Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • super hry neexistujou, ale super kravin je plnej obchod
  • Ale ani DX 328 by z tehle hry neudělal super hru.
  • vis, ze mam docela problem na nejakou ne bezduchou strilecku prijit (kdyz si vyloucil stalkera, system shock a pod.) .. :) , GRAW, R6 serii (krome Lockdown, Las Vegas 1,2) mi taky skrtnes, snad Metro2033, HL, BiA ... krom toho na bezduchych strileckach nic spatneho neni :) .. jen kdyz se hra snazi pusobit jako neco jineho a moc ji to nejde tak dochazi ke komickemu stretu ambici a neschopnosti ...
  • mysleno obecne ... maloktera z modernich her dosahuje herne kvalitu svoji grafiky ..
  • smejki
    grafici se na tvorbě hratelnosti nijak nepodílejí
  • Tak to máš ještě dobré, já na to systém mám, nainstaloval jsem všechno a při loadingu mi to pokaždé hodí BSOD a musím restartovat celé PC! *10*
  • Hanzales
    Ja nevim, co se vam porad nelibi na vydani DX11 implementace pozdeji. Ze to slibili hned? Slibujou porad vsichni vsechno a nakonec je vsechno stejne jinak :) Crytek bohuzel neni jediny. Co jsem nekde zahledl, byly jiste problemy ze strany nvidie a trosku se to hold protahlo. Jde jen o hru, ktera vypada na PC krapet lepe, trosku pozdeji. Ze to nekoho odradilo od koupe moc nepobiram. Bud se vam ta hra z principu libi, nebo ne. Par vylepseni (i kdyz v tomto pripade jiz rozdil po nejake dobe hrani poznat je a celkem vice nez u jinych DX11 nalepenin) ale ze by to nejak razantne menilo hru samotnou se opravdu rict neda. Vidim to jen jako bonus pro majitele DX11 karet a priznejme si, Crysis je hlavne o vizualu a akci. Ja take rad propracovane hry, ale nekdy hold prijde chvile na oddych, zastrilet a oko potesit. Stejne si vetsina maximalne projede singl znova, pokocha se a v MP si to pak zase vypne, pac jsou tam priority trochu jinde i se silnejsimi PC. Je to pekny bonus navic, ktery se trosku zdrzel, ale zase takovy humbuk buch kolem toho taky nedelal. Oba dily nastolily jistou latku, kam az se s DX9 da zajit a kam az jde dospet s DX11 implementaci. Na hru postavenou ciste na DX11 si budeme stejne muset jeste nejakou dobu pockat. V tomhle pripade uz se asi jen shodnu s nekolika nazory nize, ze zatim asi "nejokatejsi" DX11 implementace. I kdyz treba v takovem Metru 2033 to v nekterych lokacich taky udelalo docela dost.
  • Tak nám vyjmenuj nějakou střílečku, kterou považuješ za opak té bezduché. Když se nedokážeš bavit u střílení vojaků a hraní na akčního hrdinu, tak tento žánr ani nekomentuj. A pokud chceš namítnout něčím jako Stalker nebo Bioshock, tak si uvědom, že to jsou už trochu jiné hry, než zánř "střílkečka".
  • nezavid *3*
  • Chyba toho je v tom že to takhle mělo vyjít rovnou a ne až po nějaký době kdy hra byla na světě. Hru jsem zatím odzkoušel u kámoše na konzoli, ale ani tenhle DX11 patch mě nedonutí ji koupit. Hru kterou jsem očekával den za dnem jsem tedy jen tak přehlídl a dost mi to vadí. Teď mám předobjednaný BF3 a taky už jsem docela natěšenej, no jen abych nebyl stejně zklamanej jak z C2.
  • Palec dole Crytek, příště chcem tohle už při vydání hry‼
  • Místo toho, aby inovovali hratelnost, šperkujou grafiku, která tyhle bezduché střílečky stejně nezachrání. Je mi jedno, jestli DX9, DX11 nebo DX34, důležitá je zábava.
  • smejki
    stejně jako se v Bioshocku musela vlnit voda za sklem. no jo, takové už jsou hry
  • hmm nic moc, morrowind ma grafiku teda lepci kdyz si zapnete rozliseni 1024*748
  • Heh tak neinstaloval jsem jsem zadny dx11 veci pac na to nemam grafarnu a ani system. Neinstaloval jsem high res textury. Nechal jsem nainstalovat jen patch 1.9 a mam poprdeli. Po loadingu singlu me vzdy hra vyhodi error a musim zapinat zova a nikdy se to nenacte. A multak ten se nacte ale seka jako sfin. Nic jsem nenastavoval jen nainstaloval ten patch... Me serou takhle me rozjebat hru za kterou jsem zaplatil.
  • Objeví parallax occusion mapping a hned musí být v chodníku takový škvíry, spáry a krátery, že by po něm vůbec nešlo chodit.
  • mne sa paci na pc komunite to ze si nerobi naroky na exkluzivity ako druha strana. Proste ak im vyvojari hodia poriadny kus steaku tak je vsetko ok.
  • Pusť si tam tech demo Unigine Heaven DX11 Benchmark.
  • no ja byt tebou tak si to nainstaluju a vypnu ty novy efekty protoze dx11 render je rychlejsi nez dx9 takze se to vyplati vzdy
  • Diki. Ja som bol len zvedavy ci by to malo vobec cenu. Ta grafika sice podporuje DX 11 ale nemal som zatial prilezitost to skusit. Nejaku hru co by mi ten hw utiahol na DX 11 asi nepoznate ze? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit