Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A to je důvod, proč si stáhnu plnou a vyzkouším si ji než si ji případně koupím :) Kašlou na pc? Já kašlu na podporu vývojářů... Stejně propařím všechen čas hraním her na telefonu :) Jsou i jiné věci než se rozčilovat nad tím, že není demo na pc, svět se nezboří :)

jinak mám pc i xbox360 kdyby chtěl někdo reagovat...
  • Myslis ze nebude? Ja nevim - bylo by to celkem logicky, ne? Konzolovy verze budou spis "ostrouhana jednicka", a ja bych se urcite nezlobil, kdyby PC grafiku nechali jak v jednicce, a jen zamakali na optimalizaci..
  • asi tak :-D
  • Omluvte můj pravopis :D
  • Tak treba takove Halo je jeden z nejlepsich multaku co existuje :)
  • to je hodno umistit nekam do sine slavy,hlaska za vsechny prachy :-D
  • Tak by mě zajímalo, kam zmizely ta komentáře, že dvojka bude míň náročná, než jedička. Já už měl nabroušené zuby a ono ejhle.
  • A co takhle chvíli diskutovat o tom demu rád bych si poslech postřehy z Crisis 2 aspon abych věděl jaká to je hra ono je totiž sice zábavný číst si tuhle diskuzi a člověk se dost nasměje ale i tak y bylo hezký si přečíst něco ohře .
  • Vsak rikam ze brzdi jen to jak hry vypadaji ne hry samotne, hretelnost je samozrejme na vykonu nezavisla (nepocitameli treba AI)
  • Od ranku ("levelu") 6
    To mas za par her v tom deathmatchi
  • A to bys chtel?
  • Bohužel žádný demo "STEAM" neznám, ale díky za odpověď *1*
  • "Držte vy svině hubu ... Prosím vás nenadávejte na sebe navzíjem ... " : D
  • No jako Halo, Killzone to jsou konzoloidni strilecky:) Je to jen takove slovicko, nevim proc jsem to napsal. Neni zpristupneny ten Crash Site mod.... jak pisou v clanku.
  • no ved to preto ze konzole zabrzdili ten vyvoj inak by si tych 20k daval kazdy rok *4*
  • To, že konzole brzdí je technický pokrok je ještě hloupější argument, protože jako by říkal, že dobrá hra může vzniknout jen díky lepší grafice apod. Blbost.
  • Pozorne počúvajte ten hlas v BULLETSTROM videu, je to predsa starý dobrý SGT. Moody z Call of Duty 1 a UO !
  • V ty jedny mape jsem si niceho takovyho nevsim. Vegetace tam je jen drobna: keriky, popinavky, trava, atd.. Nic co by se dalo vylozene nicit.
    Konstrukce taky skoro vsechny z betonu/kovu - niceho znicitelnyho jsem si nevsiml. V jednicce sly stejne bourat snad jen ty plechovy kadibudky, ne? Tady nic takovyho neni.
    Dost debilni jsou ale smrtelny krece/pozy padlejch vojaku. To bude doufam jen v multiplayeru
    ..a ... porad je to vlastne BETA
  • Ataker
    Boha jeho... jak myslíš ;)
  • Držte vy svině hubu taky nenadávám na ps3 a xbox-360 každý má rád něco jiného. *7* Prosím vás nenadávejte na sebe navzíjem PC a pskářři a xboxkáři... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit