Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ataker
    :) Já se jen některým PCčkářům směju, jak jim to tvaruje žíly na čele z nervů, že nemají možnost si zkusit MP betu crysis 2 :) Jsem jen zvědav kolik dalších tu bude mít histerický záchvat... je čas jít zase hrát nazdar.
  • Ale tak zase neprehanaj staci raz do roka a zmestil by si sa do 6000. Ale tym nechcem obhajovat velke naklady na upgrate
  • No grafika je samozrejme slabsi nez rozumne nastavena jednicka. I presto, ze se hra presunula do graficky mene narocnyho prostredi, to nijak extra nevypada. Na pomery xboxu to je hezky, ale na PC to samozrejme bude vypadat mnohem lip (snad) - hadam ze prosteajednoduse jako jednicka.
    Hratelnost je ale paradni. Multiplayer me nebavi prakticky nikdy, ale tohle je zajimavy. Hlavne (zatim) zadny cheateri..
    Ma to stavu - paradni design, rychla akce, funkce nanoobleku, podpurny veci typu airstrike, scan, atd.. ..spousta odemykatelnejch veci od blbosti typu ikonek, az po novy "povolani", nanomoduly, herni mody, atd. atd..
    Jak rikam - multiplayer nehravam, ale minimalne mezi primarne singlplayerovejma titulama tohle asi konkurenci mit nebude. Jen se divim ze tam taky velkolepe oznamujou, ze bude 12 (dvanact!) map. To je teda bida, ne?
  • Za mejch mladejch let sme se dělili na Sparťany a Slávisty, dneska se děcka rubou o to, kdo má doma jakou bedýnku... Kam to spěje? *1* *2* *12*
  • a musel by si každý polrok meniť grafiku za novú za 10 000,- Dospelí ludia maju ine priority ako vyhadzovať peniaze každých par mesiacov na nový herný hw.
  • Opět další příklad, kdy po vydání hry na PC bude sloužit plná verze jako demo, protože si ji mraky lidí kvůli tomu stáhne.
  • To by mě zajímalo, jaký demo sis na PC nepohledy stáhnul...
  • lebo piratom staci demo na to aby vyrobili crack.
  • Cracknuté exáče plných verzí - samozřejmě *4*
  • MoravaGeorge
    Jako, chápu, že only pcčkáře nepřítomnost dema štve a oto více se snaží urážet konzolisty. Tak ať, jdu hrát a vy si třeba cvrkněte do plenek. Vaše výlevy mi žíli netrhají *5*
  • Absence na PC patrně souvisí s tím, že z *.exe souborů u demo verzí mírnou úpravou vznikají exáče plných verzí
  • At jsou konzole do riti akorad to Brzdi vyvoj her na Pc...uz by davno vypadali Mnohem realisticteji kdyby nebylo BRZDY ve forme Konzoli.. *8*
  • Ok kedze mam PC a ani jednu hru si nemozem pozriet zaujma ma Vas nazor hlavne na crysis 2 kto to uz skusil ake to je? je to naozaj dobre odladene a grafika??. Dikes.
  • Zase demo len na kozole a to uz preco?? :(
  • Tiež uvažujem veľmi vážne o kúpe konzole ale potenciálneho kupca ma skutočne neovplyvňuje či je demo Xbox only. Rozhodujem sa na základe iných vecí a zatiaľ u mňa vyhráva PS3. Takže neviem načo takéto ťahy slúžia a načo microsoft na to vôbec vynakladá peniaze.
  • Kdybych rekl ze me tahle zprava nenastvala, tak bych lhal, mozna by stalo za to do titulku dat ze to jen pro konzole abych to rss priste ani nerozklikl...
  • Asi je to individualni, znam lidi kterejm se to seklo hned, nekterym pozdeji az po nejake dobe hrani, mozna je to servry, tezko rict, zatim koluje visvetleni s wifi
  • a vies preco? kvoli optimalizacii, vies preco ma cod bo na pc nic moc grafiku a velke HW naroky co sa tyka CPU a celkovo ma problemy na pc? kvoli optimalicacii, vies preco vyzera bulletstorm dobre a ma aj male HW naroky? kvoli optimalizacii
  • Vývojáři toho vždycky nakecaj .
  • Uz to testuju asi hodinku, dve a uplne v poho. Tak nevim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit