Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    vo co že ne?
  • Tak to bylo z poněkud slabšího soudku *3*
  • Ty šašku, já hral SWTOR skoro 3 měsíce a po měsící mi bylo jasné že oni mudrlanti měli pravdu. Jak píše diskutér pod tebou, 1-2 roky, pak poběží jeden, dva servery pro skalní fanoušky... možná...
  • smejki
    původní post jsem nechytil, ale u tebe už smysl sdělení nechápu vůbec.
    je to přesně 0,85*5 = 4,25
  • smejki
    to není pravda, že by tvůrci RIFTu nechtěli platit, jen platí míň než Blizzard. Každý den se pořádá dražba omezeného počtu článků. Kdo hodí nejvíc, ten ho má!
  • Dávám bolšev... tedy SWtOR rok... maximálně dva *3*
  • a já neumím psát, takže myšleno 4,5/5... asi začínám být už v poledne přepracovaný *15*
  • A když má hra metascore 85%, tak je to na stupnici jako 5,5/5? *15*
  • Cahir
    Poláčkovi a spol. ty bavoráky za zaprodanou duši asi stojí. Já vím, je to hnus. Ale vždycky ve mně vysvitne naděje, když vidím, že máme lidi jako ty. Jen tak dál, fandím tvému boji za spravedlnost. *THUMBS UP*
  • To je úplně jedno, trapné je obojí. Ale ty si asi myslíš, jak jsi "COOL" *11*
  • kámo, ten hype už tam dávno není, pokud aspoň trochu sleduješ tudle hru
  • oLoL - právě začínáme *12*
  • Uz od vydani hry mudrlanti jako ty prorokovali konec hry do mesice,maximalne dvou. Jeste ze vas mame
  • Prej "nebojte se, právě začínáme", naopak už jste dávno skončili...
  • dolecm
    co takto zmínit masivní patch pro RIFT? A ne se porad zabyvat tou prehypovanou SW srackou? Uz tedy nehraju ani jedno, ale mohli byste přiznat že vás zajímají jen hry, jejichž tvůrci vám zaplatí...
  • Jsem rád, že se tu pohybují i lidi, kteří nemají v hlavě nas*áno. Protože hodnocení typu "no offline - 0/10", "cartoony shitt - 0/10" jsou skutečně objektivní. Co víc, zkreslují průměr více, než když dá někdo 10/10, protože 10/10 je blíž realitě než 0/10. Just use brain pls.
  • Pokud to bereš vážně, tak to je mi líto. Přečti si někdy komentáře na našich zpravodajských serverech. Zaručeně objektivní a správné, od "komunity" inteligentů.
  • Není smyslem trololování, abyt na tebe reagovali? Ty si mi ale zvláštní troll.
  • Pokud má někdo z matiky za lepší jak 4 a alespoň trochu logické myšlení (u tebe o obojím silně pochybuji), tak user score nemůže brát vážně. Takže implikuj si co chceš, moje premisa = troll.
  • Nehcic nějak klamat ale opravdu si myslíš že SWG je lepší jak TOR? tak si nehrál asi TOR

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit