Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    do enginu to samozřejmě musí narvat programátor, ovšem všemožné mapy musí vytvořit grafik... a já nevím, stejně jako ty, v které fázi implementace byli a tedy kdo měl poslední týtdny víc práce. Ani jeden však netvoří hratelnost. tu dělají designéři (lead, level, world, zbraňového systému atd.)

že hře pěkná grafika neublíží, vůbec nezpochybňuji. pouze se tomu borcoj nade mnou snažím naznačit, že pokud se vyprdnou na piplání grafiky, tak se nestane nic jiného, než že hra bude furt stejná, ale jenom bude vypadat hůř. Je to stejné, jako doufat, že domy budou hezčí, když se najme víc betonářů. Ne, to dělá architekt. Pokud chce lepší hru, musí volat po lepších designérech, ne po snížení počtu grafiků (a programátorů schopných tam naroubovat dobře DX technologie)
  • Snad už se to blíží a někdo takový skills využije k něčemu tak paralizujícímu jako byl ve své době např. Half Life.. Kdybych měl rád hry jen kvůli grafice určitě bych tuhle novinku ocenil. V tohle případě to má čistě technologickou hodnotu. K tématu bych vypíchl např. poslední video z BF3 - tank gameplay, které vypadá opravdu skvěle..
  • Hanzales
    Ja to psal vcera prichozi z hospody :) Nechtel jsem nejak poprit fakt, ze to tam melo byt hned. Jen mi v tu chvili prislo zbytecne se nad tim tak hluboce certit :) Podpasovka to je, ale jak rikam, dneka je to v PR (a nejen tam) samy slib a hype a nakonec prd :) V tomhle smeru hru nekoupit pak ale chapu. Trdla z nas zase delat nemusej. Naopak pokud si tu hru nekdo koupil pri vydani, musel vedet do ceho jde. Tady to v Cryteku pohnojili, ale mne treba osobne to u takovehle hry netrapi. Takovy DE3, tam by to pro mne byla tragedie. Nastesi ze strachu, ze to bude dalsi port s primarem na konzole jsem musel okusit to co uniklo a prave tam by si v Cryteku z nich meli vzit priklad. DE2 byl co se tyce zmultiplatformeni asi nejvetsi sok vsech dob, no a DE3 je sok uplne opacny :). A nemluvim ted o vyspelosti enginu, ale o vyspelosti hry ;o)
  • Kdyby tak místo nové grafiky updatem přidali do hry nějakou AI...
  • Určitě to cenu má. Ten texture pack(cca 1.5 GB) vylepšuje textury obecně, i v dx9. Navíc patch 1.9 přináší další vylepšení grafiky pro starší rozhraní.
  • Minecraft - neboj ted je to hit, ale az nekdo vyda podobnou hru v hi-end grafice nikdo si na nejakej minecraft nevzpomene leda kdyz bude rikat jojo to byl ten osklivy predchudce hry xxxxx kdo dneska hraje wolfnstejna ze? leda jako nostalgickou vzpominku tak na 5 minut zkusit
  • Jak jsi zminil to metro 2033 uplne se mi to vybavilo jak je grafika v Crysis 2 HNUSNE konzoloidni *10* jen diky omezenosti konzol se stala z hi-end graficke podivane podprumerna strilecka a prave v tom metru je to krasne vydet kdyz se podivate jak vypada metro v M2033 a jak v Crisis2 *11*
  • Dik. Tak som to skusil a dopadlo to takto
    http://imageshack.us/photo/my-images/191/benchmarkf.png/
  • MikeJay
    Nijak to neodporuje Tvému postu, ale ptal ses, jestli má grafika vliv na hratelnost a jestli je treba mit hru dostatecne pohlednou na to, aby hrac hned ci casem neutekl - Mincraft je příkladem, že na grafice kolikrát vůbec nezáleží - žádný DX11 efekty, kvalitní stínování, žádný vymoženosti nejnovějších enginů apod. - jen dost dobrá hratelnost, volnost a možnosti a v tomhle případě i stylizace.
  • to jo .. ale musis to brat v relaci k zanru .. tezko by jsi v grafice minecraftu uspesne prodaval realisticky letecky simulator, taktickou strilecku nebo cinematickou adventuru .. na druhou stranu grafika je uz nejakych 6-7 let na dostatecne urovni aby se na ni nedalo stezovat .. kdyz vypada lip tak je to jen plus .. to uz zvukova stranka her je na tom mnohem hur ..
  • MrSanta
    Jj, tyhle kraviny mě vždycky dostanou. Alespoň že období "lens flare" je už za náma...
  • Samozrejme, znam minecraft, jak to odporuje memu postu? Ba naopak tam grafika hraje dosti silnou roli, 8bit stylizace tomu hodne pridava, nemyslis?
  • MikeJay
    Slyšels o hře Minecraft? Ta sama o sobě je odpovědí na tvůj komentář *4* Podívej se, jak vypadá a pak si zjisti, kolik lidí si jí už koupilo a aktivně hraje... *3*
  • DX9 ci DX11 render vrstvu implementuji grafici? To, jak hra vypada a jak na nas doslova 'na pohled' pusobi na hratelnost zadny vliv nema? Opravdu? Nechci tvrdit, ze je nutne mit vse realisticke, vypiplane, vubec ne. Ale myslim, ze je treba mit hru dostatecne pohlednou na to, aby hrac hned ci casem neutekl, nebo ne?
  • Zdravim všechny a chci se zeptat, má cenu pro majitele DX10 železa tento patch s texturama instalovat? Získám tím něco např. ty textury? Dík
  • Cajk
    No hlavně většina lidí kupuje Crysis jako tech demo nebo benchmark, takže pro ně byl samozřejmě fakt, že Crysis 2 je port z konzolí podpásovka jako prase. Kdyby aspoň Crytek a EA trochu mírnili svý velkohubý PR kydy.. Aha zisk.. No jo, to je sviňa.
  • Ataker
    no máme štěstí, že to tak opravdu není :)
  • tak dokud tak jen vypadaji ... :)
  • Pořádné hry nechodí na kosmetiku, pořádné hry vypadají jako Duke! *1* *1* *1*
  • Caute. Neviete ze ci toto plati aj o Multiplayer? Bu to aj tam krajsie?
    Vdaka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit