně někdo zatraceně chytrý!
-
Ah dobrý děkuju nevšiml sem si toho (vim divný když přehlídnu takovej velkej odstavec :D)
-
Od toho jsou snad minimální a doporučený požadavky. To, že dneska vychází dema jen na konzole je demence, ale říkat že si kvůli tomu budu stahovat hru je demence na druhou.
-
*1* Hezky řečeno.
-
Je fakt, že to neni důvod pro krádež, prostě tu hru nekupuj když jí nemůžeš vyzkoušet, ten kdo chce koupit zajíce v pytli, tak ať, ale ty máš možnost jí nekupovat když ti vadí nemožnost vyzkoušení, ale pokud jí tak moc chceš, musíš si jí koupit a ne krást s odůvodněním které píšeš. Je to jako jít si koupit auto, oni ti řekli no problem, ale nesmíte se v něm projet, budou na tebe kašlat, tak co uděláš? ukradneš ho a řekneš že si ho chtěl prostě vyzkoušet? to asi těžko, je to přeci rozhodnutí toho prodejce jestli ho dá nebo nedá vyzkoušet a za jakých podmínek nabízí své produkty a ty to buď akceptuj nebo ne, je to jejich věc nést riziko za případné nižší prodeje, protože lidi odmítnout koupit něco co nevyzkouší, tohle je to samé.
Ale nejsem pokrytec, takže dělal a dělám to také i když nové hry už pár let téměř nehraju, občas se něco objeví a to i když je demo tak stejně stahuju plnou, protože chci vyzkoušet finální hru a ne jen demo, ale aspoň to nevysvětluju hloupými důvody, mám na to podobný náhled a svědomí mám před sebou čisté což je myslim si hlavní a ne to co si myslí jiný. -
Je sice pravdou, že co se jazyka týče, je pro lidstvo ideální 1 společný jazyk. Je to myslím přirozená evoluce, ke které vzhledem ke globalizaci dojde. ALE:
1) Tohle se nepatří, neboť to není k tématu.
2) Předchozí příspěvek byl tak či tak slaboduchý zvratek emocí.
3) Lidstvo není hloupé, hloupý jste spíše Vy, když sem napíšete takový primitivní názor. To, že se ve světe mluví mnoha jazyky není ničí výmysl, cíl, nýbrž evoluce. Lidé žili odděleně a odděleně se vyvíjel jejich jazyk. To se mění dnes díky technologiím a to hlavně informačním a jazyky se sbližují. Jen u nás to je vidět na potlačení nářečí, které se víceméně přežívá jen u starých lidí a minoritně u mladých z důvodů nějakého image apod.
4) V dnešní době infomatiky, kdy mají sice lidé přístup k mnoha informacím, jenže tyto informace je začínají zcela zahlcovat, ba co hůře, je s nimi účelně (popř. chybou, ano) manipulováno s cílem ovlivnit náš postoj a myšlení (reklama, propaganda, dezinformace ... zejm. politické, komerční) - neměli bychom zapomínat na schopnost s informacemi pracovat a bránit se dezinformacím. Takže kromě klasických věd, a zjevně by Vám to moooc prospělo, by bylo záhodno podívat se také na:
* Informatiku (nejen IT, ale práce samotná práce s informacemi)
* Média, Masmédia, Mediální výchovu, Propagandu, Dezinformace
* Filozofii, psychologii a kognitivní vědy (nauky o psychice a myšlení)
* Historie, Sociologie - může se zdá zbytečná, přesto obsahuje zkušenosti a fakta nutná k pochopení jiných současných problémů. Například nutná pro pochopení propagandy apod. -
za tvoje prispevky bych ti dal plusu aspon 100 *1*
-
Se podivej o kus niz na ten blok textu. Vim ze je to psany ve spechu (jak od dementa), ale myslim ze vesmes vsechno dulezity jsem tam nacrtnul.
Nebo co te konkretne zajima? -
Jasně, že si z tebe dělám srandu, páč jsem se tě ptal, který demo sis naposledy stáhnul...
-
Takže jedno plus ?
-
myslim, ze si potesil vetsinu PC hracu, tak diky za info !!!
-
"buzerantů který ojíždí opačné pohlavý" tak to jo *1*
-
Našl by se někdo s x-boxem kdo by mi mohl říct jak se ten crisis 2 hraje?
-
Další tupec samé drogy,... a další hnusy sjetý vypadá jinak jsi prostě další tupec..
-
No tak je demo jen na Xboxu vy toho naděláte. Kvůli tomu se tu ještě někteří nemusí chovat jako pitomci nejde o nic hrozného.
-
Já na to kašlu abych to psal ke každý větě vim, že muj pravopis stojí za prd ale ve škole nemám problémy s žádným jinym předmětem ba naopak a stejnak mě lidi nazývaj dementem či nevzdělancem a místo toho aby mi odpověděli na danný téma tak jen kydaj hnuj na moji češtinu .
Ale holt nejsem puvodem Čech tak mi to trvá.