Přejít na výpis diskuzí
Stahujte DX11 update pro Crysis 2, editor bude ve středu
27.6.2011 | Petr Poláček
100 příspěvků
-
nechápu co to má společného s businesem. DX10 se moc nepovedla a vývojáři s ní prý měli problémy, proto také rychle přišla dx11, která problémy zřejmě vyřešila. Efekty se dají dělat lépe a dokonce na méně výkoném hardwaru.
To co ti asi spíš vadí je že máš pouze dx10 kartu. No jo ale to je holt úděl PC, prostě je potřeba upgradovat s tím nic nenadělaš. NAvíc dx11 karty nijak drahé nejsou. GTX460 je už snad za 3.5 a 560 o litr víc. A tyhle karty dneska většinou stačej na všechno. -
ta hudba je extaza ten Cry 2 na 11tke je orgazmus
-
super .. tak grafiku na urovni umime ..ted jeste hru ..
-
ze ty jsi kontroloval zrovna pristupovy panel - s cisly :O) ten skutecne upgradem neprosel
-
Pořád tomu nemůžu uvěřit.Dokonalá grafika ! Fakt jsem nečekal takovéhle zlepšení.No...Battlefield 3 má hodně silného konkurenta (co se týče grafiky) a určitě to bude nehoráznej boj *5*
-
j mas pravdu neni to paradox, ale business a me takova politika pekne sere *12*
-
no vypadá to parádně, jen ty textury se mi stále moc nezdaj jako "high resolution" na rok 2011....
-
ne není to žádný paradox dx11 je vylepšená a optiimalizovaná dx10 = stejné nebo lepší efekty s d jednodušší implementací a potřebným nižším nárokem na GPU.
-
stejne je paradox, ze DX 10 preskocili a pritom by na spostu ficurek postacil, me predevsim tam kde ukazuji rozdil v nasviceni sceny
-
Ono je to v pohode, že máme v C2 Dx11. Hratelnosť to však nezlepší - a grafickú kartu na takéto srandičky nemá každý...
-
minimálně takhle by měli vypadat dnešní hry *3* krasa konešně mě po dlouhý době neco ohromilo
-
Stejně pokud nemáte GTX 570 nebo Radeon HD 6870 tak si to z největší pravěděpodobností nezahrajeme. A třeba fyzika která mě uchvátila na první Crysis tu stále chybí...aspoň vím na co se těšit po upgradu mého gpu.
-
Crysis 2 som hral na mojom netebooku s ATI Mobility Radeon HD 5730 1Gb, 3Gb DDR3, AMD Turion II 5000+... hra isla v pohode bez lagov. Ale ma cenu to skusat s DX 11?
-
I kdiž bych se na to rád podíval, k druhýmu hraní mě to momentálně nepřinutí.
-
Dobrý, ale mělo to tam bejt hned. Znovu to kvůli o trochu lepší grafice hrát nebudu....nebo možná až nebude do čeho píchnout.
-
wow, tam skoro neni zadny rozdil, snad jen v te kvalite textur, ale ta zase nema moc spolecneho s dx11...
-
Zajímavá metoda, jak přimět hráče, zahrát si hru podruhé.
-
vypadá to famózně. snad jediný dx11 patch, který kdy do jakékoliv hry něco přinesl. palec hore, Crytek!
-
Honem stahujte, "ted to bude konecne poradna hra diky dx11" :D
-
o_O